Kontorfunktionær til den centrale anklagemyndighed i København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Statsadvokaten søger en dygtig og ansvarsbevidst medarbejder til vores ledelsessekretariat.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer og er placeret hos Statsadvokaten i København beliggende Kampmannsgade 1 i København.

Opgaven

Arbejdet vil give dig et indblik i den juridiske verden i samarbejde med vores jurister. Du vil indgå i ledelsessekretariatet og være med til at understøtte opgaver, som bl.a. oprettelse af sager, sagsbehandling og journalisering af bl.a. folketingsspørgsmål, aktindsigtssager, sager mod advokater og offentligt ansatte. Derudover vil du have opgaver med bl.a. opdatering og vedligeholdelse af vores embedsside, personalesager vedr. til- og afgang af jurister og jurastuderende samt øvrige ad hoc opgaver for statsadvokaten og ledelsessekretariatet.

I tæt samarbejde med vores jurister skal du være med til at sikre kvalitet og effektivitet i vores sagsbehandling. Vi lægger vægt på, at vi hjælper hinanden på tværs af afdelingerne, så alle bidrager til, at vores mange spændende arbejdsopgaver bliver til et fælles produkt af høj kvalitet. Du vil også dagligt have kontakt til borgere og til statsadvokaturens mange forskellige samarbejdspartnere i og uden for politi og anklagemyndighed.

Dig

Du har en relevant kontoruddannelse, gerne erfaring fra advokatkontor, landsret, byret eller politi/anklagemyndighed og gode evner for samarbejde. Du er struktureret og kvalitetsbevidst, og du formår at overholde deadlines. Som person er du selvstændig, og du begår dig godt i en politisk styret organisation. Endelig er du fleksibel og har et godt humør også i travle perioder.

Om Statsadvokaten i København

Statsadvokaten i København varetager udførelsen af ankesager ved Østre Landsret, som har været efterforsket af Københavns Politi, Københavns Vestegns Politi, Nordsjællands Politi, Midt- og Vestsjællands Politi, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi og Bornholms Politi.

Statsadvokaturen fører derudover tilsyn med politikredsenes behandling af straffesager og behandler klager over afgørelser vedrørende strafforfølgning. Endelig behandler statsadvokaturen sager om erstatning i anledning af strafferetlig forfølgning.

Hos Statsadvokaten i København er der ansat 72 medarbejdere, fordelt mellem jurister, jurastuderende og administrative medarbejdere.

Vilkår

Du bliver ansat på overenskomstmæssige vilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i Staten.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Søger du?

Du skal sende din ansøgning via "søg stillingen" i højre side.

Ansøgningsfristen er den 30. september 2021.

Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos Statsadvokaten i København ved senioranklager Nanna Flindt Grønning på tlf. 40105642 eller mail [email protected] eller kontorleder Birgit Struwe Hage på tlf. 21467206 eller mail [email protected].

Du kan læse mere om anklagemyndigheden på www.anklagemyndigheden.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København V
  • Torsdag den 30. september 2021

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Opportunity Executive Assistant to Vice President and Senior Directors (maternity cover)Fixed Term Contract until March 2025Location: Copenhagen, Maersk HQCompany Overview:Maersk .
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København SV

    Vil du være med til at sikre en tryg og smidig genhusning af beboere? Er du serviceminded og god til at tale med forskellige mennesker og vil du være med til at gøre en forskel? Så er dét lige dig .
    • Administrativ medarbejder
    • København SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1