Sales Performance Analyst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Som Sales Performance Analyst har du ansvaret for at sikre løbende opfølgning og udvikling, samt
både bred og dybdegående indsigt i 3Privat og 3Business kundebaser. Som forretning kigger vi ind i mange forskellige kundeanalyser, og det skal du hjælpe os med få dybere indsigt i.

I tæt samarbejde med forretningen, skal du udarbejde kravspecifikationer og prioritere opsætning af relevant rapportering på eksempelvis basetendenser, churnreducerende initiativer og kampagne performance. Du analyserer på data og leverer indsigterne videre til organisationen.

Du har også ansvar for at sikre præcise forretningskritiske KPI og levere dem på en både detaljeret og intuitiv måde.

Desuden vil du hjælpe dine kolleger med dataudtræk til digitale og telefoniske kampagner ligesom du hjælper med analyser af disse.

Du vil referere til Head of TM, Filipe Da Silva Teixeira.

Hvem tænker vi du er?

Du formår at se og samle trådene – og du brænder for at grave i data for at opdage nye uudforskede områder.

Du har en dataforståelse ud over det normale – og du motiveres og udfordres af at analysere på og finde nye muligheder og løsninger for vores kunder.

Du er struktureret og omhyggelig med dit arbejde og finder det naturligt hele tiden at undersøge nye måder at gøre tingene bedre på.

Du er god til at samarbejde, både i teamet og med andre afdelinger i huset og har interesse i at forstå vores kunder, produkter og forretning.

Du tager selvstændigt ansvar for dine opgaver, er proaktiv og motiveres af korte deadlines og opgaver, som kommer ind fra sidelinjen.

Du bliver en del af noget helt særligt

Hos 3 får du billet til et fællesskab bestående af 700 dygtige medarbejdere, som er dedikerede i en sjælden grad. Du bliver del af en virksomhed, præget af mangfoldighed og mange forskellige personligheder, og vil få en hverdag fyldt med både humor og ambitioner. Vi har – ligesom dig – gejst og viljen til at lykkes, og vi har både plads til forskellighed og store drømme. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og medarbejderfordele og ikke mindst et stærkt kollegaskab.

Ansøgning og kontakt


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København SV

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København SV over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. august 2024 1