En ny stilling som administrativ medarbejder til SOSU-uddannelserne 32 timer ugtl.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Solrød Strand

Vi opruster på uddannelsesområdet, der er i kraftig vækst og derfor har vi brug for dig. Du er er en dygtig og erfaren administrativ medarbejder, der meget gerne har erfaring fra job som uddannelses sekretær på en social- og sundhedsskole eller lignende. Du skal bistå uddannelseskonsulenten med det administrative arbejde omkring uddannelserne til social- og sundhedshjælper, social -og sundhedsassistent og sygeplejerske.

Kompetencer:
  • Du har en kontoruddannelse
  • Du har erfaring fra job som uddannelses sekretær på en social- og sundhedsskole eller lignende


Dine opgaver vil omfatte:
  • udarbejdelse af uddannelsesaftaler
  • modtage sygemeldinger
  • registrering af fravær
  • indhentning af refusion
  • journalisering i kommunens IT-system SBSYS
  • fremstilling og vedligeholdelse af uddannelsesplaner
  • udarbejde fraværslister samt mange andre administrative ad hoc opgaver.


Stillingen en blækspruttefunktion, hvor du også skal bistå med praktiske opgaver som kaffebrygning til vores elevcafe, telefonpasning, sørge for ID-kort og uniformer til elever mv. Du skal kunne bevare fokus og det gode humør i et til tider hektisk miljø, hvor mange afbrydelser er en del af hverdagen. Du skal have lyst til kontakten med eleverne og du skal kunne yde en professionel, personlig, telefonisk og skriftlig service over for vores elever. Du er mødestabil, serviceminded og kan arbejde selvstændigt, da uddannelseskonsulenten ofte er væk fra kontoret. Du er selvfølgelig også en rutineret bruger af IT-værktøjer, herunder Office-pakken og har flair for tal.

Vi tilbyder:
  • En nyoprettet stilling som du i samarbejde med uddannelseskonsulenten skal have mod og lyst til at udvikle og være med til at gøre Solrød kommune til et attraktivt uddannelsessted.
  • En afvekslende arbejdsdag der kan indeholde både rutineopgaver samt udviklingsopgaver
  • Mulighed for at udvikle dig
  • En god introduktion til diverse opgaver, samt hele elevområdet.


Stillingen er på 32 timer fordelt på alle ugens hverdage. Der vil være en varierende arbejdsbelastning henover året afhængig af opgaverne på elevområdet og der vil være mulighed for flextid inden for de rammer, at du om morgenen skal modtage sygemeldinger fra elever. Du vil være en del af administrationen på Plejecentret Christians Have, som ligger i smukke omgivelser med nordens største sansehave og har en uformel omgangstone samt fokus på et godt arbejdsmiljø.

Overenskomst
Stillingen forhandles efter kvalifikationer efter HK´s overenskomst.

Vil du vide mere?
Yderligere information om stillingen kan indhentes hos uddannelseskonsulent Kristine Fredslund på e-mail [email protected] eller telefon 40 33 42 21 eller via hovednummeret 56182470.

Ansøgning
Fremsendes senest den 24/2 kl 10. Der vil blive afholdt samtaler den 25/2.

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Solrød Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Solrød Strand
  • Mandag den 24. februar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Solrød Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Solrød Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Solrød Strand over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1