Ledelsessupport til understøttelse af afdelingschefer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du verdensmester i orden og opfølgning? Kan du finde enkle løsninger i en kompleks virkelighed? Motiveres du af at agere tovholder på understøttelse af afdelingsledelsen? Og er du samtidig mester i at formidle kompliceret stof på en kort og let tilgængelig måde? Så er du måske vores nye kollega i Kvalitet og Styring.

Kontoret – Kvalitet og Styring
Du bliver en del af et kontor, der er et ledelsessekretariat for to af styrelsens afdelingschefer, der indgår i styrelsens direktion. Vores opgave er at understøtte disse og til tider være bindeled mellem dem og forretningen. Vi er knivskarpe til at veksle imellem det store overblik og de nørdede detaljer – det skal du også være.

En af dine første og vedvarende opgaver bliver at understøtte afdelingsledelsens møderækker med udarbejdelse af dagsorden og referat, herudover at lave erfaringsopsamlinger og viderebringe væsentlige informationer og viden til næste relevante møde. Vores kontor er sat i verden for at være de to afdelingschefers forlængede arm. Der er derfor et stort behov for selvstændigt at kunne vurdere, netop hvad der er brug for at samle op på, videreføre eller bringe til bords.

Herudover vil du for eksempel have følgende opgaver:

  • Eksekvere og følge op på afdelingschefernes beslutninger
  • Understøtte afdelingscheferne i kalenderoverblik og materiale til møder
  • Koordinering af samarbejde med styrelser i Skatteforvaltningen om produktionsstyring
  • Understøtte omkring 80 årlige, kvartalsvise Leder til Leder møder mellem afdelingschefer og kontorchefer.

Du vil få en rolle med mange samarbejdsrelationer både indadtil i forhold til de to afdelingschefer, kontorchefer og kollegaer på tværs af styrelsen og udadtil i forhold til styrelser i Skatteforvaltningen. Du skal derfor være komfortabel i en udadvendt og opsøgende rolle. Stillingen kræver, at du er løsningsorienteret og ikke bange for at give dit bud på mulige veje til en god løsning. Vi lover, at idéer er velkomne!

Om dig
Som vores kommende kollega har du sikkert nogle års relevant erfaring. Men måske er du nyuddannet og har opbygget god erfaring via frivilligt arbejde eller studenterjobs. Du har en videregående samfundsfaglig kandidatuddannelse, fx i offentlig forvaltning, inden for statskundskab eller lignende – præcis hvilken er ikke så vigtigt for os.

Det vigtigste er, at du er modig og kan drive en effektiv proces. Derudover er det afgørende for os, at du har stort engagement, er proaktiv, struktureret og tager ansvar og ejerskab for dine opgaver og kan køre dem selvstændigt i mål.

Det er en fordel, at du:

  • er god til at have overblik og planlægge møderækker, udarbejde materiale og lave erfaringsopsamling
  • har sans for detaljen, kommunikerer tydeligt, og det ligger dig naturligt at følge op
  • har en flydende pen og laver skarpe notater
  • videreudvikler på opgaven og forfiner produktet, når du får gode idéer
  • kan begå dig i en organisation med traditioner og høj faglighed

Vi tilbyder
Du bliver en del af Skatteankestyrelsens kontor for Kvalitet og Styring med cirka 8 medarbejdere. Kontoret består af meget erfarne kræfter samlet fra styrelsen og vi har det godt sammen. Du får erfarne kollegaer, som gerne lærer fra sig, og vi lægger vægt på sparring om opgaverne og er glade for at være sammen om løsning af dem. Hver mandag holder vi et mandagsmøde, både for at tjekke ind, samt for sammen snakke om hvordan ugen og weekenden er gået, samt hvordan den kommende uge ser ud.

Selvom vi har travlt, så ved vi, at der også skal være tid til livet udenfor arbejdspladsen. Du vil derfor blive mødt med fleksible arbejdsvilkår.

Om Skatteankestyrelsen
Vi er en uafhængig klagemyndighed, hvor vi behandler klager overskatteforvaltningens afgørelser på skatte- og vurderingsområdet. Vi vægter en effektiv og ensartet klagebehandling af høj kvalitet, hvor faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn er nøgleord for vores opgaveløsning. Vi er godt 500 ansatte i styrelsen, og sammen sikrer vi retssikkerhed via en kompetent og uafhængigbehandling af klager.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV, eksamensbevis og evt. relevante referencer via linket ”Søg stillingen” senest 2. maj 2022 kl. 12.00. Vi holder 1. samtaler i uge 18 og 2. samtaler i uge 19. Vi forventer tiltrædelse den 1. august 2022 eller hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Christian Barse på tlf. 40 95 05 20.

I forbindelse med ansættelsessamtalerne vil der blive anvendt test. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Ansættelse er efter gældende overenskomst.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil være Skatteankestyrelsen, Ved Vesterport 6 i København.

Læs mere om ansættelse i styrelsen på www.skatteankestyrelsen.dk/job-og-karriere/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København V
  • Mandag den 02. maj 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Administrativ medarbejder til Faglig Afdeling. Du har allerede gjort dig flere års erfaringer på jobmarkedet. Du har måske været PA, advokatsekretær, har en kontoruddannelse, er administrativ medarbejder i et revisionshus eller tilsvarende.
    • Administrativ medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Kunne du tænke dig noget erhvervserfaring inden for mediebranchen? Var du stærk i Excel i gymnasiet? Er du god til at planlægge og hele tiden være et skridt foran? Så læs videre!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Brænder du for at sikre hotelbranchen de bedst mulige vilkår? Er du verdensmester i at skabe den gode samtale? Så har vi et job til dig i 3F København, som vi er sikre på, at du kan levere på. .
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København S

    Administrativ medarbejder Administrativ medarbejder til HK Stat Vil du være med til at gøre en forskel for HK Stats tillidsvalgte og medlemmer, så søger vi en administrativ medarbejder til v..
    • Administrativ medarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
29. juli 2024 2
28. juli 2024 2
27. juli 2024 2
26. juli 2024 2
25. juli 2024 2
24. juli 2024 2
23. juli 2024 2
22. juli 2024 2
21. juli 2024 2
20. juli 2024 2
19. juli 2024 2
18. juli 2024 2
17. juli 2024 2
16. juli 2024 2
15. juli 2024 2
14. juli 2024 2
13. juli 2024 2
12. juli 2024 2
11. juli 2024 2
10. juli 2024 2
9. juli 2024 2
8. juli 2024 2
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1