Materiel Requirement Planner (MRP) til Indkøbsafdelingen i Ballerup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Korsør

Er du struktureret og har du øje for deltaljen, så er du måske den nye Materiel Requirement Planner (MRP) vi står og mangler til Indkøbssektion Maritim og IT.

Om os

Indkøbssektion Maritim og IT er en del af Indkøbsafdelingen ved Forsvarsministeriets Materiel og Indkøbsstyrelse (FMI) Supply Chain Division. Vores kerneopgave er, varetagelse af lagerstyrings- (MRP) og indkøbsopgaver – herunder, som en del af Supply Chain, at være med til at sikre, at koncernens brugere har det ønskede materiel til rådighed, til rette tid og i rette mængde.

Arbejdet foregår i tæt koordination med vores budgetansvarlige Kapacitetsejere, Indkøberne og vores 4 lokalkøbscentre ude i landet.

Vi er en afdeling, der er under konstant udvikling og du skal derfor kunne agere i et miljø, der er præget af forandring.

Om stillingen

Som vores nye MRP planlægger vil du blive del af et team, med andre MRP planlæggere og indkøbere. Din opgave bliver, at varetage planlægning og koordinering af de materielbehov, der måtte komme fra brugerne via Forsvarets Udleverende Depoter, hvilket kræver en struktureret tilgang til løsning, af opgaven.

Indkøbsafdelingen har en stor og tæt kontakt til brugerne. Derfor kræver jobbet ligeledes en tilgang, hvor service og det at holde soldaten i centrum, sættes i højsædet og hvor der samtidig er forståelse for de gældende bestemmelser og regler, der findes på området.

De primære opgaver i stillingen, er følgende:
• Daglig drift af MRP kørsel, herunder:
Verificere og frigøre krav fra brugerne, samt sparring omkring bestilling til vores brugere.
• Oprette interne og eksterne vedligeholdelsesordrer på materiel, der skal repareres, samt afslutning af vedligeholdelsesordre.
• Sikre korrekte MRP stamdata i SAP
• Ansvarlig for varemodtagelse og udlevering fra lager, hos én af vores leverandører.

Ydermere vil der være en del controlling og analyse, forbundet med stillingen.
Det kunne være:
• Håndtering af fejlliste efter halvårlig prognosekørsel
• Ugentlig controlling på opfølgningslister
• Analysere hvilken måde materialerne i din portefølje skal lagerstyres
• Optimere sikkerheds- og lagerbeholdninger i samarbejde med budget ansvarlig
• Indgå som en del af beholdningsdimensionerings- og afstemningsprocessen

Om dig

Du har en erhvervsfaglig grunduddannelse som du har suppleret med 4 fag på akademiuddannelsen med fokus på logistik eller anden relevant uddannelse på tilsvarende niveau. Såfremt du ikke allerede har det, skal du være klar på at tage denne uddannelse.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring som planlægger - gerne fra en produktionsvirksomhed.

Ansøgere, der er uddannet i SAP/DeMars, vil blive foretrukket.

Vi lægger vægt på at:
• Du er struktureret med øje for detaljen.
• Du er en teamplayer med fokus på videndeling.
• Du holder et højt fagligt niveau i opgaveløsningen.
• Du er serviceminded og udadvendt.
• Du har gode samarbejdsevner.
• Du er analytisk stærk

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnes efter den til enhver tid gældende overenskomst. Basislønnen ligger omkring 27.500 – 28.000 kr. pr. måned. Afhængig af dine kvalifikationer, vil der være mulighed for at forhandle et personligt kvalifikationstillæg. Der er til stillingen tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes til hemmeligt og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Ansøgningsfristen er den 21. marts 2022 og ansættelsessamtaler forventes gennemført i forlængelse heraf. Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. For at komme i betragtning til stillingen skal du vedhæfte CV, ansøgning og uddannelsesbevis, samt andre relevante dokumenter. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Forsvarets Supply Chain Division, Center for Drift, Sektionschef Henrik Lyngsie Tlf. 72814131

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Betina Koch-Søfeldt på Tlf. 7281 9128.

Forsvarsministeriets Materiel og Indkøbsstyrelse
Forsvarsministeriets Materiel og Indkøbsstyrelse (FMI) er Forsvarets materielfaglige myndighed. Vi indkøber, vedligeholder og udfaser materiel for alle Forsvarets myndigheder - lige fra kampvogne, skibe, helikoptere og jagerfly til støvler og lommeknive. FMI hører under Forsvarsministeriet, og administrerer ca. en tredjedel af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder. Læs mere om Forsvarsministeriets Materiel og Indkøbsstyrelse på: www.forsvaret.dk/FMI.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Korsør.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Korsør
  • Mandag den 21. marts 2022

Lignende jobs

  • Vagtplanlægger til kardiologisk afsnit på Holbæk S...

    Vagtplanlægger søges til Hjerteteamet på Holbæk Sygehus. Da vores vagtplanlægger har søgt anden stilling, søger vi en ny person til denne stilling. Så har du stort overblik og multitalent inden..
    • Administrativ medarbejder
    • Holbæk
    Få mere info
  • Department Assistant

    Are you a team player with a service-oriented mindset and a positive attitude? We have an exciting opportunity for you to join our team as a department assistant for PP Production Support. In this .
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Konsulenter til Sekretariatet i Det Nære Sundhedsv...

    Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne? Høj service er nøgleordet for os, og vi søger en kollega, der .
    • Administrativ medarbejder
    • Sorø
    Få mere info
  • Kontorassistent til VS-afdeling

    Er du servicemindet, fleksibel og struktureret? Trives du i en koordinerende rolle, hvor samarbejde og opfølgning er en del af hverdagen? Har du lyst til at indgå i en uformel og dynamisk afdeling..
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Korsør

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Korsør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Korsør over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 2