Drømmer du om at arbejde med HR, og har du en kontoruddannelse i offentlig administration?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Hvis du kan svare ja, er du måske vores nye kollega til vores HR-team! Vi søger en kollega til vores HR-team, som har en stor portion energi og gå-på-mod, og som er klar til at kaste sig ud i nye udfordringer.

Hverdagen i Trafikstyrelsens HR-team
I HR vil du opleve en fleksibel hverdag, hvor dagene sjældent er ens. Det gør arbejdet spændende, og samtidig vil du opleve, at du vil blive udfordret. Du vil få en alsidig hverdag med en central rolle i HR-driften, hvor du vil få en bred opgaveportefølje i den daglige HR-administration, som omfatter alt fra annoncering af jobopslag, indkaldelse af kandidater til samtale, udarbejdelse af ansættelseskontakter, indhentning af oplysninger til udvidet baggrundskontrol og sikkerhedsgodkendelser, brugeroprettelser og -nedlæggelser i Statens HR, udarbejdelse af barselsbreve, support til lønforhandlinger, besvarelse af HR-relaterede spørgsmål fra medarbejderne osv. Hvis du har interesse og flair for det, er der også mulighed for, at du kan være med til at løse opgaver inden for løn.

Har du særlige typer af opgaver du brænder for, vil der generelt være god mulighed for også at forme stillingen efter disse.

Vi forventer, at du har en kontoruddannelse inden for offentlig administration, og det er selvfølgelig en fordel, hvis du har arbejdet med HR og/eller løn. Det er også en fordel, hvis du har kendskab til et eller flere af de systemer, vi bruger, som bl.a. omfatter Statens HR, Workzone, Campus, mTime, HR Løn, SLS, LDV. Det vigtigste er dog, at du er nysgerrig og har lyst til at lære og udbygge dine kompetencer indenfor fagdisciplinerne.

Hvem er vi?
Vi er 10 kollegaer i teamet bestående af HR-partnere, en studentermedhjælper og backoffice medarbejdere, hvor vi hver især bidrager med vores forskelligheder til at løse teamets mange opgaver inden for HR. Vi lægger vægt på, at vi er ét samlet team og er bevidste om, at vi kun kan løse vores opgaver, hvis vi samarbejder på tværs af fagligheder og er klar til at hjælpe hinanden i travle perioder. Det giver en stærk teamånd og god støtte til hinanden i det daglige.

HR-teamet er en del af Trafikstyrelsens Ledelsessekretariatet, som også består af styrelsens kommunikationsteam, direktionssekretariat, juridiske sekretariat og serviceenhed.

Vi trives med et tæt kollegialt sammenhold, faglig sparring og en daglig uformel omgangstone med plads til både grin og en god snak under frokosten eller ved kaffeautomaten - også på tværs af de forskellige teams og faggrupper i Ledelsessekretariatet.

Trafikstyrelsen som arbejdsplads
I Trafikstyrelsen er der derudover rig mulighed for at lære kollegaer fra andre dele af styrelsen at kende. Det kan fx være til fredagsbar, julefrokost, sommerfest, DHL-stafet, fælles morgenmad om fredagen eller via vores aktive personaleforening, som arrangerer alverdens arrangementer som fx gin-smagning, landskampe, koncerter og yogaundervisning.

Trafikstyrelsen er en arbejdsplads, der rummer mulighed for ansættelse uanset, hvor den enkelte kandidat befinder sig i sit liv. Vi er en arbejdsplads, som har mulighed for at tilpasse stillinger og opgaver til den enkelte ansatte. Konkret betyder det, at vi mener, der både skal være plads til kandidaten, som er villig til at yde en ekstra indsats og lægge mange kræfter i dagligdagen, og der skal være plads til forældre med behov for f.eks. kortere dage, akutte fraværsdage og fleksibel arbejdstid, ligesom fastholdelse af seniorer er et centralt indsatsområde for os som arbejdsplads.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer. Løn efter kvalifikationer og ansættelse efter gældende HK-overenskomst.

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt og senest den 1. marts 2023.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos HR-partner Alberthe Lyk-Sällberg på tlf. 4178 0400.

Ansøgning
Har jobopslaget fanget din interesse, så skal du sende os din ansøgning samt eksamensbeviser via vores ansøgningsportal på www.trafikstyrelsen.dk senest den 8. januar 2023 klokken 23:59. Vi afholder samtaler i uge 2 og 3.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København V
  • Søndag den 08. januar 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Er du struktureret, og mestrer du det store overblik? Har du erfaring med ledelsesbetjening, kalenderstyring, journaliseringssystemer og generelle administrative opgaver? Og har du lyst til at arbe..
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Opportunity Executive Assistant to Vice President and Senior Directors (maternity cover)Fixed Term Contract until March 2025Location: Copenhagen, Maersk HQCompany Overview:Maersk .
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1