Administrativ medarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Administrativ medarbejder


Administrativ medarbejder til HK Stat

Vil du være med til at gøre en forskel for HK Stats tillidsvalgte og medlemmer, så søger vi en administrativ medarbejder til vores sekretariat i HK Stat. Du kommer til at indgå i stabsfunktionen, hvor vi løser opgaver for hele sekretariatet. Samarbejde og holdånd er dermed omdrejningspunktet for vores hverdag.

Din hverdag bliver alsidig, og du bliver nøglepersonen, der har styr på alle detaljer i vores organiseringsprojekt og dermed f.eks. konferencer, aktiviteter og materialer for tillidsrepræsentanter i hele landet.

Du vil indgå i sekretariatets samlede administrative opgaveløsning, men du får også hovedansvaret for din egen portefølje. Du vil få en varieret hverdag, som indbefatter en god blanding af planlægning, administration og drift, herunder kontakt med vores afdelinger og medlemmer.

Det er derfor vigtigt, at du er servicemindet og hjælpsom, hvad enten du har et medlem i røret, besvarer mails eller måske er med ude på konferencerne.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

  • Understøtte vores kommunikationsteam med administrativ bistand f.eks. når vi udsender nyhedsbreve eller opdaterer og vedligeholder intranettet
  • Indgå som administrativ kraft i vores organiseringsprojekt med henblik på at udvikle materialer, opsætning, kontakt til eksterne konsulenter etc.
  • Opdatere diverse skabeloner til materialer og mails, herunder power points
  • Bistå og klargøre ved møder og konferencer. Alt fra A-Z hvilket vil sige klargøre og pakke materialer, bistå med kontakt til konferencesteder mht. deltagerantal, forplejning, bordopstilling, fragt m.m. Og deltage i den praktiske afvikling efter behov (rejseaktivitet kan forekomme)
  • Bistå med andre tværgående opgaver i sekretariatet. Det kunne bl.a. være understøtte afholdelse af ledelsesmøder samt bestyrelsesmøder og -seminarer, dvs. indhentning af dagsordenspunkter, udsendelse af materiale, booking af lokaler etc.
  • Du vil indgå i vores lønforsikring med henblik på besvarelse af forsikringsmæssige forhold.

Din profil

Du har erfaring med administrative opgaver og har en kontoruddannelse, så du ved, hvor vigtigt det er at have struktur i opgaveløsningen. Du må meget gerne have erfaring fra en statslig arbejdsplads, og måske har du ovenikøbet været tillidsrepræsentant.

Du er opsøgende og tillidsvækkende og trives med at samarbejde med forskellige fagligheder. Du kan holde hovedet koldt i pressede situationer, er god til at danne dig overblik, er struktureret og veksler uproblematisk mellem detaljen og overblikket. Da planerne til tider kan ændre sig med kort varsel, er det også vigtigt, at du er omstillingsparat, er god til at prioritere opgaver og overholde en deadline.

Som kollega ser du muligheder frem for begrænsninger – og så kommer du på arbejde med positiv energi og godt humør.

Os

HK Stat er fagforeningen for over 20.000 laboranter, it-folk og administrative medarbejdere i staten. Vi er en af fire sektorer i landets næststørste forbund, HK. Sundt arbejdsmiljø, veluddannede og kompetente medlemmer og gode løn og arbejdsforhold er blandt vores mærkesager.

Du får 20 kolleger i sekretariatet, hvor opgaverne spænder meget bredt. Vi har selvstændige arbejdsopgaver hver især, men løser også masser af opgaver i samarbejde på tværs i sekretariatet og på tværs af HK. Vi har et stærkt fællesskab, og vi tilbyder en udfordrende og varieret hverdag.

Vi tilbyder

Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår i henhold til intern overenskomst med OK-fællesskabet (Klubben HK). Vi tilbyder en sund kantine, mulighed for parkering, motionscenter, massageordning, en række interne fritidsklubber m.v.

Tiltrædelse

Den 1. oktober 2024.

Ansættelsessted

HK Stat, Weidekampsgade 8, 2300 København S.

Ansøgning

Ansøgningsfrist: onsdag den 14. august 2024. Vi forventer at holde 1.- og 2.-samtaler følgende datoer 20., 23. og den 28. august 2024.

HK opfordrer alle interesserede, uanset alder, køn, religion, seksuel orientering eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

------

Om HK STAT og HK

HK-STAT er den sektor i HK-Danmark, der varetager de statsligt ansattes interesser. Der er mere end 20.000 medlemmer af HK-STAT.

HK er en attraktiv arbejdsplads med et kollegafællesskab, hvor vi rækker ud og hjælper hinanden på tværs af teams og afdelinger. Vi arbejder hver dag for at indfri medlemmernes forventninger om god og nærværende service. Det sætter skub i en lang række initiativer og projekter, der er med til at skabe muligheder for, at du som medarbejder kan udvikle dig såvel fagligt som personligt. Målet er, HK skal levere services af en sådan kvalitet, at HK fortsat er det oplagte valg for nuværende og nye medlemmer.

Med 213.000 medlemmer er HK landets næststørste fagforbund. Vi arbejder blandt andet for gode overenskomster og sunde, sikre arbejdsforhold og hjælper vores medlemmerne med job og karriere. Alt sammen for at give vores medlemmer et godt fodfæste på arbejdsmarkedet både i dag og i morgen.

HK Forbundet er en attraktiv arbejdsplads med et kollegafællesskab, hvor vi rækker ud og hjælper hinanden på tværs af teams og afdelinger. Vi arbejder hver dag for at indfri medlemmernes forventninger om god og nærværende service. Det sætter skub i en lang række initiativer og projekter, der er med til at skabe muligheder for, at du som medarbejder kan udvikle dig såvel fagligt som personligt. Målet er, at HK skal levere services af en sådan kvalitet, at HK fortsat er det oplagte valg for nuværende og nye medlemmer.

Læs mere om HK:

Mød nogle medarbejdere i HK:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København S
  • Onsdag den 14. august 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 8
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 11
29. august 2024 10
28. august 2024 10
27. august 2024 11
26. august 2024 11
25. august 2024 9
24. august 2024 9
23. august 2024 11
22. august 2024 11
21. august 2024 11
20. august 2024 11
19. august 2024 10
18. august 2024 9
17. august 2024 9
16. august 2024 9
15. august 2024 8
14. august 2024 9
13. august 2024 9
12. august 2024 12
11. august 2024 12
10. august 2024 12
9. august 2024 13
8. august 2024 12
7. august 2024 12