Erfarne kolleger til eIndkomst – gør det lettere for virksomheder, borgere og myndigheder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vil du være en central del af det team, der har procesansvaret for det danske indkomstregister – også kaldet eIndkomst - der danner grundlaget for korrekt afregning af 500 mia. kr. skatter årligt, og som danner grundlag for udbetaling af danskernes sociale ydelser og bankernes kreditgivning? Vil du sammen med teamet bidrage til effektive processer, gode it-løsninger og målrettet vejledning, der gør det lettere for virksomhederne at indberette oplysninger om indkomst og skat? Og vil du være med til at udvikle løsninger, der sikrer korrekte data i systemet? Så er du måske en af vores nye kolleger.

eIndkomst modtager, behandler og videregiver 10 – 15 millioner månedlige indberetninger om indkomst og A-skat fra arbejdsgivere, pensionsinstitutter og myndigheder. Oplysningerne danner grundlag for borgernes årsopgørelser, for opkrævningen af A-skat og for administrationen af indkomstafhængige sagsområder i den offentlige og finansielle sektor.

Vi søger kollegaer til vores eIndkomst-team, der består af otte kolleger med forskellig erhvervserfaring og uddannelsesbaggrund. eIndkomst-teamet har det overordnede ansvar for at vedligeholde og udvikle processerne og for at få reglerne til at leve i praksis. Vi håndterer komplekse spørgsmål til beskatning af løndele, indberetninger af løn, pension og skatten heraf, kortlægger og risikovurderer eksisterende processer, vi udvikler og implementerer nye forretningsprocesser, og vi involveres i lovhøringer.

De daglige opgaver spænder vidt fra lovhøringer, generel procesoptimering og it-implementering til de mere langsigtede proces- og it-udviklingsopgaver. Vejledning om indberetningspligter og i brug af eIndkomst er også en kerneopgave i teamet. Teamet arbejder med at skabe skitserne til nye it-initiativer, der bl.a. skal forebygge svig og styrke kvaliteten af data, og teamet har en central rolle med administration af COVID-19 hjælpepakkerne.

Din profil
Vi søger dig, der har erfaring med udvikling af processer og på forretningsudvikling af komplekse systemer fra den offentlige eller private sektor, eller dig, der fra dit arbejde er fortrolig med skattelovgivningen, navnlig indberetningsloven, skattekontrolloven og opkrævningsloven.

Du skal være interesseret i at opbygge viden om eIndkomst og de it-systemer og processer, der er forbundet hermed. En særlig opgave vil være at bringe den viden i spil i forbindelse med lovhøringer, hvor det er vigtigt hurtigt og grundigt at kunne vurdere behovet for proces- og systemtilpasninger som følge af lovforslag.

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse og erhvervserfaring. Det kunne være indenfor økonomi, jura eller skatteforvaltning. Du kan også have opnået tilsvarende faglighed, kvalifikationer og kompetencer gennem dit erhvervsarbejde, fx med processer, systemer, dataanalyse, hvor du på højt niveau er vant til selvstændigt at afdække og løfte komplekse opgaver.

Du har lyst til at sætte dig ind i it-systemer og være drivende i forhold til udviklingen af processer på området. Du har en god forretningsforståelse og har erfaring med at indtænke digitalisering i opgaveløsningen

Det vil være en fordel, at du kender til skatteområdet, eller har arbejdet med lønberegning og udbetaling, men det er ikke en forudsætning, for vi står klar til at hjælpe dig godt ombord i opgaverne.

For at lykkes i stillingen er det vigtigt, at du:

  • har vilje og evner til at omsætte jura til it-løsninger på eIndkomst
  • har overblik og ro, også når det går stærkt
  • kan kommunikere klart og enkelt både mundtligt og skriftligt om komplicerede emner
  • får energi af selvstændigt at afdække og afklare tekniske og faglige spørgsmål i samspillet mellem it, processer og jura, og kan give sparring til mindre erfarne kollegaer om deres opgaver.
  • kan lide at arbejde tæt sammen med dedikerede kollegaer i et team, der selvstændigt planlægger og når i mål med opgaverne

Vi kan tilbyde dig
Et spændende job i Borgerprocesser med 17 engagerede kolleger med en bred samarbejdsflade i og udenfor Skattestyrelsen. Du vil blive udfordret på den gode måde og får mulighed for at bidrage til en vigtig samfundsopgave.

Ansøgning og kontakt
Send senest 11. august 2021 din ansøgning samt CV og evt. dokumentation for uddannelse og kompetencer via linket ”Søg stillingen”. Tiltrædelse efter aftale.

Vi indkalder til samtaler løbende. For kandidater, der går videre i processen skal der afsættes tid til personanalyse, logisk test samt en 2. samtale.

Vil du høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte kontorchef Susanne Baunsgaard på telefon 72 38 95 92 (fra 5. august) eller chefkonsulent Hans Verner Nielsen på telefon 72 37 25 55 (fra 22. juli).

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. For kandidater med den rette erfaring og kompetencer er der mulighed for at blive ansat som special/chefkonsulent. Ansættelsesområdet vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er indtil videre Copenhagen Towers 1, Hannemanns Allé 25, 2300 København S. Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København S
  • Onsdag den 11. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 8
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 11
29. august 2024 10
28. august 2024 10
27. august 2024 11
26. august 2024 11
25. august 2024 9
24. august 2024 9
23. august 2024 11
22. august 2024 11
21. august 2024 11
20. august 2024 11
19. august 2024 10
18. august 2024 9
17. august 2024 9
16. august 2024 9
15. august 2024 8
14. august 2024 9
13. august 2024 9
12. august 2024 12
11. august 2024 12
10. august 2024 12
9. august 2024 13
8. august 2024 12
7. august 2024 12