[xxxxx] søger chef for Ledelsessekretariatet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du være centralt placeret i Trafikstyrelsen og være et vigtigt bindeled mellem styrelsens direktion, fagkontorer og Transportministeriets departement? Kan du sikre kvalitet i sagerne og en effektiv direktionsbetjening? Kan du udvikle og drive styrelsens HR-funktion, interne juridiske rådgivning samt kommunikationsenheden? Så er du måske vores nye chef for Ledelsessekretariatet.

Trafikstyrelsen søger en sekretariatschef til styrelsens Ledelsessekretariat. Sekretariatet har bl.a. ansvaret for at forberede direktionsmøder, hvor sekretariatschefen også deltager, samt supportere direktionen i sammen med ledelsesgruppen i styrelsen at udvikle og gennemføre styrelsens strategiske mål. Sekretariatet varetager også koordinationen af styrelsens minister- og departementsbetjening samt opfølgning på Trafikstyrelsens mål- og resultatplan. Som chef for ledelsessekretariatet får du ligeledes ansvar for den interne juridisk rådgivning i styrelsen, og at der generelt er en høj kvalitet i styrelsens regelarbejde. Du vil også have ansvaret for styrelsens interne og eksterne kommunikation samt pressekontakt, og du vil få ansvaret for styrelsen HR-funktioner, hvor du skal være med til at realisere ambitionerne i styrelsens kompetencestrategi samt sikre driften i HR.

Ledelsessekretariatet består at 17 medarbejdere, herunder flere koordinatorer, som du får ansvaret for. Fagligt er ledelsessekretariatet fordelt på følgende fire enheder, som også arbejder sammen på tværs af og tæt sammen med styrelsen økonomikontor:

  • Direktions- og Ledelsesbetjening
  • HR
  • Kommunikation
  • Jura

Forventninger til sekretariatschefen

  • Du er en erfaren leder eller et ledelsestalent, som har indgående kendskab til arbejdsgangene i en offentlig virksomhed og de forvaltningsmæssige spilleregler.
  • Du er passioneret og engageret i dit arbejde, og du vil gerne være med til at udvikle den organisation du arbejder i og de medarbejdere, som du er chef for.
  • Du lytter til dine medarbejdere og sætter retning for dem.
  • Du er en aktiv sparringspartner for dine kollegaer i ledelsesgruppen og for direktionen
  • Du har let ved at skabe gode relationer, og du bevarer overblikket - også når der er mange bolde i luften.
  • Du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse, f.eks. cand.jur., cand.polit., cand.scient.pol., cand.scient.ad. mv.

Du er også en stærk kommunikator, som kan formidle komplekse sammenhænge, så det kan forstås - både skriftligt og mundtligt. Du er en tydelig, ansvarsfuld leder, der selvstændigt kan danne dit ledelsesrum og du kan lede både nedad, opad og til siden i organisationen og udad i forhold til andre aktører. Det er desuden vigtigt, at du har et godt overblik, analytiske evner og forståelse for de helhedsorienterede aspekter i opgaveløsningen, ligesom du skal have en god organisatorisk forståelse og kunne sikre videndeling og koordinering.

Løn og ansættelsesforhold
Løn efter kvalifikationer og ansættelse efter gældende overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Stillingen forventes at blive besat som chefkonsulent med personaleansvar til lønniveau på kontorchefniveau. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen.

Interesseret?
Du kan få mere at vide om stillingen hos:


Sådan søger du
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV mv. via Trafikstyrelsens ansøgningsportal på www.Trafikstyrelsen.dk senest den 23. august 2021.
Ansættelsessamtaler afholdes i uge 34 og 35. Der kan blive anvendt test i rekrutteringsforløbet.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Om Trafikstyrelsen
Trafikstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet med ca. 370 medarbejdere. Trafikstyrelsen arbejder med mobilitet, trafiksikkerhed og grøn transport på bane og i luften. Styrelsen løser desuden en række opgaver på post- og havneområdet.

Styrelsens opgaveportefølje favner bredt inden for jernbane- og luftfartsområdet, hvilket betyder, at styrelsen har en direkte og indirekte kontakt med mange transportvirksomheder og deres medarbejdere samt den enkelte passager i Danmark, hvad enten det er i tog, metro eller fly.

Et velfungerende og sammenhængende transportsystem sikrer mobilitet for den enkelte, og gør det let at komme på arbejde og kombinere arbejds- og fritidslivet. Samtidig er det en forudsætning for et moderne samfund, hvor der skabes vækst og arbejdspladser.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København V
  • Mandag den 23. august 2021

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Er du struktureret, og mestrer du det store overblik? Har du erfaring med ledelsesbetjening, kalenderstyring, journaliseringssystemer og generelle administrative opgaver? Og har du lyst til at arbe..
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Opportunity Executive Assistant to Vice President and Senior Directors (maternity cover)Fixed Term Contract until March 2025Location: Copenhagen, Maersk HQCompany Overview:Maersk .
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1