Forretningsudvikler til personbeskatning (udland) i Skattestyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Brænder du for beskatning af udlandsforhold og for at skabe gode processer? Så har du nu muligheden for sammen med dygtige kollegaer i vores kontor for Udlandsprocesser at bidrage til at gøre det enklere for den voksende gruppe af borgere med udlandsforhold at lave deres forskuds- og årsopgørelse.

Kontorets opgaver

Vores opgave er at sikre, at borgerne betaler korrekte skatter til tiden – hverken mere eller mindre! Vi har brug for dine kompetencer til det fremtidige arbejde med at bygge effektive processer og sikre systemer for alle danskere med udlandsforhold og udlændinge, der er skattepligtige til Danmark. Antallet af borgere med udlandsforhold er i hastig vækst som følge af den stigende internationalisering, og en stigende del af skatteprovenuet kommer herfra.

Vores kontor har ansvaret for dels at understøtte forskuds- og årsopgørelsesprocessen for alle med udlandsforhold, dels at sikre effektive processer for modtagelse og håndtering af data via internationale udvekslingsaftaler. Du vil blive en del af vores team Udland, som har ansvaret for forskuds- og årsopgørelsesprocessen i forhold til beskatning af løn, renteindtægter, værdipapirer og pension mv. De seneste år har danske skatteborgere fået en skræddersyet årsopgørelse, som er mere overskuelig for den enkelte. Det er vores ambition at udvikle årsopgørelsen endnu mere i den retning, også når det gælder udlandsforhold. Det medfører et behov for at forbedre og berige de data, vi modtager fra udlandet, så de kan udstilles for den enkelte borger. Og i kombination hermed arbejder vi bl.a. målrettet på at udvikle TastSelv-moduler, som sikrer, at borgerne nemt og intuitivt kan oplyse om deres udenlandske forhold på årsopgørelsen.

Dine opgaver og muligheder hos os

Vi har brug for din hjælp til dette arbejde med at bygge effektive løsninger og processer, der gør det nemt at gøre det rigtigt og svært at gøre det forkert – også når det gælder beskatningen af udlandsforhold.

Som forretningsudvikler i team Udland skal du blandt andet:

  • Implementere ny eller ændret lovgivning på udlandsområdet, herunder beskrive forretningsmæssige krav og deltage i test af vores løsninger.
  • Udvikle og styrke processerne på forskuds- og årsopgørelsen ift. kvalitet, retssikkerhed, effektivitet og kundetilfredshed.
  • Modne ideer og løsninger, herunder udvikle af TastSelv-moduler og vejledningstekster til skatteborgerne
  • Sikre gode samarbejdsrelationer på tværs af Skatteforvaltningen, særligt Udviklings- og forenklingsstyrelsen, og til it-leverandører og Skatteministeriets departement
  • Besvare spørgsmål fra skatteministeren og Skatteministeriets departementet

Du får en unik mulighed for at påvirke udviklingen af årsopgørelsen for det stigende antal borgere med udlandsforhold. Du kan se frem til at blive en del af et fagligt og personligt udviklende miljø, hvor du ikke mindst kan styrke dine skattefaglige kompetencer. Du vil også få rig mulighed for at udvikle dine evner til at modne ideer og udvikle komplekse processer i samarbejde med mange andre fagligheder samt interne og eksterne interessenter. Og så bliver du en del af et professionelt og dedikeret team, der med en passende blanding af humor og seriøsitet løser vores samfundsvigtige opgaver.

Din profil

Vi forestiller os, at du har en bred skattemæssig forretningsforståelse og muligvis allerede godt kendskab til personbeskatning, samt viden om forskuds- og årsopgørelsesprocesserne på udlandsområdet. Fagligt har du måske fået dine kvalifikationer og kompetencer gennem sagsbehandling, hvor du har arbejdet med personbeskatning. Din uddannelsesmæssige baggrund kan fx være cand.merc.jur.

Du har stor erfaring med og flair for at arbejde som bruger i it-systemer. Du har en samarbejdsorienteret tilgang til dit arbejde og bliver motiveret af at have indflydelse på processer og arbejdsmetoder. I en travl hverdag er du personen, der mestrer at bevare overblikket og roen, når det går stærkt. Derfor bliver du heller ikke skræmt af at være på og have mange bolde i luften.

Du er struktureret, har analytisk sans og skaber hurtigt overblik over komplicerede opgaver og sammenhænge. Desuden er du god til at kommunikere mundtligt og skriftligt. Frem for alt kan du arbejde selvstændigt og dedikeret – men du er også en ægte holdspiller, der får tingene til at glide med godt humør.

Dit nye arbejdssted

Du bliver sammen med p.t. 15 andre en del af kontoret Udlandsprocesser i afdelingen Procesudvikling i Skattestyrelsen. Kontoret er organiseret i teams: International dataudveksling, som har ansvar for, at Skattestyrelsen kan udveksle data med udenlandske skattemyndigheder; Udland, som har ansvar for forskuds- og årsopgørelserne, for så vidt angår borgere med udlandsforhold; og et team som beskæftiger sig med tværgående opgaver. Den ledige stilling skal besættes i team Udland.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning inkl. CV og dokumentation for uddannelse i form af eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest den 09.02.2022. Vi holder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Lotte Maglehøj Hansen på telefon 20 58 57 87 eller fuldmægtig Josefine Boolsen på telefon 72 38 34 75.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Din fysiske arbejdsplads bliver indtil videre Copenhagen Towers, Hannemanns Allé 25, 2300 København S. ved Ørestad station.

Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København S
  • Onsdag den 09. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 7
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 5
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 8
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 11
29. august 2024 10
28. august 2024 10
27. august 2024 11
26. august 2024 11
25. august 2024 9
24. august 2024 9
23. august 2024 11
22. august 2024 11
21. august 2024 11
20. august 2024 11
19. august 2024 10