Erhvervsregistreringen i Randers søger ny kollega

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers C

Vil du være med til at hjælpe og kontrollere virksomheder, der er under registrering, så de hurtigt og effektivt kommer i gang og undgår gæld til det offentlige? Vil du være et sted, hvor kompetencer og trivsel er i fokus? Og i en funktion med stor samfundsmæssig betydning? Så er du måske vores nye kollega.

Udfordrende og selvstændige opgaver
I enheden RE 3 Erhvervsregistrering arbejder vi med materiel registreringskontrol af virksomheder og forebyggende restancearbejde ved registrering af nye virksomheder og ændring i registreringsforhold for eksisterende virksomheder.

Vores opgave er at vurdere, om der skal træffes forebyggende foranstaltninger, inden nye virksomheder registreres eller nægtes registrering. Det er typisk personer i virksomheder, der har et ønske om at blive erhvervsdrivende igen og som skal vurderes på erhvervsmæssig gæld. Det kan være potentielle skyldnere, herunder konkursryttere, stråmænd og andre, der tidligere har påført staten et tab, har en aktuel gæld til Skatteforvaltningen eller anden offentlig gæld. Via konkret sagsbehandling stiller vi krav om kreditbegrænsning, sikkerhedsstillelse eller nægtelse af registrering.

Din opgave bliver at gå i dialog med virksomhederne med henblik på at vurdere, om de har restancer eller gældsposter til det offentlige, der har indflydelse på, om de kan registreres. Opgaverne løser du selvstændigt og sammen med kolleger i såvel Randers, hvor enheden er, samt kolleger i vores søsterenhed i Fredensborg. Derudover får du en stor kontakt- og samarbejdsflade med mange interessenter på tværs af hele Skatteforvaltningen.

Struktur og kvalitet
Det er en fordel, hvis du har praktisk erfaring med sagsbehandling og kontrolarbejde, da du skal foretage en grundig og serviceminded sagsbehandling, herunder håndtere relevant lovgivning og tilgængelige oplysninger i Skattestyrelsens mange systemer.

Din arbejdsstil er kendetegnet ved, at du er:

  • effektiv, grundig og kvalitetsbevidst
  • god til at planlægge, prioritere og strukturere
  • lærenem og kan overskue mange opgaver ad gangen
  • serviceminded og formidler lovgivning, så den bliver overholdt.

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som fx en professionsbachelor eller diplomuddannelse i Skat, en HD-R, cand.merc.jur. eller lignende.

Derudover forventer vi, at du har et godt humør og en positiv og engageret tilgang til dine opgaver og kolleger. Du er nysgerrig og bidrager med nye ideer til forbedring og effektivisering.

Erhvervsregistreringen i Randers – din nye arbejdsplads
Vi er en del af Skattestyrelsen og organisatorisk placeret under fagområdet Erhverv. I Randers er vi aktuelt 24 medarbejdere, og sammen med vores søsterenhed i Fredensborg løser vi opgaver på landsplan.

Vi er kendt for, at vores medarbejdere har lyst til at arbejde hos os i mange år, hvilket ikke mindst skyldes, at vi arbejder med frihed under ansvar.

Du får dygtige og ansvarsbevidste kolleger i et godt arbejdsmiljø, hvor du får mulighed for at bruge dine kompetencer og udvikle dem løbende. Vi er en fleksibel arbejdsplads, der tager hensyn til arbejds- og familieliv og lægger vægt på, at du trives i et job, der giver mening, da vi gør en samfundsnyttig indsats.

Du får en grundig introduktion til opgaven og gennemgår en struktureret onboarding, så du lærer hele Skatteforvaltningen at kende.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse og kompetencer via linket ”Søg stillingen” senest søndag d. 9. januar 2022. Vi forventer at afholde samtaler kort efter ansøgningsfristens udløb.

Tiltrædelse 1. marts 2022 eller efter aftale.

Forud for ansættelse indhenter vi straffeattest og referencer.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Lars Justsen på 7237 9700

Dit arbejdssted bliver indtil videre Toldbodgade 3, 8900 Randers C.

Du ansættes på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet eller akademikere (AC). Ansættelsesområdet vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Skattestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers C.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Randers C
  • Søndag den 09. januar 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Horsens

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 8700 Horsens
    • Administrativ medarbejder
    • Horsens
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (vikar) i Århus C

    Vil du være en del af en stor international og ambitiøs virksomhed, hvor du kan gøre en forskel for andre mennesker? Kan du nemt holde mange bolde i luften og kommunikere information på en forståel..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus N

    Vil du være med i den næste spændende udviklingsperiode for Danmarks største professionshøjskole? Er du proaktiv i din topledelsesunderstøttelse, og er du god til at bevare ro og overblik, når mang..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus

    In the role, you will act as a strategic and tactical sparring partner for the Head of European Power Trading (EPT) as well as the EPT leadership team. As such, you will gain valuable experience wi..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Randers C

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Randers C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Randers C over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1