Studiesekretær

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Studieservice ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole søger en dygtig og struktureret medarbejder, der kan håndtere mange forskelligartede og til tider komplekse opgaver med anvendelse af digitale løsninger, og som trives godt med teamsamarbejde, men også kan arbejde selvstændigt.

Din opgaveportefølje bliver primært at varetage studieadministrative opgaver i forbindelse med håndtering af praktikker samt opgaver i forbindelse med eksaminer og studiefremdrift. Opgaverne løses i tæt samarbejde med uddannelserne, studievejledningen og kolleger i afdelingen. Vi lægger stor vægt på, at du ved tilrettelæggelse og udførelse af dine opgaver har fokus på kvalitetssikring af sagsgange og forretningsprocesser, herunder digitalisering. Desuden er du med til at varetage supportfunktion til uddannelserne i forbindelse med vores praktikportal, og det er nødvendigt, at du er serviceminded og trives i en understøttende funktion.

Du vil få stor indflydelse på planlægningen af din egen arbejdsdag med givne deadlines for øje. Det er derfor vigtigt, at du selvstændigt kan tilrettelægge din hverdag og er opsøgende i forhold til arbejdsopgaverne. Der vil være sparring med de øvrige kolleger i teamet, ligesom det er naturligt for dig at assistere dem, så opgaveløsningen i studieadministrationen lykkes i fællesskab på et højt kvalitetsniveau. Vi har vedvarende fokus på udvikling af arbejdsgange, hvorfor det forventes, at du er optaget af arbejdet med forenklinger og i det daglige færrest mulige boldberøringer for øje.

Ansøgerprofil

  • Gode mundtlige og skriftlige formuleringsevner på dansk og engelsk.
  • Gode digitale kompetencer, da alle vores primære arbejdsopgaver understøttes af digitale løsninger
  • Smilende og serviceminded med et administrativt drive, hvor du gerne vil understøtte vores uddannelser og studerende med brugervenlige og effektive arbejdsgange.
  • Vant til at håndtere selvstændig opgaveløsning med mange deadlines, herunder evnen til at prioritere opgaverne og udvise fleksibilitet i forhold til spidsbelastningsperioder.
  • Arbejder systematisk, grundigt og effektivt - med blik for kvalitet og service.
  • Har et godt overblik og trives med perioder, hvor der er spidsbelastning og skarpe deadlines.
  • Relevant uddannelsesmæssig baggrund, gerne kontoruddannet, professionsbachelor i offentlig administration eller tilsvarende uddannelse.
  • Endvidere lægger vi vægt på, at du har gode samarbejdsevner, er udadvendt, engageret og opsøgende samt er i besiddelse af godt humør.

Ansættelse

Dit primære arbejdssted bliver Seebladsgade 1 i Odense, hvor du skal arbejde i Studieadministrationen for Erhverv, men der vil også fast være arbejdsopgaver, som knytter sig til studieadministrationen på Sund på Niels Bohrs Allé 1 i Odense og som løses dér, så du skal forvente at arbejde på flere matrikler.

Vi tilbyder et spændende job i en dynamisk organisation, hvor de studerende og uddannelserne er i fokus. Endvidere tilbyder vi løbende faglig og personlig udvikling. Vi har et uformelt arbejdsmiljø med plads til humor.

Stillingen er på 37 timer/ugentlig og ønskes besat senest den 1. april 2020.

Løn, pension og ansættelse i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten med tilhørende organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Vi opfordrer alle interesserede, uanset alder, køn, religion, etnisk baggrund og tilhørsforhold, til at søge stillingen.

Du kan læse mere om UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole og vores uddannelser på www.ucl.dk Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamkoordinator Mai Holm von Seelen på 6138 3947 eller afdelingsleder Helle Schroll på 2892 0760.

Vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler i uge 9.

Ansøgning

Finder du jobbet interessant, bedes du uploade din ansøgning og CV senest tirsdag den 18. februar 2020.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Odense C
  • Tirsdag den 18. februar 2020

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder til Center for Indsatser...

    Har du erfaring og lyst til at arbejde med de tre specialer: løn, personale og IT, så skal du skynde at søge denne stilling. Har du mod på at omsætte dine færdigheder til praksis, så er denne still..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Vikarstilling: Administrativ medarbejder til Kommu...

    Da vores dygtige administrative medarbejder skal udvide sin familie, søger vi en barselsvikar.Om osVi er 15 medarbejdere; audiologopæder, ergoterapeuter, IKT-tekniker og den administrative me..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder til Hans Christian Ander...

    Kan du se dig selv som administrativ medarbejder på vores havnekontor/reception og securityafdeling? Jobbet kan sammenlignes med en receptionsfunktion. Havnekontoret er der, hvor vores gæster melde..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense N
    Få mere info
  • Entreprisejurist

    Entreprisejurist til Projektorganisationen for Nyt OUH Har du lyst til at prøve kræfter med byggeri i kæmpeskala? Projektorganisationen for Nyt OUH i [xxxxx] søger en erfaren jurist t..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Odense C over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 3
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 6
11. september 2024 6
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 8
30. august 2024 8
29. august 2024 8
28. august 2024 6
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 4
20. august 2024 3