Byggesagsbehandler til Plan & Miljø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Struer

Byggesagsbehandler til Plan & Miljø til Planafdeling</strong
I Struer Kommune er der gang i byggeriet, og derfor søger vi nu en ny kollega til vores byggesagsbehandlere. Vi søger en kollega, som har lyst til at være en del af et fagligt og engageret team, som samarbejder med vores borgere og virksomheder om at realisere deres byggedrømme.

Der er vækst og en positiv udvikling i Struer Kommune. Det mærker vi også i Planafdelingen, hvor vi oplever en stigende interesse for at bygge boliger og erhverv i kommunen. Vi har derfor fået mulighed for at ansætte en ny kollega i vores afdeling, som skal bidrage til at realisere kommunens vækststrategi - Lydens By.

Vi kan tilbyde en hverdag med varierende opgaver, som både kan være ukomplicerede og komplekse. Nogle sager kræver, at du kan arbejde selvstændigt, mens du i andre sager er afhængig af samarbejdet med kollegaer og af at kunne skabe en god dialog med byggeansøgerne. Du skal derfor kunne holde overblik over interesser og involverede i de forskellige sager, og samtidig skal du synes, at det er sjovt at skabe løsninger i fællesskab med kollegaer på tværs af lovgivninger, da en byggesag ofte kræver andre tilladelser.

I vores sagsbehandling har vi fokus på byggesagen - en byggedrøm. Det kræver, at vi bruger ressourcerne omkring os - også ansøgers, da det skal være et fælles mål og ansvar at muliggøre et nyt byggeri i kommunen. Derfor har vi også en forventning om, at du enten har, eller ønsker at opbygge, en solid forståelse for lovgivningen, så du kender de rammer, som vi arbejder inden for.

Udover en god dialog med borgere og virksomheder i sagsbehandlingsprocessen, inviterer vi også byggeansøgerne til at tage en forhåndsdialog med os, når de påtænker et byggeri. Her skal du vejlede borgerne og virksomhederne om deres byggeri og byggesagsprocessen, så vi sikrer en smidig sagsbehandling, når de har ansøgt om deres byggeri - for vi har nemlig et ønske om, at borgerne og virksomhederne så hurtigt som muligt skal kunne komme i gang med deres byggeri.

Du deltager i screeningen af indkommende byggesager, hvor du skal gennemgå ansøgningsmaterialet og vurdere, om vi har modtaget det nødvendige materiale, og om byggeriet kræver tilladelse eller dispensation fra anden lovgivning. Dette betyder, at du får en tæt berøringsflade med mange kollegaer i centret.

Herudover vil dine arbejdsopgaver bestå af sagsbehandling af byggeansøgninger, herunder helhedsvurderinger og lovliggørelsessager samt forhåndsdialog med borgere og virksomheder.

Vi forventer, at du

  • har en uddannelse, som er relevant for stillingen - som for eksempel bygningskonstruktør, arkitekt,- ingeniør, byggetekniker og lignende - eller har anden relevant erhvervserfaring
  • er lyttende og har gode kommunikationsevner, hvor du kan formidle teknisk information til borgere, rådgivere og politikere
  • gerne har interesse for, og kendskab til, bygge- og planloven
  • er en holdspiller og er bevidst om, hvornår andre kollegaer skal hjælpes eller omvendt inddrages i dit arbejde
  • tager initiativ i en travl hverdag.

Derfor skal du vælge os

Hos os får du mulighed for at bruge dine kompetencer i en bred vifte af opgaver og indgå i et fagligt - men også uformelt - fællesskab i en lille organisation. Dit arbejde kommer til at gøre en forskel for byudviklingen og for den enkelte borger.

I Planafdelingen er vi 16 dygtige kollegaer og en afdelingsleder. Planafdelingen består af Plan, Natur, Byg og Service og Data. I Byg vil vi - sammen med dig - være fire byggesagsbehandlere samt 2 BBR-medarbejdere.

Vi er TÆT PÅ. På baggrund af kommunens geografiske og demografiske størrelse er vi en kommune, som er tæt på mennesker, teknologi og natur. Det er her, vores ressourcer og potentialer for udviklingen findes. Vi udnytter, at der ikke er langt fra idé til handling, og du vil derfor være tæt på beslutningsprocesser.

Yderligere oplysning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Byggesagsbehandler Jens Ole Lund på telefon . Det er ligeledes muligt at rekvirere relevant materiale.
Tiltrædelse den 1. juli 2022 eller efter aftale.
Ugentlig arbejdstid er på 37 timer og løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den gældende overenskomst. Struer Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, eller etnisk tilhørsforhold at søge.

Hvem er vi?
I Struer Kommune er det opgaven, der sætter holdet. Det er din faglighed og gode dømmekraft, der skal være fundamentet for det samspil, du skaber med borgeren og virksomhederne.
Sammen skaber vi stærke partnerskaber og er fælles om at udvikle fremtidens velfærd. Men hvad er fremtidens velfærd? Vi har ikke svarende alene. Derfor skal vi have medarbejdere, der sætter spørgsmålstegn og borgere og virksomheder, som udfordrer. Vi stiller krav til os selv, men vi forventer ligeledes noget af borgerne og virksomhederne. Gode løsninger kommer, når alle bidrager til fællesskabet.

Læs mere om Struer Kommune

Lydens By
Vi er Lydens By. Lyden er en inspirationskilde til nye projekter og initiativer, der kan realisere kommunens vækstpotentialer og styrkepositioner til et lokalsamfund, som mennesker har lyst til at besøge, arbejde og bo i.

For os er det naturligt at vores byudvikling tager udgangspunkt i lyd, og vores kunstværker bruger lyden aktivt. Vi arbejder med, hvordan lyd påvirker livskvaliteten positivt hos demente, indlæring hos børn eller fraværet af lyd skaber arbejdsglæde.

Lyd er i vores DNA.Læs mere om vores visioner og strategier.

Går du med flyttetanker?

Du har lyst til at søge ovenstående stilling, men er lidt i tvivl om, hvilke muligheder du har for at flytte til? Måske er det nødvendigt, at din partner også finder job i området? Struer Kommune har en Tilflytterservice, hvor du eller din partner ganske gratis og uforpligtende kan få direkte og personlig hjælp, hvis du går med overvejelser om at flytte til Struer. Kontakt Tilflytterservice på [email protected] eller 96 84 87 94.

Du er også velkommen til at søge inspiration på www.flyttilstruer.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Struer.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Struer
  • Mandag den 09. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Struer

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Struer over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Struer over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0