Vikarstilling: HK-sekretær til barselsvikariat hos Taksationssekretariatet i Viborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - København V

Én af vores dygtige HK-sekretærer skal på barsel, og derfor søger vi en medarbejder, som er:

  • Udadvendt, smilende og serviceorienteret
  • Lærenem og nysgerrig af natur
  • Selvstændig og ansvarsbevidst
  • Har et højt drive
  • God til at samarbejde
  • Struktureret og har et godt overblik
  • Kontoruddannet

Du har erfaring fra lignende stilling indenfor:

  • Workzone
  • Offentlig forvaltning
  • Økonomiske opgaver
  • Microsoft-pakken
  • Telefonbetjening og e-mail håndtering
  • Bred kommunikation

Du bliver en del af vores afdeling - Taksationssekretariatet – der assisterer de statslige taksationskommissioner og kommunale overtaksationskommissioner. De efterprøver kendelser om erstatning i forbindelse med ekspropriation. Sekretariatet forbereder sagerne og sørger for, at alle relevante og faktiske forhold indgår således at kommissionerne kan træffe deres afgørelser i overensstemmelse med lovgivningen.

Taksationssekretariatet blev etableret 2016 og er placeret i Nævnenes hus i Viborg. Bygningen er moderne med åbne kontorfaciliteter. Udover dig omfatter afdelingen tre andre HK-sekretærer, fire jurister og en sekretariatschef/jurist.

En af vores HK-sekretærer kan fortælle følgende om stillingen:
”Som ny medarbejder vil du blive taget rigtig godt i mod. Der vil være en stejl læringskurve, men du vil få en grundig sidemands oplæring. Du vil hurtigt få egne ansvarsområder i form af egne kommissioner, som du i samarbejde med din faste makker, som er jurist, skal servicere. Det er et spændende og afvekslende arbejde, hvor 2 dage sjældent er ens og hvor man har mulighed for at sætte sit eget præg på sin arbejdsdag”.

Dine opgaver
Du vil som HK-sekretær blive ansvarlig for en række opgaver i sekretariatet, der bl.a. omfatter oprettelse af klagesager, journalisering, klargøring- og udsendelse af dokumenter og sager, mødeplanlægning, rejseafregninger og almene, administrative opgaver.

… og hvad betyder det konkret
Det er sekretariatets opgave at oprette de indkomne sager i Workzone, at journalisere alle modtagne dokumenter på sagen, og generere en materialesamling over sagens akter, der skal danne grundlag for den faktiske behandling af klagesagen. Materialesamlingen omfatter de akter, som din teammakker – en jurist – og formanden vurderer er nødvendige på den enkelte sag. Du vil – i samarbejde med den jurist - skulle planlægge- og indkalde sagerne til en fysisk besigtigelse på den konkrete sags ejendom. Når juristen kommer hjem efter en besigtigelse, har du til opgave at journalisere evt. nye dokumenter fra besigtigelsen, ligesom du har ansvaret for at sende den endelige kendelse ud, afslutte- og lukke sagen, når alle trin i sagsbehandlingen er fuldendt. Derudover er det også HK-sekretærernes opgave i fællesskab at løse sekretariatets øvrige administrative opgaver, såsom at håndtere elektronisk post, fysisk post, besvare indkomne opkald, opdatering af hjemmeside og løbende bidrage til sparring i HK-gruppen m.m.

Hvad kan jeg forvente
Hos Taksationssekretariatet kan du forvente en alsidig arbejdsdag med frihed under ansvar og hvor du kan forvente god faglig sparring, ny læring og godt sammenhold på tværs af teams’ene. Du vil i perioder kunne opleve at der er stor travlhed i dine kommissioner og i andre perioder mindre, og det er derfor vigtigt du er god til at planlægge dine arbejdsopgaver og prioritere dem.

Muligheder hos os
Vi tilbyder et varieret og udfordrende job. Vi har fokus på høj kvalitet, god kollegial adfærd, godt arbejdsmiljø samt en arbejdsdag, der også giver plads til fritid og familieliv. Du vil som nyansat indgå i et løbende kompetenceudviklingsforløb med en stejl udviklingskurve. Du vil hurtigt få egne ansvarsområder, samtidig med at du vil blive en del af et internt oplærings- og sparringsmiljø gennem sidemandsoplæring og ved løbende at blive tildelt nye opgaver. Du vil udvikle dig gennem ansvar og indflydelse på egne opgaver.

Line vil blive din chef og hun fortæller:
”Som chef lægger jeg stor vægt på at være en chef i øjenhøjde, og at der er et godt arbejdsmiljø i sekretariatet, og at de mange forskelligartede opgaver løses med fokus på den enkelte medarbejders faglige- og personlige udvikling”.

Løn og ansættelsesforhold
Der er tale om en tidsbegrænset stilling på 37 timer om ugen. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem relevant faglig organisation og Finansministeriet. Vikariatet varer min. 9 måneder med mulighed for forlængelse.

Arbejdsstedet er Toldboden i Viborg.

Du kan læse mere om Trafikstyrelsen på www.trafikstyrelsen.dk og www.taksationssekretariatet.dk.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos sekretariatschef og jurist Line Toftbjerglund Laursen på tlf. 41 78 05 27.

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser til os via Trafikstyrelsens ansøgningsportal senest den 24. april 2022, kl. 23.59.
Ansættelsessamtaler afholdes den 26. april i kontortid i Viborg. Til samtalen bedes du fortælle om en samarbejdsopgaven, som du lykkedes særlig godt med – og hvorfor. Der kan anvendes test i rekrutteringsprocessen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København V
  • Søndag den 24. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0