PR-ansvarlig hos Mofibo

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vores vision er at gøre verden til et mere empatisk sted med gode historier, der kan deles og nydes af enhver, hvor som helst og når som helst. Vi leder nu efter en PR-ansvarlig med et kommercielt og journalistisk mindset, der skal gøre Mofibo til en endnu større kulturel spiller i Danmark.

Om jobbet
Du vil blive en del af det kommercielle team, hvor en uformel, åben og ærlig tone bidrager til din udviklingskurve. Denne stilling er nyoprettet i det kommercielle team, hvorfor du også vil få ansvaret for den lokale PR-strategi og eksekvering af diverse PR-opgaver på tværs af forskellige strategiske projekter. Vi har brug for en dygtig kommunikator eller journalist, vi gerne ser har erfaring med events og ikke mindst har et godt netværk til pressen. Personen vi leder efter skal have lyst til at varetage følgende arbejdsopgaver:

  • Udvikling og implementering af en PR-strategi, der øger kendskabet til Mofibo.
  • Drive og lede specifikke PR-relaterede projekter i tæt sparring med dine kolleger fra den globale PR-enhed i Norden, samt dine kolleger i vores marketing- og publishing-afdeling i Danmark.
  • Sikre god PR i forbindelse med de events vi selv afholder.
  • Håndtering og idé-generering af diverse pressesager og nye muligheder.
  • Identificere den gode historie om Mofibo, udarbejde den (inkl. interviews, research m.m.) og sikre, at den kan leve i pressen.
  • Sikre PR-resultater - med udgangspunkt i Mofibos strategiske initiativer, Mofibo Originals og ikke mindst tendenser og brugeradfærd.

Du vil i denne rolle få mulighed for at udvikle Mofibos eksterne og interne kommunikation, samt præge danskernes læse- og lyttevaner af e- og lydbøger. Derudover vil det være din opgave at skabe god PR omkring de eksklusive titler, vi selv udgiver i løbet af et år, samt sikre at vores venner i branchen er opdaterede på diverse tiltag og nyheder.

I denne rolle skal du være glad for at have mange bolde i luften, da det vil være dig, der skal finde den gode historie, skrive pressemeddelelserne og pitche dem til relevante medier.

Om dig
For at få succes i denne rolle mener vi, at du er klar til at arbejde i et tempofyldt team, hvor vi samarbejder og arbejder med en stor grad af autonomi. Du er initiativrig, kreativ og nysgerrig, samt en tekstforfatter med både et kommercielt og journalistisk mindset. Vi forestiller os også, at du har et godt netværk til den store presse - både inden for kultur, livsstil og news. Derudover skal du kunne trives med at være den eneste, der arbejder med PR i det lokale team i Danmark.

Kravene vi ser til denne rolle er:

  • Du har som minimum en bacheloruddannelse inden for kommunikation, journalistik, medievidenskab eller andre relevante områder.
  • Min. 5 års erfaring i en lignende stilling, hvor du har skabt synlige resultater, som du kan fremvise.
  • Du er vant til at udforme PR-strategier og ved hvordan du vil gå til værks for at eksekvere dem.
  • Du har et godt netværk og ved hvem du skal tage fat i for at få den gode historie ud til de relevante medier.
  • Bonus vil være, hvis du enten har arbejdet med abonnementsforretninger, eller har været i en underholdningsbranche, der selv udgiver content.

Hvad vi tilbyder
Mofibo/Storytel tilbyder et venligt og hurtigt bevægende arbejdsmiljø, hvor nye idéer og kreativitet er velkommen. Vi kan godt lide at gøre ting på nye måder og stille spørgsmålstegn ved gamle metoder. Vores kultur er præget af at være imødekommende og hjælpsomme. Vi tror i den grad på at give ansvar - og derfor vil denne rolle også være interessant for dig, der gerne vil have indflydelse og bygge Mofibos egen PR-strategi fra bunden, samt eksekvering heraf.

Mofibo er en del af Storytel, hvor vi mener, at historier tilføjer livet en ekstra dimension. Storytel er en af verdens førende e- og lydbogstjenester, og vi tilbyder ubegrænset lytning til forbrugere på mere end 20 markeder med flere nye markeder, der lanceres i det kommende år.

Lyder det interessant for dig?
Så vil vi meget gerne høre fra dig! Send os din ansøgning hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København V
  • Tirsdag den 30. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2