Administrativ medarbejder til fritidsområdet i Solrød Kommune 25 timer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Solrød Strand

Idræts- og kulturlivet spiller en central og bærende rolle i at Solrød Kommune er det bedste sted at leve og bo. Vi søger derfor en dygtig og serviceorienteret administrativ medarbejder ca. 25 timer, som sammen med os vil skabe de bedste administrative rammer for borgernes aktive fritidsliv og for deres idræts- og kulturoplevelser i hverdagen. Du skal i særlig grad arbejde med økonomiske og administrative opgaver, der knytter sig til at understøtte borgernes aktive fritidsliv. Vi har stort fokus på service og på at skabe fleksible rammer for at borgerne kan være aktive på egen hånd og i fællesskab med andre.

Dine opgaver
  • Bistå med lokaleudlån (bookinger, koder mv)
  • Opgaver ift kapacitetsudnyttelse ud fra data fra Hall Monitor, EGon og praksis
  • Bistå med økonomiske opgaver ift fakturering af lokaleudlån, betaling af regninger, tilskud, mellemkommunal refusion mv.
  • Besvarelse og sagsbehandling af henvendelse fra fx borgere, foreninger, skoler, institutioner etc. (Telefon, personlig henvendelse samt mails mv.)
  • Ansvarlig for håndtering (GDPR) og besvarelse af mails i afdelings postkasser
  • Bistå med opdatering og vedligehold af hjemmeside og evt. andre kommunikationskanaler
  • Bistå med opgaver i afdelingen (Personalerelaterede opgaver, sekretariats opgaver mv.)


Vi forventer, at du med dine faglige og personlige kompetencer byder ind med:
  • Kendskab og forståelse for kommunal/offentlig administration
  • Økonomisk forståelse og erfaring med økonomi opgaver (opkrævning og betaling)
  • Service og dialog orienteret indstilling - du sætter en ære i skabe gode service oplevelser og dialog med brugerne
  • Digitalt mindset og forvaltning med blik for effektive arbejdsgange og overholdelse af GDPR
  • Struktureret og systematisk tilgang - du gennemfører og afslutter opgaver korrekt og med blik for detaljerne undervejs
  • Interesse og viden om idræts-, kultur- og fritidsområdet
  • Godt humør og ønsket om godt samarbejde med alle kollegaer og brugere


Om os - Kultur og Fritidsafdelingen
Du bliver del af et lille sekretariatsteam med stærke og fagligt dygtige kollegaer, som servicerer hele Kultur- og Fritidsafdelingen, der består af Idrætssektionen, Solrød Bibliotek og Kulturhus samt Kultur- og Fritidssekretariatet. Din daglige arbejdsplads vil ligesom kollegaerne i sekretariatet skifte mellem kontorerne i Solrød Idrætscenter (Idrætssektionen) og på Solrød Bibliotek og Kulturhus (Kultur- og Fritidssekretariatet). Bemandingen aftales i teamet ud fra opgavevaretagelsen ift borgerne. Du refererer ledelsesmæssigt til lederen af Kultur- og Fritidssekretariatet (Kultur og Fritidschefen) og kan i det daglige også have opgavereference til lederen af Idrætssektionen.

I tæt samarbejde med alle vores kollegaer i Kultur og Fritid sætter vi vores kompetencer i spil på tværs af kultur- og idrætsområdet. Vi blander kulturen og idrætten. Og vi vil gerne i endnu højere grad flytte idrætten ind i vores kulturhus og kulturen ud på vores idrætsfaciliteter for at skabe et stærkt lokalt kultur- og fritidsliv. Vi er i vækst. Som kommune og i vores aktivere borgeres deltagelse i det lokale idrætsliv og borgernes brug af Solrød Bibliotek og Kulturhus. Det er vi stolte af, og vi vil gerne videre af det spor sammen med dig.

Vil du vide mere?
Du kan lære mere om os på solrod.dk og se mere om kollegaernes arbejde på svom.solrod.dk, solbib.dk og på Facebook. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Janni på telefon: 92433319.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er søndag den 16. februar 2020. Vi afholder 1. samtale mandag d. 24. februar 2020 og 2. samtale onsdag d. 26. februar 2020. I forbindelse med 1. samtale vil de indkaldte kandidater blive stillet en case, som forberedes i forbindelse med samtalen.

Stillingen er på ca. 25 timer ugentlig med flextid. Du starter hurtigst muligt og senest den 1. april 2020. Der kan i løbet af året være aftenmøder med samarbejdspartnere og weekendarbejde ifm aktivitetsafvikling. Ansættelse som administrativ medarbejder efter HK overenskomst trin 22.

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Solrød Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Solrød Strand
  • Søndag den 16. februar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Solrød Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Solrød Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Solrød Strand over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1