Projektchef der brænder for ledelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Er du faglig stærk indenfor Projektledelse og Agil udvikling? Brænder du for ledelse? Vil du være med til at præge udviklingen i projekter og agile teams i AP Pension? Så er dette job noget for dig.

Jobbet

Afdelingen du skal lede har ansvaret for AP Pensions projektlederkompetencer samt at projekterne ledes og eksekveres med udgangspunkt i AP Pensions Projektmodel.

Afdelingen består af 11 Projektledere, senior projektledere og programledere, der arbejder med at lede AP Pensions samlede portefølje af projekter. Du har endvidere ansvaret for at rekruttere konsulenter til projektlederopgaver, når vi ikke har den nødvendige kapacitet internt.

Afdelingen er en del af AP Pensions Projektområde, som også består af Forretningsanalyse og test, Fast Track opgaver og Porteføljestyring. Området består samlet af ca. 50 medarbejdere hvoraf langt de fleste arbejder i Projekter og agile teams.

Som Projektchef vil du være en del af Forretningsudvikling (FU). Forretningsudvikling er det styrende organ, der tager strategiske og taktiske beslutninger vedrørende projektporteføljen, som følger op på projektfremdrift og –økonomi og på projekternes gevinstrealisering.

En af de spændende opgaver afdelingen ser ind, i er udskiftning af AP Pensions eksisterende kernesystemer med et nyt og fremtidssikret kernesystem. Det vil være en opgave, som kommer til at fylde en væsentlig del af udviklingsporteføljen de kommende år.

Du bliver en del af et velfungerende ledelsesteam, som har en høj faglighed, hvor vi løfter i flok og hvor der er en uhøjtidelig omgangstone. Og du kommer til at lede en afdeling, som består at dygtige og engagerede medarbejdere som står klar til at introducere dig til de spændende projekter og opgaver, som fylder på vores udviklingsplan lige nu.

Som leder af afdelingen vil du endvidere være ansvarlig for:

  • At understøtte og bakke op om projekterne og projektlederne ved behov, især når der er væsentlige udfordringer

  • At videreudvikle afdelingen og fastholde den fælles identitet og gensidige tillid blandt medarbejderne så de kan bruge hinanden som værdifulde sparringspartnere

  • At sikre bedst mulig bemanding af projekter med projektledere

  • At deltage i forskellige styregrupper efter aftale

  • Håndtering/styring af diverse leverandører.


Du vil endvidere skulle bidrage til:

  • At udfordre, fastlægge og dokumentere AP metodeapparat for projekter og agile teams

  • At udvikle og implementere AP Pensions Agile set up

  • Fastlæggelse af AP Pensions projektroadmap i samarbejde med bl.a. Porteføljestyring og Forretningsanalyse.


Om dig

Du er en visionær holdspiller, der kommer med ambitioner, mod og nysgerrighed.

Du er faglig stærk inden for både projektledelse og ledelse af agile teams. Du brænder for ledelse og du har flere års erfaring med personaleledelse eller du har minimum 5 års erfaring med ledelse af komplekse projekter/Programmer og har derved demonstreret, at du både har lysten og evnerne til at tage ledelsesopgaven på dig.

Du lægger som leder vægt på at være synlig, nærværende og tilgængelig.

Du kan navigere hjemmevant på alle niveauer i organisationen, du kan motivere og inspirere dine medarbejdere og du er god til at samarbejde med mange forskellige profiler.

Du har sandsynligvis en eller flere relevante certificeringer inden for projektledelse og Agile/SAFe.

En baggrund indenfor Liv & Pension vil være en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder
I AP Pension får du en varieret hverdag med faglige udfordringer i et resultatorienteret miljø, hvor der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling i en foranderlig organisation. Som arbejdsplads har vi fokus på trivsel og et godt arbejdsmiljø. Du vil blive en del af et stærkt team af kollegaer, som er glade for at gå på arbejde. Og endelig kan vi tilbyde en central beliggenhed blot et stenkast fra Nordhavn Station.

Løn efter kvalifikationer samt fordelagtig pensionsordning.

Tiltrædelse: hurtigst muligt


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København Ø
  • Mandag den 03. februar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som projektledere
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1