Vikarstilling: Byggesagsbehandler til Langeland Kommune – barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Rudkøbing

Vil du være en del af et engageret team, hvor selvstændighed, ansvar, samarbejde og god borgerservice er nøgleordene? Så søger vi en byggesagsbehandler.

I Langeland Kommune vil vi gerne kunne tilbyde vores virksomheder og borgere den bedste byggesagsbehandling. Udover høj faglighed er det vores mål at nedbringe vores sagsbehandlingstider, så de igen bliver blandt de bedste i landet. Samtidig har vi særligt fokus på at gøre vores dialog med borgerne endnu bedre, så de altid får en god oplevelse, når de skal bygge i vores kommune.
Du vil få din daglige gang på Rådhuset i Rudkøbing, hvor du bliver en del af et team med stor holdånd og masser af godt humør. Teamet er inde i en spændende udvikling, hvor vi har fokus på at udvikle vores faglighed og effektive sagsprocesser med henblik på at opnå vores mål.

Om jobbet
Du vil få mulighed for at arbejde med byggesagsbehandling af alle typer byggerier. Du kan også komme til at behandle udstyknings-/matrikelsager, ejendomsavancebeskatning, bopælspligt, sommerhuslovgivning, dispensationer fra lokalplaner og naturbeskyttelsesloven samt sagsfremstillinger til det stående udvalg og udmøntning af politiske beslutninger.

Du vil få mulighed for at deltage i teamets interne udvikling af arbejdsprocesser, retningslinjer m.v. - og dermed få stor indflydelse på rammerne for dit arbejde. Herudover vil du også få mulighed for at deltage i faglige netværk med andre byggesagsbehandlere på Fyn.

Vi lægger vægt på:
  • At du har en relevant uddannelse som bygningskonstruktør, landinspektør/kort- og landmålingstekniker, teknisk designer, arkitekt, ingeniør, jurist eller lignende
  • At du kan arbejde selvstændigt og samtidig være en aktiv del af teamet
  • At du er udviklingsorienteret og kan bidrage til teamets faglige og digitale udvikling
  • At du er serviceminded og god til kontakten med borgere og virksomheder
  • Erfaring med byggesagsbehandling eller anden form for relevant erhvervserfaring inden for udstyknings-/matrikelsager er en fordel

Om os
Du bliver en del af byggesagsbehandlerteamet på 4 medarbejdere.
I Teknik og Miljø vægter vi faglighed, samarbejde og udvikling, sundt arbejdsmiljø, grin og latter samt plads til at lave fejl - og evnen til at lære af dem.

Hvis du vil vide mere
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte byggesagsbehandler Tanni Kristoffersen på tlf. 6351 6062 og byggesagsbehandler Sandra Mashoff-Køgelbø på tlf. 6351 6050 eller Teknik- og miljøchef Rikke Fink på tlf. 40 17 22 37.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 34.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er et 12 måneders barselsvikariat på fuld tid fra den 1. oktober 2021 til den 30. september 2022.
Den endelige lønindplacering sker efter nærmere forhandling og på baggrund af kompetencer og erfaring, efter gældende overenskomst.

Send ansøgning vedlagt relevante bilag via nedenstående link senest den 18. august 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Rudkøbing.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Rudkøbing
  • Onsdag den 18. august 2021

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Kerteminde

    Kan du ikke finde et ledigt job, der matcher din profil, hører vi gerne fra dig alligevel. Send os din motiverede ansøgning samt CV via ansøgningslinket, hvor du også vil blive bedt om at udfylde e..
    • Administrativ medarbejder
    • Kerteminde
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Middelfart

    Er du selvstændig, omhyggelig og serviceminded, og god til at holde mange bolde i luften? Så er det dig vi er på udkig efter. Bliv en del af en succesfuld entreprenørvirksomhed[xxxxx] er en l..
    • Administrativ medarbejder
    • Middelfart
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense S

    Er du selvstændig, omhyggelig og serviceminded, og god til at holde mange bolde i luften? Så er det dig vi er på udkig efter. Vi tilbyder et spændende job i en nyoprettet stilling som kontorassiste..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense S
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Middelfart

    Har du en teknisk og/eller mekanisk baggrund, en passion for at holde styr på detaljer og evnen til at håndtere mange små opgaver samtidigt? Så skal du læse mere her, for Sulzer Danmark søger en dy..
    • Administrativ medarbejder
    • Middelfart
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Rudkøbing

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Rudkøbing over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Rudkøbing over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1