Erfaren sagsbehandler med interesse for selskabsskat til kontrol af store selskabers skatteforhold

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Kunne du tænke dig ansvar, fleksibilitet og mulighed for faglig udvikling? Vil du arbejde med kontrol af skattemæssige forhold i nogle af Danmarks største selskaber? Har du viden om og erfaring med dansk og international selskabsskatteret, regnskabsforståelse og revision? Er du god til at samarbejde og kommunikere, så opgaverne løses i god dialog med selskaberne og deres rådgivere? Så er det måske dig, vi søger!

Selskabsskatteret og speciale i beskatning af store selskaber
I vores kontor har vi ansvaret for sagsbehandling og kontrol af store virksomheders skatteforhold. Flere af de store virksomheder indgår i en udvidet samarbejdsform, Tax Governance, hvor vi er i åben dialog med selskaberne og sammen sørger for, at de afregner rettidig og korrekt selskabsskat.

Sammen med dine kolleger får du ansvaret for at kontrollere, at selskabernes skattepligtige indkomst er opgjort korrekt, og lovgivningen på området er overholdt.

Her er et godt mix af national og international beskatning, fordi selskaberne agerer på tværs af landegrænserne. Sigter du således mod alsidige og spændende skattefaglige problemstillinger, internationale aspekter og en god blanding af selskabsskat, økonomi og jura, er vores kontor et godt match for dig.

Sagsbehandling af selskabsskatteretlige problemstillinger
Din primære opgave vil være sagsbehandling af selskabsskatteretlige problemstillinger. Sagerne opstår på initiativ fra Skattestyrelsen eller fra selskaberne.

Vi udsøger selskaberne til kontrol på områder, hvor der vurderes at være risiko for fejl i indkomstopgørelsen. Herefter består din sagsbehandlingsopgave i at gå i dialog med selskabet og kontrollere, om der er fejl i indkomstopgørelsen. Det kræver regnskabsmæssig forståelse og viden om, hvordan regnskabet kan nedbrydes og efterprøves. Desuden kræver det, at du kan vurdere de fundne fakta i forhold til relevant lovgivning.

I situationer, hvor selskaber eller rådgivere henvender sig med et spørgsmål eller en anmodning om genoptagelse af skatteansættelsen, vil der også være sagsbehandling og kontrolopgaver. Du skal være indstillet på at arbejde i et miljø, der er kendetegnet ved høje forventninger til kvalitet og som undtagelsesvist har stramme deadlines.

Nogle sager løses individuelt - dog altid med et kvalitetstjek fra en kollega. Andre sager er så komplekse og omfangsrige, at de bedst løses i et team.

Stærk i selskabsskat, revision og regnskab
Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse i enten økonomi eller jura som f.eks. cand. merc. aud., cand.jur., cand. merc. jur., skatterevisor eller HD-R evt. kombineret med en Master i skat. Du har gerne et par års erfaring fra et job i en skatteafdeling i et revisionsfirma eller et advokatfirma, hvor du har opbygget viden om dansk og international selskabsskatteret og en god regnskabsforståelse.

Du forstår at omsætte teori til praksis og har deltaget i opgørelse af den skattepligtige indkomstopgørelse for selskaber.

Da opgaverne er komplekse, er det vigtigt, at du har en analytisk tilgang til opgaverne og en struktureret arbejdsstil. Du er dynamisk, ansvarsbevidst og kendt for dine evner til at skabe gode relationer med alle.

Du får stor indflydelse på tilrettelæggelsen af din dagligdag, og du får i udstrakt grad mulighed for at dyrke selskabsskatten på et globaliseret område, der er under konstant udvikling og forandring.

Du kan gennem målrettet kommunikation (både mundtligt og skriftligt) forklare komplicerede problemstillinger på en enkel og overskuelig måde, da vi er i tæt dialog med selskaber og rådgivere, som ikke nødvendigvis har samme faglige baggrund som os.

Store Selskaber – din nye arbejdsplads
Vores kontor hører til afdelingen Store Selskaber, der organisatorisk er placeret under Selskaber i Skattestyrelsen.

I kontoret er vi 23 kolleger. Vi har adskillige års erfaring med at arbejde indenfor kontrol og servicering af store selskaber. Vi sætter en ære i at være gode til at kombinere vores viden om skatteregler, revision og regnskab, så vi løser vores opgaver effektivt og med høj kvalitet.

Hos os får du både ansvar og faglig udvikling. Vi har en åben og god tone med et dejligt socialt samvær. Vi løfter i flok, passer på hinanden og har den nødvendige sparring i alle sager.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest fredag den 3. juni 2022.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Jan Mosfelt på tlf. 72 38 91 44 eller chefkonsulent Birgitte Nielsen på tlf. 72 38 75 32.

Vi holder løbende samtaler.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Tiltrædelse pr. 1. august 2022 eller efter aftale.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted er Hannemanns Alle 25, 2300 København S.

Skattestyrelsen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København S
  • Fredag den 03. juni 2022

Lignende jobs

  • Service Operations Officer til Wealth Management D...

    Job ID: 26523 Til er vikariat frem til 30.04.2025 søger vi i Financial Solutions en kollega til administrative, assisterende rådgiver opgaver. Om denne mulighed Velkommen til Financial .
    • Administrativ medarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Sekretær til Kontrakter, Corporate og Litigation

    Trives du i en travl og varieret hverdag, hvor værdier som selvstændighed og høj faglighed vægtes højt? Så er det måske dig, vi mangler på vores hold. Du bliver en del af en velfungerende afde..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Vikarstilling: Executive Assistant til CEO - barse...

    Du vil som EA for vores CEO, Ashkan Ahmadinia spille en central rolle i at understøtte hans dagligdag og varetage hans og [xxxxx]s interesser i projekter og opgaver. Dit overordnede fokus..
    • Administrativ medarbejder
    • Valby
    Få mere info
  • Sekretær til retssager

    Trives du i en travl og varieret hverdag, hvor værdier som selvstændighed og høj faglighed vægtes højt? Så er det måske dig, vi mangler på vores hold.Du bliver en del af en velfungerende afdeli..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. oktober 2024 5
1. oktober 2024 5
30. september 2024 5
29. september 2024 6
28. september 2024 6
27. september 2024 7
26. september 2024 6
25. september 2024 5
24. september 2024 5
23. september 2024 4
22. september 2024 4
21. september 2024 4
20. september 2024 4
19. september 2024 4
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 7
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 5
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 8