Vikarstilling: Detaljeorienteret administrativ medarbejder med god økonomisk forståelse til barselsvikariat i Bygning...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - København V

Har du lige afsluttet din uddannelse som kontorelev, eller er du i starten af din karriere, så tilbyder vi dig mulighed for at få et godt indblik i den finansielle og administrative del af en af Danmarks største offentlige bygge- og ejendomsvirksomheder.

Vi søger en administrativ medarbejder til styrelsens ejendomsadministration som varetager administrationen af ca. 1.600 kontor- og universitetslejemål samt kundehenvendelser vedrørende ejendomsadministration. Vi håndterer desuden fakturering til kunder i forhold til kontorlokaler og på universiteterne.

I stillingen kommer du til at arbejde med ejendomsadministrationens driftsmæssige arbejdsopgaver. Du vil have en del opgaver, der er fastlagte og tilbagevendende, samt opgaver der kræver hurtig handling, som eksempelvis henvendelser fra kunder.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Udarbejdelse af forbrugsregnskaber for el, vand og varme
  • Udarbejdelse af skatte- og driftsregnskaber
  • Betaling af fakturaer
  • Afstemning af forbrugskonti
  • Kontrol af data samt indtastning i styrelsens it-system Atrium
  • Registrering i vores EDSH-system

I stillingen kommer du til at arbejde selvstændigt med dine opgaver, men du bliver tilknyttet en mere erfaren kollega i teamet, som vil give dig løbende sparring på dine arbejdsopgaver. Derudover vil du ligeledes arbejde tæt sammen med de øvrige kolleger i ejendomsadministrationen.

Vores forventninger til dig
Vi søger en profil, der har en kontoruddannelse med speciale inden for offentlig administration eller økonomi. Du kan også have en baggrund som finansøkonom eller anden lignende uddannelse. Erfaring med ejendomsadministration fra staten er en klar fordel, men det er ikke et krav.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • har en god økonomisk forståelse og kan lide at fordybe dig i udregninger i Excel.
  • har kendskab til indholdet af en almindelig lejekontrakt.
  • er yderst detaljeorienteret og arbejder struktureret.
  • er udadvendt og kan yde en god service over for kunder samt interne samarbejdspartnere.

Det er desuden vigtigt, at du som person er åben og proaktiv i din tilgang til opgaver, og at du bidrager positivt til den gode stemning både i teamet og blandt de mange samarbejdspartnere i styrelsen.

Ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Staten og Offentlige Ansattes Organisationer (OAO) samt Organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK). Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet, og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med tilhørende styrelser. Dit arbejdssted vil være på Carsten Niebuhrs Gade 43 i København V.

I Bygningsstyrelsen har vi en aktivitetsbaseret kontorindretning. Det betyder, at vores kontormiljø er indrettet i forskellige zoner, der hver på sin vis understøtter de forskellige arbejdsopgaver, du løser i løbet af din arbejdsdag. På samme måde ser vi hjemmet som endnu en mulig arbejdszone, som kan benyttes til de opgaver, der bedst løses her. Vi har valgt den aktivitetsbaserede indretning og en positiv tilgang til delvis hjemmearbejde, fordi vi ønsker at styrke vores samarbejde og videndeling, skabe bedre mulighed for fordybelse samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel og fleksibilitet i hverdagen.

Ansøgning og kontakt
Passer profilen på dig, hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte koordinator Lene Bech Weidich på tlf. 41701162 eller ejendomsadministrator Søren Hansen på tlf. 41701189.

Send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest den 8. august 2021. Du søger stillingen ved at gå ind på bygst.dk/job/. Når du har sendt ansøgningen, vil du modtage en kvittering på, at vi har modtaget ansøgningen. Vi holder 1. samtaler d. 12. august og 2. samtaler d. 18. og 19. august 2021. Vi forventer tiltrædelse pr. 1. oktober 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København V
  • Torsdag den 05. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2
7. august 2024 2