Administrationselev med interesse for indkøb og planlægning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Ølgod

Nobia, Ølgod

Har du lyst at få en kontoruddannelse med fokus på indkøb og komponentplanlægning? Trives du i en foranderlig og spændende hverdag, hvor du får ansvar fra dag et? Så har du muligheden for at få en spændende kontoruddannelse i Nordeuropas største og førende køkkenproducent!

Bliv en del af en spændende afdeling, hvor der er fokus på din udvikling!
Du vil blive en del af en spændende afdeling, som har stor betydning for produktionen af vores køkkener. Under din to årig kontoruddannelse vil der være to hovedområder - et år med fokus på indkøbsdisponering og et år med fokus på komponentplanlægning. Du vil igennem et 2-årigt forløb opbygge solide kompetencer indenfor områderne, og du vil træde ind i en hverdag med stor fleksibilitet, og masser af læring gennem hands-on opgaver.

Du vil få et meget tæt samarbejde med mange afdelinger i Nobia, bl.a. Økonomiafdelingen, Varemodtagelsen, Kvalitetsafdelingen og Produktionen. Du vil få mange selvstændige arbejdsopgaver i løbet af din elevuddannelse og du vil bl.a. arbejde med leveringstider og kontakt til vore leverandærer. Konkret bliver nogle af dine arbejdsopgaver:

  • disponering af varer f.eks. at bestille vare til den rigtige dag
  • daglig dialog med leverandører fra hele verden
  • lagerstyring efter kanban
  • afklare eventuelle uoverensstemmelser i fakturagodkendelser
  • reklamationsbehandling
  • implementering af nye varer og udfasning af udgående varer til produktionen
  • ansvar for komponentplanlægning for maskiner i produktionen
  • opfølgning på og disponering af produktionsordrer i produktionen
  • tilretning af styklister til specialtegninger

Vi sørger for, at du bliver sat grundigt ind i opgaverne, og at du bliver tilpas udfordret undervejs, så arbejdsopgaverne er tilpasset til dig og din læring.

Du er positiv, struktureret og har lysten til at udvikle dig og lære
Vi søger efter dig, som har interessen i at få en bred uddannelse inden for indkøb og komponentplanlægning, hvor der er mange områder, du kan udvikle dig inden for.

Du har mod på at prøve nye opgaver og vil gerne tage ansvar og er pligtopfyldende. Du evner at løse opgaver på egen hånd og følger op på detaljerne. Du trives med at skifte imellem forskellige arbejdsopgaver i løbet af en dag og stadig bevare overblikket.

Du sætter en ære i at skabe gode relationer og med dit positive sind og gode humør bidrager du til vores gode arbejdsmiljø, hvor vi samarbejder, passer på hinanden og har det sjovt sammen. Vi vil alle være en del af din grundige oplæring, hvorved du får mulighed for at få en masse sparring og en stor kontaktflade.

Hvad kan vi tilbyde?
Vi kan tilbyde dig at blive en del af Nordeuropas største og førende køkkenproducent. Du bliver en del af indkøb og komponentplanlægning, hvor vi tilrettelægger uddannelsen og opgaverne til dig, så du bliver tilpas udfordret undervejs. Vi har en hjertelig og uformel omgangstone med et godt sammenhold samtidig med, at vi er resultatskabende.

Yderligere vil der være et 6 ugers skoleforløb, som vil være fordelt over din 2-årige trainee periode, hvor du selv er med at vælge hvilke fag, som du ønsker at tage.

Har du mod på at tage udfordringen op?
Der er flere indgangsvinkler til forløbet, og din uddannelsesmæssige baggrund er ikke det vigtigste for os. Du har måske allerede haft forskellige fritidsjobs, eller har et fuldtidsjob i dag og ønsker at skifte retning.

Du skal blot inden vores forventede start den 1. juli 2022 have gennemført en af følgende uddannelser:

  • EUX eller HHX
  • STX, HTX eller HF kombineret med 5 ugers EUS grundforløb
  • HG/HGS efter de tidligere regler med adgang til kontoruddannelsen

Er du i tvivl om kravene, bedes du kontakte din lokale erhvervsskole.

Er du er over 25 år, og har du gennemført en anden erhvervsuddannelse, eller har du relevant erhvervserfaring? Så skal du vedhæfte et realkompetencebevis (RKV-bevis) fra en erhvervsskole.

Vil du kickstarte din karriere hos os?
Lyder ovenstående som noget for dig? Så vil vi glæde os til at modtage din ansøgning og CV snarest muligt. Vi afholder samtale løbende. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Teamleder Purchase Planning, Majbrit Guldager Hansen på 40 61 08 30.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ølgod.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

  • Administrativ medarbejder
  • Ølgod

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Ølgod

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Ølgod over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Ølgod over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1