Borgerservicemedarbejder med blik for helheder søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Struer

Borgerservicemedarbejder med blik for helheder søges til Borgerservice & Ydelse</strong

Kan du se dig selv i en rolle, hvor du bidrager til at levere meningsfuld velfærd til kommunens borgere? Kan du lide at være TÆT på mennesker, natur og teknologi?

Borgerservice og Ydelse søger en ny medarbejder, som skal indgå i tværgående funktioner i vores afdeling.

Borgerservice og Ydelse er en afdeling under Center for arbejdsmarked og Borgerservice. Borgerservice og Ydelse består af rundt regnet 26 fantastiske medarbejdere og Center for Arbejdsmarked og Borgerservice som vi er en del af, vægter omkring 75 medarbejdere, en chef samt konsulenter og ledere. Der er derfor rig mulighed for at lære nye gode kollegaer at kende.

Vi har brug for:
Vi søger en borgerservicemedarbejder, der har lysten og viljen til at hjælpe Struer Kommunes borgere på flere områder. Stillingen er en delt stilling med opgaver i både Borgerservice, Ydelse og administrationen. Her får du mulighed for at arbejde med sagsbehandling af forsørgerydelser, når vi har brug for dette. Men stillingen vægter også en stor del af tiden i vores Borgerservice, hvor man bl.a. deltager aktivt i vores fysiske og telefoniske ekspeditioner samt sagsbehandling af vores områder. Stillingen vil i en vis grad være præget af administrativt arbejde, hvorfor det er vigtigt at du trives med dette også.

Du vil også i nogle tilfælde skulle understøtte afdelingslederen i Borgerservice og Ydelse i den daglige drift af afdelingen.

Stillingens indhold vil være mangeartet og er for nuværende ikke 100% defineret. Her kan du nemlig selv være med til at præge stillingen i en vis grad ud fra dine kompetencer. Dog er det vigtigt at du kan gribe og jonglere mange bolde på en gang uden at tabe overblikket. Stillingen fordrer at du netop er i stand til at omstille dig fra det ene øjeblik til det andet, hvis vi får brug for det.

Du skal have lyst til at lære områderne i Borgerservice og Ydelse at kende så du kan guide borgerne til derhen, hvor de kan få den rette hjælp. Vi vægter høj grad af service og imødekommenhed både i det fysiske møde med borgeren, men også gennem et smil i telefonen når du laver en telefonisk ekspedition. Og du skal være klar på at kunne indgå i den daglige drift når du har modtaget den rette oplæring. Vi er nemlig en afdeling, der hjælper hinanden på kryds og tværs da vores arbejde ikke er defineret i stillingsbetegnelser men i opgavefællesskaber, hvor det er opgaven, der sætter holdet.

Blandt faste opgaver kan det nævnes at du sammen med andre af afdelingens tovholdere blive ansvarlig for flere af vore fagopgaver.

Du vil sammen med en kollega få tovholderfunktionen omkring drift og udvikling af vores DDH-samarbejde og vores Chatbot MUNI, hvorfor du skal være vild med digitalisering og have flair herfor. Samtidigt vil du blive tovholder på vores vagtplanlægning og dermed være ansvarlig for at få afdelingens vagtplaner til at gå op – dette fordrer at du har et skarpt overblik og kan få brikkerne til at falde på plads. Du vil således få mulighed at få dine egne ansvarsområder, hvor du kan udvikle din faglighed og kompetencer bredt.

Du skal tillige kunne se dig ind i administrative opgaver, der kan understøtte det samlede center som helhed, men også som en del af vores fælles velfærdsområder, der har til huse i vores Velfærdshus. Vi arbejder i Struer Kommune ud fra en tilgang, hvor borgerne har én indgang og vi har ét fælles ansvar.

Vi tilbyder:
Hvis du kan se dig ind i vores fællesskab i Center for Arbejdsmarked og Borgerservice, kan vi til gengæld tilbyde dig en afdeling med høj faglighed og sammenhold, et fantastisk arbejdsmiljø og ikke mindst de bedste kollegaer og ledelse man kan tænke sig. Vi har både introplaner, mentorforløb og masser af godt humør til at understøtte den faglige udvikling og læring i en opstart. Her går vi nemlig op i den gode modtagelse og oplæring i nye opgaver. Ud over dette er der bl.a. også mulighed for personlig udvikling gennem kurser, vi har fleks ordning og efter aftale også mulighed for at kunne arbejde hjemmefra ind i mellem. Vi har kaffe og kantineordning. Vi sidder i storrumskontor, hvilket giver de bedste forudsætninger for at sparre på kryds og tværs af vore områder.

Det praktiske:

Vi forestiller os at du er uddannet kontorassistent med speciale i offentlig administration, eller har lignende tilsvarende uddannelsesbaggrund. Har du erfaring med området er dette et plus, men det er ikke et krav for stillingen, så længe du er villig til at lære områderne at kende.

Har ovenstående vakt din interesse og matcher du vores ønsker, så ser vi frem til at modtage din ansøgning.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Chalotte Nedergaard Nielsen på tlf. 20854174

Ansøgningsfrist er mandag d. 27. juni kl. 08.00.

Ansøgning skal ske gennem kommunens rekrutteringssystem.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag d. 29. juni i tidsrummet 08.30 -14.30

Du vil blive indkaldt både telefonisk og skriftligt.

Forventet tiltrædelse 1. august 2022 eller 1. september 2022 – vi venter gerne på den rette.

Løn efter gældende overenskomst.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Struer.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Struer
  • Mandag den 27. juni 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Vestjylland

    Trives du med ansvar og en omskiftelig hverdag og kan du se dig selv i en koordinerende rolle, hvor du skal jonglere med arbejdstidsplaner og vikarforbrug?Så er det måske dig, vi står og mangler.Vi..
    • Administrativ medarbejder
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Engesvang

    Drømmer du om at starte din karriere i en international vækstvirksomhed? Søger du en elevplads i Midtjylland med varierende opgaver, et godt socialt arbejdsmiljø og spændende muligheder? Så er du m..
    • Administrativ medarbejder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Holstebro

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Administrativ medarbejder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Holstebro

    Trives du med ansvar og en omskiftelig hverdag og kan du se dig selv i en koordinerende rolle, hvor du skal jonglere med arbejdstidsplaner og vikarforbrug? Så er det måske dig, vi står og mangler..
    • Administrativ medarbejder
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Struer

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Struer over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Struer over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 1
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 2
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1