HR sagsbehandler til Hjemmeværnsskolen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørre Nebel

Er du vores nye kontorfuldmægtige på en dynamisk arbejdsplads, hvor fokus på personalet er en naturlig del af en travl hverdag?

Om os

Hjemmeværnsskolen er Hjemmeværnets uddannelsesinstitution. Vi udvikler uddannelser og uddanner Hjemmeværnets frivillige medlemmer.
Vi lægger stor vægt på medarbejderes udvikling og trivsel. Derfor er der gode muligheder for både efter- og videreuddannelse samt sociale arrangementer med dine kollegaer.

Hjemmeværnsskolen er et særligt sted, da vi har et tæt samarbejde med de frivillige undervisere og kursister, hvor lysten, og ikke pligten, er vores drivkraft. Det sætter selvfølgelig krav til vores medarbejdere og samarbejde, som er baseret på anerkendelse ledelse.

Om stillingen

Planlægningssektionen har sit daglige virke i Nymindegablejren, og du bliver en del af en sektion med 7 medarbejdere.

Som HR-sagsbehandler vil du få en stor berørings- og kontaktflade med såvel kollegaerne på skolen som ansatte i Hjemmeværnskommandoen og Forsvarsministeriets Personalestyrelse. Du vil også skulle indgå i det HR-samarbejde, der er mellem Varde Kommune og de øvrige HR-sagsbehandler ved Varde og Oksbøl kaserner.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:
• HR-Sagsbehandlingsopgaver
• Rekruttering- og fastholdelsesopgaver
• Vejledning af Skolens medarbejdere i forbindelse med personelspørgsmål
• Uddannelsesansvarlig for kontorelever
• Referentopgaver
• Ad hoc og koordineringsopgaver for Skolechefen og Staben

Du vil indgå i en sektion med et højt aktivitetsniveau, hvor vi ofte har flere bolde i luften.

Du vil have mulighed for at have fleksible arbejdstider.

Skolen lægger vægt på, at du løbende tager uddannelser og kurser for at fastholde og/eller udvikle dine kompetencer.

Om dig

Vi leder efter en medarbejder, der har en fleksibel tilgang til dagligdagen, der vil kunne arbejde selvstændigt med større og komplekse opgaver.

Vi forestiller os, at du er kontoruddannet suppleret med en merkonomuddannelse, moduler på akademiuddannelsen eller tilsvarende, og har erfaring med sagsbehandling i en større organisation.

Du har gode IT-kompetencer, og det er en fordel, hvis du er rutineret bruger af SAP og WorkZone Client.

Det er en selvfølge, du er empatisk og diskret, idet du er skolens HR medarbejder og har indsigt i følsomme oplysninger.

Som person er du serviceminded og imødekommende, og du tager dig gerne af mange forskellige opgaver - store som små.

Du er rigtig god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK), og den enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomst).
Stillingen er placeret i løngruppe 3, sats 1. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.
Alt efter dine kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg i forbindelse med ansættelsen.
Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingsindholdet, er du velkommen til at kontakte chefen for Planlægningssektionen major Lars Hager på telefon 7282 0531 eller på mail [email protected].

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-sagsbehandler Mette Sanggaard Kristensen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 7192.

Ansøgningsfristen er den 26. september 2021.

Ansættelsessamtalerne forventes gennemført i uge 40.

Stillingen er til besættelse den 1. december 2021.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via nedenstående link.I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Tilflytterservice
Hjemmeværnsskolen har et tæt samarbejde med Varde Kommune vedrørende Tilflytterservice. Med udgangspunkt i dit behov og ønsker, tilpasser vi støtten i forhold til partnerjob, pasningsmuligheder, skole, bolig m.m. I Varde Kommune har din partner f.eks. mulighed for at komme til samtale ved udvalgte private og offentlige virksomheder, og tilflyttere med ansættelse samt pendlere har fortrinsret til lejeboliger.
Læs mere om, hvad Tilflytterservice kan gøre for dig på vardekommune.dk/flyt-til-varde-kommune. Du er også velkommen til at kontakte Varde Kommune, bosætningskonsulent Jørgen Nielbæk på mail: [email protected] eller på mobil 30 59 05 95.

Esbjerg Kommune tilbyder også Tilflytterservice. Læs mere på: nyiesbjerg.dk.

Om Hjemmeværnsskolen
Hjemmeværnsskolen udvikler uddannelser, der giver de frivillige hjemmeværnssoldater faglige samt ledelses- og føringsmæssige kompetencer, der muliggør en effektiv og koncentreret indsættelse til hjælp for Forsvaret og det øvrige samfund. Derudover gennemfører vi i stor udstrækning uddannelse af personel fra Forsvarets øvrige myndigheder samt fra Politiet. Vi uddanner derfor i alt ca. 5000 kursister om året.

Hjemmeværnsskolen består af 71 ansatte, hvoraf ca. halvdelen gør tjeneste i Nymindegablejren. De øvrige medarbejdere ved Hjemmeværnsskolen er ansat ved Marinehjemmeværnssektionen eller et af de tre uddannelsescentre, der geografisk er placeret rundt i landet.

Kulturen på skolen er uformel. Vi har en afslappet omgangstone, som er nødvendig i en hverdag, hvor opgaverne kan spænde vidt, og tingene indimellem skal gå stærkt.

Hjemmeværnsskolen er en moderne arbejdsplads, der anvender den nyeste viden inden for uddannelse og læring. Vi har senest i oktober 2018 vundet Forsvarets Uddannelsespris for vores taktiske læringsvideoer, der er udviklet i samarbejde med Hærens Sergentskole – et samarbejde, der fortsætter med læringsvideoer inden for andre områder.

Vi har også et tæt samarbejde med Forsvarets andre uddannelsesinstitutioner, herunder Hærens Officersskole og Air Force Training Centre, ligesom vi har et stort internationalt arrangement med blandt andet U.S. National Guard i USA, Norge og Sverige, de baltiske lande samt Georgien og senest Kenya og Uganda.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørre Nebel.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Nørre Nebel
  • Søndag den 26. september 2021

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Vestjylland

    Trives du med ansvar og en omskiftelig hverdag og kan du se dig selv i en koordinerende rolle, hvor du skal jonglere med arbejdstidsplaner og vikarforbrug?Så er det måske dig, vi står og mangler.Vi..
    • Administrativ medarbejder
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Engesvang

    Drømmer du om at starte din karriere i en international vækstvirksomhed? Søger du en elevplads i Midtjylland med varierende opgaver, et godt socialt arbejdsmiljø og spændende muligheder? Så er du m..
    • Administrativ medarbejder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Holstebro

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Administrativ medarbejder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Holstebro

    Trives du med ansvar og en omskiftelig hverdag og kan du se dig selv i en koordinerende rolle, hvor du skal jonglere med arbejdstidsplaner og vikarforbrug? Så er det måske dig, vi står og mangler..
    • Administrativ medarbejder
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Nørre Nebel

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Nørre Nebel over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Nørre Nebel over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0