Skal dine erfaringer med skat, moms eller regnskab bruges i en nøglerolle hos os?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

Motiveres du af muligheden for at blive et fagligt omdrejningspunkt? Ønsker du at arbejde i et miljø med stor fleksibilitet og fokus på sparring, og at løse komplekse faglige problemstillinger indenfor skat og moms? Så kan denne stilling være et godt match.

Et job, der giver mening
Vi er sat i verden for at begrænse moms- og skattegabet for erhvervsvirksomheder. Vores opgave er bl.a. kontrol af store overskydende skatter, af uberettiget fradrag for underskud, stikprøvekontroller, m.m.

Din opgave bliver at kontrollere personligt ejede virksomheder samt understøtte vejledningsinitiativer på erhvervsområdet, så virksomhederne angiver og afregner korrekt. Altså hverken for meget eller for lidt. Arbejdet består i analyser, udvikling af metoder og forskellige former for kontrol samt dialog med virksomhederne. Og du vil på den måde være med til at gøre en samfundsnyttig indsats.

Du kan se frem til en afvekslende hverdag, hvor du spiller en afgørende rolle i forhold til de problemstillinger, vi præsenteres for inden for skatte- og momsområdet. En typisk arbejdsdag kan bl.a. bestå af udvælgelse og undersøgelse af virksomheder, analyse af skatte- og momsmæssige problemstillinger, revision af regnskaber, kontoudtog og bilag samt vejledning og dialog med virksomhederne. I langt de fleste af sagerne opdager vi fejl og da det medfører en ændring eller regulering, kommer det i sidste ende samfundet til gode.

Du vil få brug for alle dine faglige kompetencer og erfaringer, når du træder ind ad døren hos os. Afhængig af din profil og erfaringer, kan der blive tale om en mentor-rolle, hvor du bliver et fagligt omdrejningspunkt for sparring og videndeling. Vi er et team af dygtige og ansvarsbevidste medarbejdere, med et højt fagligt niveau. Vi har en fleksibel arbejdsplads, der tager hensyn til arbejds- og familieliv, og vi lægger vægt på, at alle trives i et job, der giver mening.

”I vores enhed går faglighed og et stærkt samarbejde hånd i hånd.” - fortæller funktionsleder Vivi Kjær og fortsætter: ”Som leder har jeg stort fokus på, at medarbejderne løser opgaver, der matcher det der motiverer dem mest. Jeg giver store frihedsgrader og til gengæld for det, får jeg et stort engagement og høj trivsel.”

Dine talenter
Vi søger dig, der allerede har relevant erfaring indenfor regnskaber, skat og moms og er i stand til hurtigt at sætte dig ind i relevante regler, hvis du ikke kender dem i forvejen.

Du har en struktureret og metodisk indfaldsvinkel til opgaverne. Din arbejdsstil er kendetegnende ved at være både effektiv og kvalitetsbevidst, ligesom du bevarer overblikket, selvom informationsmængden kan være kompleks og omfattende. Du er tillidsfuld og deler din viden og erfaringer omkring det faglige, men også metoder og færdigheder med kolleger.

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, fx. HD-R, Diplom i Skat, cand.merc.aud., cand.merc.jur., skatterevisor eller at du er uddannet internt i Skatteforvaltningen.

I rollen som sagsbehandler er det vigtigt, at du kan skære sagerne til og er god til at kommunikere, både skriftligt og mundtligt, så du efterlader et professionelt indtryk af Skattestyrelsen og får gennemført kontrollerne hurtigt og effektivt.

Din nye arbejdsplads
Når vi spørger medarbejderne i vores enhed, EV 33 - Skat og moms, hvad der motiverer dem til at springe ud af sengen om morgenen og tage på arbejde, svarer de fleste, at det er indflydelse på arbejdsdagens tilrettelæggelse, plads til udfordringer og udviklingsmuligheder, samt en ledelsesmæssig forståelse for, at man har en hverdag, der skal hænge sammen. Og desuden at en af vores styrker ligger i mangfoldigheden i vores baggrunde og anciennitet.

I disse år sker der rigtig meget i Skattestyrelsen. Sideløbende med at vi er blevet mange flere kolleger, skal vi sikre vores høje faglighed. Derfor har vi en struktureret onboarding-proces og vi sørger for målrettet oplæring, når man træder ind ad døren hos os.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning hurtigst muligt og senest 20. februar 2022 med CV, eksamensbevis samt yderligere relevant materiale via linket ”Søg stillingen”.

Vi forventer at holde samtaler 23. februar og de gennemføres som udgangspunkt på adressen Jægervej 2 i Skive, alternativt, afhængig af situationen omkring COVID-19, online på Teams. Der kan indgå en logisk analyse og en personanalyse som en del af rekrutteringsprocessen.

Forventet tiltrædelse den 1. april 2022 eller efter aftale. Forud for ansættelsen indhenter vi referencer og straffeattest.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte funktionsleder Vivi Kjær på tlf. nr. 7237 4667 eller via mail [email protected].

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted bliver Jægervej 2, 7800 Skive.

Skattestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Skive
  • Søndag den 20. februar 2022

Lignende jobs

  • Sagsbehandlere til udbytterefusion - Viborg

    Vil du arbejde i Danmarks største styrelse, hvor der er fleksible arbejdsforhold og en god balance mellem arbejde og fritid? Har du interesse for udenlandske selskabs-/ fondskonstruktioner og sagsb..
    • Administrativ medarbejder
    • Viborg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Herning

    Vestervangskolen søger en engageret og serviceminded skolesekretær. Stillingen er en fuldtidsstilling med ansættelse den 1. november 2024.Vi søger en person, som brænder for at arbejde med admi..
    • Administrativ medarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Herning

    Glæder du dig til en arbejdsdag, hvor personaleadministration, arbejdstidstilrettelæggelse og fremstilling af ledelsesinformation er dine opgaver?Så skal du søge en planlægger stilling i POLARI..
    • Administrativ medarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Administrativ koordinator til ledelses- og HR-unde...

    Hører du ofte andre sige, at ’du er den, der tænker på det hele’? Er du god til at se rundt om næste hjørne, så du er på forkant med de opgaver, du er en del af?I Specialområde Autisme har vi b..
    • Administrativ medarbejder
    • Silkeborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Skive over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 1
5. september 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 6
21. august 2024 7
20. august 2024 7