Vikarstilling: Akademisk medarbejder til sagsbehandling af sten- og jorddiger (Vikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - København V

Har du lyst til at indgå i et spændende team, der arbejder med behandling af sager om beskyttede sten- og jorddiger i Danmark? Vi søger en dygtig kollega til fortidsmindeområdet i styrelsens Center for Kulturarv.

Om jobbet
Center for Kulturarv arbejder som myndighed med kulturarvsområdet, herunder arkæologi, fortidsminder, fredede bygninger og verdensarv. På den baggrund kommer du til at arbejde tæt sammen med blandt andre arkæologer og arkitekter. Vi fokuserer til stadighed på at skabe yderligere åbenhed og stringens i vores sagsbehandling til glæde for både kulturarven og dens ejere.

Dine vigtigste opgaver som sagsbehandler i digeteamet bliver:

  • Behandling af sager om beskyttede sten- og jorddiger
  • Deltage i pilotprojekt om nyt administrationsgrundlag
  • Udvikling af sagsgange og faglige retningslinjer for området

Om dig
Vi forestiller os, at du har en relevant akademisk uddannelse som fx biolog, landskabsforvalter, arkæolog, geograf, historiker eller landinspektør. Derudover skal du have:

  • Viden om og interesse for kulturlandskabets historie
  • Kendskab til museumsloven og interesse for de forvaltningsretslige regler og principper, som lægger til grund for administrationen
  • Gode IT-kompetencer, herunder erfaring med GIS
  • Lyst til at strukturere arbejdsprocesser gennem god journalisering
  • Evner til at arbejde selvstændigt med opgaverne, og samtidig indgå i et team hvor vidensdeling er vigtig

Du har lyst til at arbejde i en offentlig forvaltning og politisk ledet organisation med administration af digebeskyttelsen. Du kan lide at tale med og rådgive eksternt bl.a. borgere, museer og landets kommuner.

Vi tilbyder
Du bliver en del af fortidsmindeområdet i Center for Kulturarv i Nykøbing Falster, hvor du vil få 20 engagerede kolleger med en stærk faglighed og et godt samarbejde. Atmosfæren er god, tonen venlig og afslappet, og selv om vi har meget at se til, er der også fokus på sociale relationer, udvikling og trivsel.

Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om en midlertidig projektansættelse som fuldmægtig på fuld tid indtil udgangen af 2021 med mulighed for forlængelse. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikerne. Arbejdsstedet er Fejøgade 1 i Nykøbing Falster

Information og ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Pernille Denice Frederiksen fra Center for Kulturarv på tlf: 33 74 52 86 eller på mail: [email protected] eller alternativt konstitueret enhedschef for Fortidsminder i Center for Kulturarv, Morten Stenak på tlf. 51 68 91 02 / [email protected]

Du kan læse mere om Slots- og Kulturstyrelsen på www.slks.dk.

Ansøgning sendes via det elektroniske ansøgningsmodul på www.slks.dk/job senest den 8. august 2021. Du bedes vedhæfte CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag. Vi forventer at holde jobsamtaler i uge 32.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København V
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Administrativ medarbejder til Faglig Afdeling. Du har allerede gjort dig flere års erfaringer på jobmarkedet. Du har måske været PA, advokatsekretær, har en kontoruddannelse, er administrativ medarbejder i et revisionshus eller tilsvarende.
    • Administrativ medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Frederiksberg

    Har du lyst til at anvende dine kompetencer indenfor faktura- og dokumenthåndtering? Eller er du måske nyuddannet og klar til at kickstarte din karriere indenfor fakturabehandling og back office? S..
    • Administrativ medarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København N

    Er du interesseret i studieadministrative opgaver? Har du styr på detaljerne og flair for IT-systemer? Så er du måske vores nye kollega i afholdelsesteamet. Som studieadministrativ koordinator .
    • Administrativ medarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København S

    Administrativ medarbejder Administrativ medarbejder til HK Stat Vil du være med til at gøre en forskel for HK Stats tillidsvalgte og medlemmer, så søger vi en administrativ medarbejder til v..
    • Administrativ medarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
26. juli 2024 2
25. juli 2024 2
24. juli 2024 2
23. juli 2024 2
22. juli 2024 2
21. juli 2024 2
20. juli 2024 2
19. juli 2024 2
18. juli 2024 2
17. juli 2024 2
16. juli 2024 2
15. juli 2024 2
14. juli 2024 2
13. juli 2024 2
12. juli 2024 2
11. juli 2024 2
10. juli 2024 2
9. juli 2024 2
8. juli 2024 2
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1