HK-sekretær til Taksationssekretariatet i Viborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du interesseret i offentlig forvaltning og du vil gerne have alsidige arbejdsopgave samt ønsker at arbejde et sted med en stejl læringskurve? Så er Taksationssekretariatet i Viborg måske noget for dig?

Du bliver en del af Taksationssekretariatet, som assisterer de statslige taksationskommissioner og kommunale overtaksationskommissioner. Kommissionerne afsiger kendelser om erstatning i sager om ekspropriation. Sekretariatet forbereder sagerne og sørger for, at alle relevante og faktiske forhold indgår i kommissionernes arbejde.

Taksationssekretariatet er placeret i Nævnenes hus i Viborg. Bygningen er moderne med åbne kontorfaciliteter. Du bliver kollega med tre andre HK-sekretærer, fire jurister og en sekretariatschef.

Om dig
Vi søger en medarbejder, som er:

  • udadvendt, smilende og serviceorienteret
  • har et højt drive
  • lærenem og nysgerrig af natur
  • selvstændig og ansvarsbevidst
  • god til at samarbejde
  • struktureret og med et godt overblik
  • kontoruddannet.

En af vores HK-sekretærer kan fortælle følgende om stillingen:
Som ny medarbejder vil du blive taget rigtig godt i mod. Der vil være en stejl læringskurve, men du vil få en grundig sidemands oplæring. Du vil hurtigt få egne ansvarsområder i form af egne kommissioner, som du i samarbejde med din faste makker, som er jurist, skal servicere. Det er et spændende og afvekslende arbejde, hvor 2 dage sjældent er ens og hvor man har mulighed for at sætte sit eget præg på sin arbejdsdag”.

Dine opgaver
Du vil som HK-sekretær blive ansvarlig for en række opgaver, der bl.a. omfatter oprettelse af klagesager, journalisering, klargøring og udsendelse af dokumenter og sager, mødeplanlægning, rejseafregninger og almene, administrative opgaver.

Du vil også skulle stå for kontorets rejseafregninger, der skal indtastes i RejsUd, behandle fakturaer i IndFak og oversende lønbilag fra formænd og kommissionsmedlemmer til Trafikstyrelsen m.v.

… og hvad betyder det konkret
Det er sekretariatets opgave at oprette de indkomne sager i Workzone (journaliseringssystem), at journalisere alle modtagne dokumenter på sagen og at generere de materialesamlinger, der danner grundlag for kommissionernes arbejde. Du skal – i samarbejde med dine kollegaer - planlægge de forretningsdage, hvor kommissionerne besigtiger ejendomme, og sagens parter udveksler synspunkter. Når forretningsdagen er afholdt, der det din opgave at journalisere evt. nye dokumenter fra besigtigelsen, ligesom du har ansvaret for at sende den endelige kendelse ud, afslutte og lukke sagen. Derudover skal du tage dig af mere økonomiske opgaver, såsom rejseafregninger for kontoret m.v. og i fællesskab med dine kollegaer løse sekretariatets øvrige administrative opgaver, såsom at håndtere elektronisk og fysisk post, besvare indkomne opkald, opdatere sekretariatets hjemmeside og løbende bidrage til sparring i HK-gruppen m.m.

Det er en fordel, hvis du:

  • har kendskab og/eller erfaring med offentlig forvaltning
  • trives med kundekontrakt ud af huset
  • har gå på mod overfor økonomiske opgaver
  • har erfaring med telefonbetjening og e-mail håndtering
  • har IT-kundskaber og kender til Microsoft Office-pakken og gene Workzone
  • er god til at kommunikere bredt.


Hvad du kan forvente
Hos Taksationssekretariatet kan du forvente en alsidig arbejdsdag med frihed under ansvar, god faglig sparring, ny læring og et godt sammenhold på tværs af kontoret. Vi er en enhed, der løfter i flok. Du vil i perioder kunne opleve, at der er meget travlt i de kommissioner, som du har ansvaret for. Det er derfor vigtigt, at du er god til at planlægge dine arbejdsopgaver og prioritere dem.

Dine muligheder hos os
Vi tilbyder et varieret og udfordrende job. Vi har fokus på høj kvalitet, god kollegial adfærd, godt arbejdsmiljø samt en arbejdsdag, der også giver plads til fritid og familieliv. Du vil som nyansat indgå i et løbende kompetenceudviklingsforløb med en stejl udviklingskurve. Du vil hurtigt få egne ansvarsområder, samtidig med at du vil blive en del af et internt oplærings- og sparringsmiljø gennem sidemandsoplæring og ved løbende at blive tildelt nye opgaver. Du vil udvikle dig gennem ansvar og indflydelse på egne opgaver.

Løn og ansættelsesforhold
Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem relevant faglig organisation og Finansministeriet.

Arbejdsstedet er Toldboden i Viborg. Du kan læse mere om Trafikstyrelsen og Taksationssekretariatet på www.Trafikstyrelsen.dk og www.taksationssekretariatet.dk. Du kan få mere at vide om stillingen hos sekretariatschef, cand.jur. Line Toftbjerglund Laursen på tlf. 41 78 05 27.

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser til os via Trafikstyrelsens ansøgningsportal senest den 21. september 2022, kl. 23.55.

Ansættelsessamtaler afholdes den 26. september i kontortid i Viborg. Til samtalen bedes du fortælle om en samarbejdsopgaven, som du lykkedes særlig godt med – og hvorfor. Der kan anvendes test i rekrutteringsprocessen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København V
  • Onsdag den 21. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2