Rekrutteringsfirma

Udadvendt, kvik og proaktiv Management Assistent / kontor blæksprutte

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Morud

NCT OFFSHORE A/S is a 100% Danish owned and operated company. The company is successful in its field, with strong competences and a strong team, and as a result, the company is well-consolidated and well-earned. NCT OFFSHORE focuses on safety, reliability, innovation & adaptability and pursue a strong team spirit and entrepreneurial company culture. The company constantly strive to be the best in class - by using a pragmatic approach and drawing on a deep level of knowhow and experience.

NCT OFFSHORE was started by the founder of CT OFFSHORE and boasts 20 years+ of offshore project experience, mainly from renewable energy project and cable installations. The knowledge and offshore experience gained in the renewable energy and cable installation industries have been transformed and are utilized for deep sea exploration, vessel supply services, and project engineering. The experienced staff have installed more than 400 HVAC cables and most staff members hold up to 15-20 years of experience.

The company owns and operate its own multipurpose vessel, Freja, that can be mobilized for different setups, to handle tasks such as construction support, cable lay service, cable repairs, geotechnical support, rov (remotely operated vehicle) support and survey and exploration support. As a natural next step in the company’s strong growth and development, a brand new, larger, and even more versatile ship is currently being built for the company.

Læs mere på: www.nctoffshore.dk

Som en naturlig følge af den meget positive udvikling i virksomheden, samt det faktum at man snart skal operere et skib mere, søger vi nu en dynamisk og motiveret person til at understøtte mange af de vigtige funktioner i virksomhedens hovedkontor, beliggende i uformelle og meget smukke rammer ved Morud på Fyn.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Frihed under ansvar og stor mulighed for at præge egne opgaver
Med reference til virksomhedens ledelse vil du assistere med et bredt udvalg af praktiske og administrative opgaver. Du vil blive en vigtig sparrings partner i forhold til udvikling og optimering af virksomhedens kontorrutiner og procedurer samt bidrage til et yderligere løft af virksomhedens professionalisme og høje serviceniveau, både overfor kollegaer, kunder og leverandører. Afhængig af de kompetencer og interesser du kommer med, vil du sammen med dygtige kollegaer bl.a. beskæftige dig med at arrangere rejser og logistik for ledelsen og for mandskaberne i forbindelse med vagtskifter på skibene. Du vil foretage indkøb i forhold til driften og den daglige gang i hovedkontoret, vurdere og registrere indkøbsordrer fortaget af andre i virksomheden, registrere fakturaer og arrangere og bestille logistikydelser i forhold til transport af varer og forbrugsartikler til skibene. Løbende vil du også bidrage med administrativ support i forhold til igangværende projekter og opgaver samt bistå ledelsen med løsning af relevante ad hoc-opgaver.
Kulturen i virksomheden er kendetegnet af en direkte og hjertelig tone, klare målsætninger og viljen til at gøre en ekstraordinær indsats både internt og overfor kunderne. Frihed under ansvar er noget, man praktiserer og ikke kun noget, man taler om. Dette kommer blandt andet til udtryk gennem en velfungerende flextids- løsning i virksomheden. Du kan glæde dig til kompetente og motiverede kollegaer og du vil få gode muligheder for at gøre en forskel i en virksomhed, der er klar til en fortsat vækst gennem en stærk ledelse, dygtige medarbejdere og en vilje til at gøre alle kunder til fremtidige ambassadører.

Sund fornuft, begejstring og positiv energi
Den ideelle kandidat har erfaring fra lignende opgaver og måske en baggrund indenfor logistik eller shipping, men en baggrund som PA, læge- eller advokatsekretær kunne bestemt også være en interessant indgang til stillingen. Vigtigst er dog din personlighed. Du er proaktiv og har et kvikt hoved og du får julelys i øjnene når du møder en ny og spændende udfordring. Du kommunikerer ubesværet på alle niveauer og du gør ikke ting mere komplicerede end nødvendigt. Af natur er du proaktiv og selvkørende og du er vant til at holde mange bolde i luften. Du er fortrolig med de almindelige it-værktøjer og behersker engelsk i skrift og tale på et godt niveau. Din bopæl er i fornuftig køreafstand fra virksomheden og du har kørekort til personbil.

Virksomheden er dynamisk og præget af en stærk men lydhør ledelse, og det er derfor vigtigt, at du som sparringspartner ikke er bange for at sige hverken til eller fra. Du trives i et dynamisk og til tider hektisk arbejdsmiljø, og du har en udpræget sans for at få tingene til at lykkes, såvel internt som eksternt. Da du får en stor kontaktflade, er det vigtigt, at du kommunikerer godt, og at du trives i et upolitisk miljø hvor der er kort vej til beslutningerne og hvor organisationen er flad og uformel. Som person er du imødekommende, positiv og engageret, men samtidig handlekraftig og beslutningsdygtig. Du er struktureret, udpræget løsningsorienteret og din kombination af godt humør, fleksibilitet og vedholdenhed sikrer, at du når dine og virksomhedens mål.

Dynamisk miljø og gode kollegaer
Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en virksomhed med stor dynamik og korte beslutningsprocesser. Du får væsentlig indflydelse på din hverdag, dine opgaver og på virksomhedens udvikling og fortsatte succes. Da virksomheden lige nu er ved at doble sin kapacitet i et spændende og voksende marked, vil der være gode muligheder for faglig og personlig udvikling i et godt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kollegaer.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår aftales individuelt på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Odd L. Johnsen på telefon: +45 2999 9043 eller på: [email protected]

Samtaler vil foregå på LyderJohnsens adresse i Fredericia.

Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ”Management Assistent/Kontor Blæksprutte” til: [email protected]

Husk at benytte den e-mailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Morud.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Morud

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Kerteminde

    Kan du ikke finde et ledigt job, der matcher din profil, hører vi gerne fra dig alligevel. Send os din motiverede ansøgning samt CV via ansøgningslinket, hvor du også vil blive bedt om at udfylde e..
    • Administrativ medarbejder
    • Kerteminde
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Middelfart

    Er du selvstændig, omhyggelig og serviceminded, og god til at holde mange bolde i luften? Så er det dig vi er på udkig efter. Bliv en del af en succesfuld entreprenørvirksomhed[xxxxx] er en l..
    • Administrativ medarbejder
    • Middelfart
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense S

    Er du selvstændig, omhyggelig og serviceminded, og god til at holde mange bolde i luften? Så er det dig vi er på udkig efter. Vi tilbyder et spændende job i en nyoprettet stilling som kontorassiste..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense S
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Middelfart

    Har du en teknisk og/eller mekanisk baggrund, en passion for at holde styr på detaljer og evnen til at håndtere mange små opgaver samtidigt? Så skal du læse mere her, for Sulzer Danmark søger en dy..
    • Administrativ medarbejder
    • Middelfart
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Morud

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Morud over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Morud over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0