Administrativ medarbejder til Biologisk Institut

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Er du klar til nye udfordringer i et inspirerende og internationalt miljø, hvor hver dag byder på varierede og spændende opgaver? Så er det dig, vi leder efter. Biologisk Institut ved Syddansk Universitet i Odense søger en administrativ medarbejder (HK) til at starte senest den 1. marts 2024 eller tidligere, hvis du er klar til det.

Dine arbejdsopgaver
Som udgangspunkt vil dine arbejdsopgaver være nedenstående, men du skal være åben for, at der kan dukke nye opgaver op løbende.

Ph.d.-administration
• Administration af instituttets ph.d.-studerende

HR-opgaver
• Håndtering af ferie og fravær
• Håndtering af diverse ansættelser
• Planlægning af MUS-samtaler
• Administration af flekstid
• Udarbejdelse af nyhedsbrev

Mødeadministration og ledelsessupport
• Administrativ support til ledelsesgruppe og arbejdsmiljøgruppe
• Planlægning af møder samt referatopgaver
• Bestilling af forplejning til møder og kurser
• Support til arrangementer
• Lettere serviceopgaver
• Løbende ad hoc-opgaver for teamleder og institutleder

Hvem er du?
Vi søger en selvstændig, struktureret og loyal holdspiller med et godt humør. Du motiveres af at levere god service, og du kan lide at jonglere med flere opgaver samtidig. Engelskkundskaber er vigtige, da en stor del af arbejdet foregår på engelsk. Derudover forventer vi, at du har stærke IT-færdigheder og trives med at arbejde med regler og procedurer, men samtidig formår at være fleksibel i din opgaveløsning.

Sammen er vi stærkest
Du bliver en del af sekretariatet på Biologisk Institut i et team bestående af 9 medarbejdere, som er instituttets administrative kerne. Teamet er præget af en positiv kultur, hvor vi prioriterer kollegaskabet højt. Vi tilbyder en spændende stilling med god onboarding, flekstid og mulighed for hjemmearbejde 1-2 dage om ugen. Du bliver også en del af det gode fællesskab på Biologisk Institut, hvor december bl.a. har budt på julefrokost, julefest for børnene, nisseleg og gløgg og æbleskiver med fortælling fra Fransk Guyana. Læs mere om Biologisk Institut her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Lone Nørgaard Bruun på telefon 29802623.

Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK/STAT eller Forbundet Kommunikation og Sprog (AC’s overenskomst for bachelorer i erhvervssprog / international virksomhedskommunikation eller AC-overenskomstens protokollat for korrespondenter).

Ansøgning skal indeholde følgebrev, CV og eksamensbevis. Alle dokumenter i forbindelse med ansøgning bør ikke indeholde CPR-nummer – i så fald skal CPR-nummer overstreges.

Alle vedhæftede filer skal være i Adobe PDF format.

Følgebrev og CV må max. fylde 5 Mb.

Vejledning i forbindelse med ansøgning findes her.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Odense M
  • Torsdag den 11. januar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Odense M over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
30. august 2024 1