3Business VIP Coordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

I VIP lægges der vægt på at du er en god menneskekender, og det at opbygge en personlig relation med kunderne er noget, der prioriteres højt. Udover din relations opbyggende tilgang og gode servicegen, leder vi efter en holdspiller der formår at tænke på hele holdet, og samtidigt trives med at tage ejerskab for sin egen kundeporteføjle.

Som 3Business VIP Coordinator, skal du kunne lide at være tovholder og tage ansvaret for intern koordinering mellem, 3Kontakt-teamet, salgsorganisationen og øvrige snitflader, alt imens du rådgiver og vejleder dine kunder igennem deres hverdag.

Dine opgaver består i at være vores største kunders direkte vej ind i supporten, hvor du sidder klar til at yde en professionel og personlig service, hver gang. Udover at dine kunde bliver dit personlige ansvar vil du komme til at supportere sælgere som er medejere på kunderne samt deltage på kundemøder.

Vi lægger stor vægt på at imødekomme kundens ønske, og du skal derfor være grundig og løsningsorienteret. Du skal ligeledes være nysgerrig, proaktiv og have interesse for at tilegne dig nye kompetencer, sådan så du nemt kan tilpasse dig dine kunders skiftende behov. Fleksibilitet er et must, idet der ved måneds- og kvartalsafslutning kan være opstå ekstra travlhed.

Hvis du mestrer både at kunne være fokuseret på god service og samtidigt bevare roen i tilspidsede situationer, så er det to store plusser.

Din profil:

  • Du arbejder selvstændigt og struktureret og kan bevare overblikket og den gode tone, også i pressede situationer
  • Du har teknisk interesse og forståelse og så er du administrativ stærk   
  • Du har grundigt kendskab til PeopleSoft og Office pakken
  • Du er kommunikativ stærk både skriftligt og mundtligt i både dansk og engelsk
  • Du har kørekort til personbil (Kørekort B)

Du bliver en del af noget helt særligt

Hos 3 får du billet til et fællesskab bestående af 700 dygtige medarbejdere, som er dedikerede i en sjælden grad. Du bliver del af en virksomhed, præget af mangfoldighed og mange forskellige personligheder, og vil få en hverdag fyldt med både humor og ambitioner. Vi har – ligesom dig – gejst og viljen til at lykkes, og vi har både plads til forskellighed og store drømme. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og medarbejderfordele og ikke mindst et stærkt kollegaskab.

Ansøgning og kontakt

Er stillingen noget for dig, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt da vi holder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Business VIP & Quality Manager, Kenneth Dayrit på mobil 31 200 748.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København SV

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Administrativ medarbejder til Faglig Afdeling. Du har allerede gjort dig flere års erfaringer på jobmarkedet. Du har måske været PA, advokatsekretær, har en kontoruddannelse, er administrativ medarbejder i et revisionshus eller tilsvarende.
    • Administrativ medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Brænder du for et organiseret arbejdsmarked, hvor ordnede arbejdsforhold og godt samarbejde går hånd i hånd? Og drømmer du om at være med til at gøre en forskel på det grønne område? Der er i d..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København SV over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 3
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2