Struktureret og analytisk fuldmægtig med gode samarbejdsevner til Direktionssekretariatet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Synes du, at politiske beslutningsprocesser er spændende, og bliver du motiveret af at arbejde tæt sammen med den øverste ledelse om strategiske beslutninger? Vil du være med til at forme styrelsen i en spændende tid, hvor vi står midt i en historisk udsendelse af de nye ejendomsvurderinger? Formår du at bringe dit overblik og engagement i spil, og kan du finde gode løsninger på komplekse problemstillinger med kort frist? Så er du måske den kollega, vi søger til Direktionssekretariatet i Skatteankestyrelsen.

Spændende opgaver tæt på beslutningerne
I Direktionssekretariatet kommer du helt tæt på de store beslutninger i styrelsen. Du får et tæt samarbejde med direktionen, der består af styrelsesdirektøren og tre afdelingschefer, som vi hjælper i det daglige arbejde og med udviklingen af styrelsen.

Direktionssekretariatet søger en fuldmægtig til understøttelse af ledelsen og til at deltage i udviklingen af driften i kontoret. Opgaverne spænder bredt, men omfatter blandt andet at:

  • kvalitetssikre beslutningsoplæg til direktionen
  • koordinere og sikre høj kvalitet i besvarelser til departementet
  • vedligeholde og udbygge samarbejdet med interne og eksterne samarbejdspartnere fx forberedelse af årsmøder, konferencer og dialogmøder
  • eksekvere og følge op på direktionens beslutninger

Som fuldmægtig bliver du en naturlig tovholder på øvrige ad hoc-opgaver i tæt dialog med styrelsens øverste ledelse. Din kontaktflade bliver bred både i styrelsen og med resten af koncernen.

Vores nye kollega
Som vores kommende fuldmægtig kan du være nyuddannet eller have nogle års erfaring med ledelsesbetjening. Du må meget gerne have en relevant videregående samfundsfaglig kandidatuddannelse, fx inden for statskundskab, økonomi, jura, forvaltning eller lignende.

Det er vigtigt, at du har mod på at drive en effektiv proces og skære en sag til – også i komplekse problemstillinger, der ofte rummer politiske, juridiske, økonomiske og forretningsmæssige aspekter. Derudover er det afgørende for os, at du har stort engagement, er proaktiv og tager ansvar og ejerskab for dine opgaver og kan køre dem selvstændigt i mål.

Det er derfor væsentligt, at du:

  • har stor analytisk kapacitet – og kan sætte den i spil i opgaveløsningen
  • gode kommunikationsevner – både på skrift og i tale
  • kan skabe strukturerede arbejdsgange, kan bevare overblikket samt prioritere opgaverne
  • kan lide at have mange bolde i luften på én gang og skifte mellem forskellige typer af arbejdsopgaver
  • har gode samarbejdsevner og sociale kompetencer – ofte findes den viden vi har brug for hos andre

Du skal være komfortabel i en udadvendt og opsøgende rolle, hvor du finder det naturligt at skabe gode relationer. Stillingen kræver, at du er løsningsorienteret og ikke er bange for at give dit bud på mulige veje til en god løsning. Hverdagen hos os er omskiftelig og kræver omstillingsparathed.

Om os
Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed, der behandler klager over skatteforvaltningens afgørelser på skatte- og vurderingsområdet. Styrelsen er i stor udvikling og står overfor en spændende transformation, når vi i de kommende år skal ansætte mange nye kollegaer, så vi kan håndtere et stort antal forventede klager over nye ejendomsvurderinger - og samtidig sørge for at nedbringe sagsbehandlingstiderne og opretholde den høje kvalitet i vores arbejde.

I Direktionssekretariatet bliver du en del af et kontor med dygtige kollegaer, der med god stemning og højt humør understøtter ledelsen i en travl hverdag. Der er en god og åben omgangstone og en stor lyst til at hjælpe hinanden med stort og småt. Læringskurven er stejl og udfordringerne er spændende, så der er gode muligheder for at udvikle sig i kontoret.

Du vil referere til kontorchefen for Direktionssekretariatet, og du bliver en del af et kontor med i alt ni medarbejdere – inklusiv vores kommunikationsteam.

Ansøgning, kontakt og rekrutteringsproces
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV, uddannelsesbeviser, karakterblade og eventuelt øvrige relevante dokumenter senest den 8. juni 2022 kl. 12 via nedenstående link.

Der afholdes 1. samtaler løbende. Hvis du går videre, skal du evt. afsætte tid til udfyldelse af en personlighedsanalyse og en logisk test som anvendes som dialogværktøj til anden samtalerunde. Forud for ansættelsen vil der desuden blive indhentet referencer og straffeattest. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Hans Dahl-Nielsen på telefon 33 76 02 89.

Forventet tiltrædelse 1. august 2022 eller efter aftale.

Ansættelse er efter gældende overenskomst. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil være Ved Vesterport 6, 1612 København V.

Læs mere om ansættelse i styrelsen på www.skatteankestyrelsen.dk/job-og-karriere/

Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København V
  • Onsdag den 15. juni 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Stilling som faglig sekretær i Byggegruppen i 3F Bygge-, Jord - og Miljøarbejdernes Fagforening København Fagforeningen søger en alsidig og gerne rutineret faglig sekretær til ansættelse i vore..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Brænder du for at sikre hotelbranchen de bedst mulige vilkår? Er du verdensmester i at skabe den gode samtale? Så har vi et job til dig i 3F København, som vi er sikre på, at du kan levere på. .
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
5. juli 2024 1