[xxxxx] søger medarbejder til kontoret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vi søger en ny medarbejder til kontoret, som trives med forskellige administrative opgaver af uddannelsesmæssige og koordinerende karakter på et lille og dynamisk kontor i hjertet af København.

Vi søger en ny medarbejder, der sætter pris på at få hverdagen i en moderne uddannelsesinstitution til at hænge sammen og har flair for at kommunikere både på skrift og i dialogen med ansatte, bogholder, studiemedarbejdere, ansøgere og studerende – det være sig i forbindelse med mailkorrespondancer med både kommende studerende, nuværende studerende, samarbejdspartnere etc, og mundtlig dialog i forbindelse med alle typer af henvendelser til kontoret.

Du vil være ansvarlig for den daglige drift af kontoret, at koordinere opgaver og arbejdsflow med Instituttets studiemedarbejdere og du kommer til at spille en afgørende rolle i afviklingen af forskellige arrangementer henover studieåret, herunder Velkomstdag og Dimission.

En vigtig del af arbejdet bliver, i samarbejde med den eksterne bogholder, at styre betalingen af studieafgiften med de studerende, have overblik over manglende betalinger og bevare overblikket i forhold til økonomien mellem de studerende og Instituttet. Derudover vil du have et løbende samarbejde med vores eksterne bogholder og være inde over kontorets driftsbudget.

Du er et godt match, hvis det er vigtigt for dig at være pligtopfyldende og punktlig, møde op på arbejde og sprede god energi til dine kollegaer og hvis du er god til at strukturere og systematisere opgaver.

Vi forventer, at du har lyst til at lære, lytte og tage imod små og store opgaver med åbne arme og gåpåmod.

Vi tilbyder en arbejdsplads der er dynamisk med en god stemning og høj faglighed.

Ansættelse

Stillingen er på 30-37 timer pr. uge. Din arbejdsplads er i DGI Byen, Tietgensgade 65, 1704 København V

Tiltrædelse

Stillingen ønskes besat fra den 1. marts 2022, evt. tidligere.

Yderlige information

Vil du vide mere om stillingen kan du kontakte Institutleder, Carl Emmanuel Larsen, på tlf: 40619332

Ansøgning

Send venligst din ansøgning og dit cv samt andre relevante bilag til Institutleder, Carl Emmanuel Larsen, på mail: [email protected]

Ansøgningsfristen er 1. januar 2022

Vi glæder os til at høre fra dig

Paul Petersens Idrætsinstitut

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København V
  • Lørdag den 01. januar 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Administrativ medarbejder til Faglig Afdeling. Du har allerede gjort dig flere års erfaringer på jobmarkedet. Du har måske været PA, advokatsekretær, har en kontoruddannelse, er administrativ medarbejder i et revisionshus eller tilsvarende.
    • Administrativ medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Brænder du for et organiseret arbejdsmarked, hvor ordnede arbejdsforhold og godt samarbejde går hånd i hånd? Og drømmer du om at være med til at gøre en forskel på det grønne område? Der er i d..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
5. juli 2024 1