Medarbejdere til vigtig samfundsopgave

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Struer

Mange borgere og virksomheder opgiver ikke alle deres indtægter til Skattestyrelsen og betaler dermed ikke den korrekte skat og moms. I Borgere 7 varetages den samfundsvigtige opgave med at få deres indtægter frem i lyset og beskatte dem korrekt, dette sker primært ved skrivebords kontrol.

Hvis du er god til at se ting der skiller sig ud og kan lide detektivarbejde, så er et job i Borgere 7 noget for dig.

Vi ønsker at møde borgere og virksomheder i et samarbejde om at fastsætte den rigtige skat og moms, men du vil opleve, at nogle af de borgere og virksomheder, som vi kontakter, i flere tilfælde ikke ønsker at kommunikere med os. Derfor vil din opgave ofte bestå i at indhente oplysninger fra forskellige kilder og med udgangspunkt heri opgøre borgerens eller virksomhedens indtægt.

Vi løser opgaven ved at:

  1. gennemføre kontrol mod sort arbejde og sort økonomi, herunder også at synliggøre risikoen for opdagelse og konsekvenserne af snyd.
  2. foreslå varige løsninger for begrænsning af sort arbejde og sort økonomi.

Din Baggrund
Der er flere indgangsvinkler til jobbet, men vi forventer, at du har en relevant uddannelse, f.eks. Cand. Merc. Aud., Cand. Merc. Jur., Skats fuldmægtig uddannelse, skatterevisor uddannelse, Finansøkonom, Revisor. Du har en juridisk eller regnskabsmæssig tilgang til opgaveløsningen.

Nyuddannede tages ligeledes i betragtning, da vi har gode erfaringer med oplæring, så hold dig ikke tilbage.

Som ny medarbejder i enheden vil du have en fast makker, som hjælper dig med at komme godt ind i opgaverne, og du vil få ca. 15 engagerede kolleger, hvoraf mange har stor erfaring i kontrol af sort økonomi. Vi tilbyder spændende arbejdsopgaver i et fagligt stærkt og udviklende miljø. Vi har en uformel omgangstone og sætter pris på et godt grin, og ingen er i mål, før enheden er i mål. Derfor vægter vi såvel individuel produktivitet som samarbejde og videndeling.

Vi sætter pris på at have et godt miljø – både fagligt og socialt. Vi har travlt men med respekt for balancen mellem arbejde og fritid.

For at lykkedes i stillingen, er det vigtigt, at du kan relatere til følgende punkter:

  1. Indsigt i økonomiske sammenhænge i regnskaber og privatforbrugsberegninger
  2. En skatte- og momsmæssig viden og kendskab til sammenhænge i borgeres og virksomheders regnskab og økonomi.
  3. Klar på udfordringen med autoritetsudøvelse, revision og sagsbehandling og kendskab til skønsmæssige ansættelser og beregning af privatforbrug.
  4. Er nysgerrig og har stor interesse for området, og at du med højt engagement tilegner dig den nødvendige viden.
  5. Har mod på at give dig i kast med komplicerede kontrolsager.
  6. Kan arbejde selvstændigt med ansvar for egne sager.

Din nye arbejdsplads
I afdelingen Borgere løser vi sagsbehandlings- og kontrolopgaver vedrørende personbeskatning for indenlandsk skattepligtige.

Afdelingen Borgere bidrager til at sikre en korrekt og nem opkrævning af de ca. 550 mia. kr., der årligt opkræves i personskatter til brug for finansieringen af den offentlige sektor. Afdelingen er ansvarlig for korrekt beskatning af knap 4,2 mio. personer og 180.000 virksomheder uden CVR-nummer. Afdelingens hovedopgaver er: Sagsbehandling i forbindelse med forskuds- og årsopgørelser, genoptagelser af årsopgørelser, dødsbobeskatning, gaveafgiftssager og kontrol af disse opgaver samt af sort økonomi.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, CV samt yderligere relevant materiale senest søndag den 16. januar 2022. Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Michael Degn Aarøe Øland, tlf. 72 38 22 38.

Vi forventer at holde samtaler i uge 3. Der kan indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Ansættelse sker pr. 1. marts 2022 eller efter aftale.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdssted er Fabriksvej 13, 7600 Struer.

Skattestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Struer.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Struer
  • Søndag den 16. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Struer

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Struer over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Struer over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1