Studieadministrative koordinatorer til Studieservice for Læreruddannelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du lyst til at samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver på læreruddannelsen, og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er du måske én af de nye kollegaer, vi leder efter.

Københavns Professionshøjskole (KP) er fælles om fremragende undervisning, og det understøtter vi også i Studieservice. Som en af vores tre nye kollegaer bliver du en vigtig del af Københavns Professionshøjskoles samlede arbejdsfællesskab, hvor du er i kontakt med mange forskellige mennesker hver dag.

Om jobbet
Som studieadministrativ koordinator bliver du en del af et administrationsfagligt miljø med høj puls og mange forskelligartede opgaver. Vi arbejder i teams, og vægter samarbejde om nye arbejdsprocesser og procedurer højt.

Du får en hverdag med mange kontaktflader med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • understøtte læreruddannelsen administrativt. Det kan være ved at administrere forløb omkring eksamen, bestille censorer, forplejning og eksamensvagter, eller ved at administrere særlige studieforløb, holdsætte studerende i vores systemer, koordinere og fordele praktikpladser til uddannelserne m.v.
  • bidrage til implementeringen af nye arbejdsgange og systemer

Du vil skulle arbejde tæt sammen med dine kollegaer i Studieservice og på læreruddannelsen. Derudover er det vigtigt, at du vil være med til at sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende gennem den daglige kontakt, der foregår via telefon, mail og fysisk fremmøde.

Om dig
Vi forestiller os, at du enten er kontoruddannet eller har en uddannelse inden for offentlig administration. Derudover forventer vi, at du:

  • har udpræget systemsnilde og ved at pålidelige data er en forudsætning for god studieadministration og sagsbehandling
  • arbejder systematisk og struktureret i studieadministrative systemer som f.eks. WISEflow, ESDH-systemer, Office365 eller tilsvarende
  • kan lide at have kontakt med studerende og samarbejdspartnere og ved at god dialog er nøglen til at forstå udfordringer
  • er selvstændig, udadvendt, initiativrig og serviceminded
  • kan indgå i teams på tværs af adresser og afdelinger
  • er god til at prioritere opgaverne – også når der er travlt
  • er en god kollega med en positiv indstilling til dit arbejde og har gode samarbejdsevner
  • er en god formidler, både skriftligt og mundtligt
  • sætter de studerende i centrum i din opgaveløsning.

Studieadministrativ erfaring fra lignende uddannelsesinstitution samt kendskab til studieadministrative systemer vil være en fordel, men er ikke et krav. KP anvender esas, et nyere studieadministrativt system, som har gennemgribende betydning for mange af KP’s processer.

Om os
Studieservice er et af 5 ressourceområder og har ca. 170 medarbejdere fordelt i 7 afdelinger. Vi varetager opgaver inden for studieadministration, studievejledning, SU og optag, eksamens- og praktikadministration, international udveksling, uddannelsesjuridisk bistand, projektledelse og ledelsesinformation. Du bliver en del af en afdeling på 20 erfarne medarbejdere, som holder til på Vesterbro, Frederiksberg og Bornholm.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som studieadministrativ koordinator. Vi har tre faste stillinger, som ønskes besat senest den 1. oktober 2022 og meget gerne før. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Ansættelsen sker afhængig af uddannelse og kvalifikationer i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer. Der tilbydes flekstid.

Din arbejdsplads vil være fysisk placeret på Humletorvet 3, 1799 København V. Der kan forekomme opgaver og møder på andre af KP’s lokationer i København.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte studieadministrativ koordinator Pernille Ingemand Sørensen via e-mail [email protected] eller fungerende afdelingsleder Rikke Weihrauck Sjølin via email [email protected].

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 10-08-2022.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 33.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København V
  • Onsdag den 10. august 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Opportunity Executive Assistant to Vice President and Senior Directors (maternity cover)Fixed Term Contract until March 2025Location: Copenhagen, Maersk HQCompany Overview:Maersk .
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København SV

    Vil du være med til at sikre en tryg og smidig genhusning af beboere? Er du serviceminded og god til at tale med forskellige mennesker og vil du være med til at gøre en forskel? Så er dét lige dig .
    • Administrativ medarbejder
    • København SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1