Konsulent i Ledelsessekretariatet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Konsulent i Ledelsessekretariatet


Vil du arbejde med ledelsesbetjening og CSR i Realdania?
Vil du i samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer bidrage til ledelsesbetjening, rapportering, sagsbehandling mv. i Ledelsessekretariatet og bl.a. være med til at styrke Realdanias arbejde med samfundsansvar? Så er du måske den nye kollega, vi søger.

Hvem er vi?
Realdania er en filantropisk forening med omkring 165.000 medlemmer. Vi fokuserer på at løse samfundets udfordringer i samarbejde med ildsjæle og lokale og nationale partnere, og vi arbejder bl.a. med byudvikling, klimaindsats, bygningskultur, udvikling af yderområderne og seniorbofællesskaber. Gennem vores støtte og involvering i projekter inden for det byggede miljø ønsker vi at skabe livskvalitet og bidrage til en positiv udvikling i samfundet.

Du bliver en del af Ledelsessekretariatet, hvor vi har fokus på høj kvalitet og et godt og uformelt samarbejde, ligesom du kommer til at have et tæt samarbejde om dine opgaver med de øvrige kollegaer bredt i foreningen.

Vi er en arbejdsplads, der er præget af faglighed og kvalitet og af hjælpsomhed og gode kollegaer. Vi har et aktivt miljø både fagligt og socialt, og har gode rammer om vores arbejde med en meget aktiv personaleforening, forsikringer, frokostordning m.m.

Opgaverne
Dine opgaver som konsulent i Ledelsessekretariatet er bl.a. at:

  • Deltage i den generelle forberedende ledelsesbetjening af direktion og bestyrelse, herunder forberede diverse mødeaktiviteter og håndtere f.eks. virksomhedsrapportering og andre ad hoc-opgaver i Ledelsessekretariatet i samarbejde med de andre medarbejdere.
  • Være tovholder på arbejdet med Realdanias handlingsplan for samfundsansvar, herunder bidrag til videreudvikling af arbejdet med samfundsansvar i en fortsat mere ambitiøs retning, samt håndtering af opgaver vedrørende implementering, rapportering og formidling.


Din profil
Du har erfaring med ledelsesbetjening og mødeforberedelse og vil kunne arbejde med en række generelle sekretariatsopgaver, herunder f.eks. koordinering af ledelsesrapportering. Du har også erfaring med at udarbejde oplæg, sætte dig ind i nye områder og optimere processer. Og så vil det være et plus, hvis du har faglig indsigt i arbejdet med CSR, samfundsansvar og bæredygtighed, herunder med at udvikle og implementere politikker eller handlingsplaner og føre dem ud i livet med fokus på bred intern involvering og kendskab.

Du trives med en blanding af opgaver, fra det mere administrative og rutineprægede, til diverse analyser og interne udviklings- og optimeringsopgaver. Derudover er du bevidst om, at arbejdet i Ledelsessekretariatet udgør fundamentet for, at andre kan udføre deres arbejde, og du brænder for at være med til at få en travl hverdag til at gå op i en højere enhed, samtidig med at der er fokus på samarbejde, kvalitet og udvikling.

Du er engageret, arbejder selvstændigt og tager initiativ. Du er serviceminded og samarbejdsorienteret og trives med at være en del af et team, der arbejder tæt sammen.

Herudover forventer vi, at du:

  • Har en akademisk baggrund
  • Har min. 3-5 års erfaring med sekretariatsopgaver og sagsbehandlingsopgaver og/eller lignende opgaver i en organisation af en vis størrelse
  • Har gode samarbejdsevner og er opsøgende og finder løsninger sammen med andre
  • Trives i et job, hvor de daglige opgaver ikke altid kan planlægges på forhånd
  • Kan prioritere opgaverne i perioder med mange bolde i luften
  • Kan arbejde selvstændigt
  • Er systematisk, grundig og har blik for detaljen
  • Har stærke skriftlige danskkundskaber og evner inden for korrekturlæsning og kvalitetssikring af skriftligt materiale.


Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte KAR+CO Christian Bonde 4027 5900.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København V

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0