Juridiske sagsbehandlere til erhvervsbeskatningskontorer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Tænder skatteretten en gnist i dig - og har du erfaring med eller interesse i sagsbehandling indenfor driftsomkostninger, skønsmæssig ansættelse af indkomsten eller beskatning af fast ejendom? Motiveres du af at arbejde i et stærkt fagligt miljø med selvstændigt ansvar? – så er du vores nye kollega!

Indflydelse på eget fagområde
Vi har mange sager og derfor opnormerer vi med nye sagsbehandlere til to af vores kontorer – 5. og 13. kontor i Skatteankestyrelsen i Aalborg og København. Omdrejningspunktet for vores arbejde er retssikkerhed. Borgere og virksomheder skal opleve, at de får en fair behandling i klagesystemet og i sidste ende en korrekt afgørelse.

Der er forskellige teams i begge kontorer, hvor du blandt andet kan arbejde med skønsmæssig ansættelse, hvor du vurderer, om Skattestyrelsen har haft grundlag for at tilsidesætte en virksomheds regnskab på grund af fejl eller mangler, og om den skønsmæssige ansættelse af den skattepligtige indkomst herefter er foretaget på et korrekt grundlag. På ejendomsområdet vedrører sagerne alle aspekter vedrørende beskatning af fast ejendom. Du kan også komme til at arbejde med driftsomkostninger for selskaber og erhvervsdrivende, herunder skatte- og momssvig med fiktive fakturaer.

I begge kontorer får du et selvstændigt ansvar for dine opgaver. Du får ansvar for at sikre oplysning af sager, udarbejde udkast til afgørelser, holde møde med klagere og rådgivere samt deltage i retsmøder i Landsskatteretten på vegne af Skatteankestyrelsen som sekretariat. Fælles for begge kontorer er, at kompleksiteten i opgaverne varierer, så dine sager vil løbende matche din udvikling, da det er vigtigt, at du ikke står stille.

Vi har fokus på fremdrift og kvalitet i opgaven, og dit arbejde har derfor en afgørende betydning, da det er med til at sikre retssikkerheden og styrke tilliden til skattesystemet.

Du får mulighed for at blive specialist indenfor et særligt juridisk fagområde. Der er plads og tid til, at du kan fordybe dig i sagerne og opbygge ekspertviden. Dette gør du både ved din individuelle fordybelse, men også sammen med fællesskabet.

Skatteankestyrelsen har en meget bred faglig profil, idet styrelsen har hele skatteretten under ét tag. Du vil møde eksperter ud i alle kroge af skatteretten, der brænder for deres sager”, siger fagkoordinator Bjørn Kiilsgaard, og fortsætter, ”det gør Skatteankestyrelsen til et oplagt sted at bygge videre på sin faglighed, uanset om du er ny eller erfaren.

Analytisk og god til at samarbejde om problemstillingerne
Vi søger kollegaer som er cand.jur., cand.merc.jur. eller har en diplom- eller masteruddannelse indenfor skatteretten. Du er en erfaren sagsbehandler, men nyuddannede kan også komme i betragtning.
Din faglige erfaring eller interesse ligger inden for de nævnte sagsområder og forvaltningsretten. Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med sagsbehandling og har en regnskabsmæssig forståelse.

Samtidig er det en fordel, at du

  • evner at omsætte din juridiske faglighed til praksis
  • arbejder målstyret og driftsorienteret
  • altid sikrer den rette kvalitet til rette tid
  • er vant til faglig sparring, feedback og samarbejde
  • er dygtig til at kommunikere klart både i skrift og tale.

Dit nye kontor og kollegaer
Kontorerne har en stærk, faglig identitet, som vi er stolte af. Vi vægter det faglige miljø – i en god blanding af socialt fællesskab, højt humør og en uformel omgangstone.

Dine nye kollegaer har erfaring fra såvel det offentlige som private erhvervsliv, regnskabsmæssig, skattefaglig eller juridisk baggrund, og vi arbejder i teams for at opnå stærke, faglige miljøer – det er åbent og uformelt. Kollegialt har vi et godt fællesskab, hvor vi interesserer os for hinanden.

Fleksibilitet er et nøgleord hos os, både for at sikre en effektive arbejdsgang, men også i tilrettelæggelsen af din arbejdstid og -opgaver, så vi sikrer et godt arbejdsmiljø for alle. Derfor tilbydes muligheden for hjemmearbejde også alle vores medarbejdere. Derudover sikrer vi et grundigt oplæringsforløb i de første uger af din ansættelse.

Om Skatteankestyrelsen
Vi er en uafhængig klagemyndighed, hvor vi behandler klager over skatteforvaltningens afgørelser på skatte- og vurderingsområdet. Vi vægter en effektiv og ensartet klagebehandling af høj kvalitet, hvor faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn er nøgleord for vores opgaveløsning. Vi er godt 500 ansatte i styrelsen, og sammen sikrer vi retssikkerhed via en kompetent og uafhængig behandling af klager.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV, eksamensbevis og evt. relevante referencer via linket ”Søg stillingen” senest fredag den 27. september 2021 kl. 12.00. Vi afvikler løbende samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte kontorchef Mette Kirchheiner Boenæs på tlf. 33 76 09 37, og du er også velkommen til at kontakte kontorchef Morten Dreisig Olsen på tlf. 33 76 07 71 ved spørgsmål til stillingen. Hvis du vil snakke med en sagsbehandler i kontoret, kan du tage fat i Jeanett Dejgaard Stefansen på tlf. 3376 0838.

I forbindelse med ansættelsessamtalerne kan der blive anvendt test. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, vi ansætter både fuldmægtige og specialkonsulenter, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver indtil videre Vestre Havnepromenade 5, 1. sal, 9000 Aalborg eller Ved Vesterport 6 4. sal 1612 København V.

Læs mere om ansættelse i styrelsen på www.skatteankestyrelsen.dk/job-og-karriere/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København V
  • Mandag den 27. september 2021

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Opportunity Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundaries of possibi..
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Er du struktureret, og mestrer du det store overblik? Har du erfaring med ledelsesbetjening, kalenderstyring, journaliseringssystemer og generelle administrative opgaver? Og har du lyst til at arbe..
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1