Alsidig sekretariatsmedarbejder i Struer Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Struer

Struer Kommune søger en dygtig og alsidig sekretariatsmedarbejder til en bred vifte af spændende og vigtige opgaver tæt på den politiske og administrative ledelse. Kan du arbejde selvstændigt og struktureret? Og har du lyst til at arbejde med strategiske og administrative processer og aktiviteter? Kan du holde mange bolde i luften, og have et skarpt øje på udvikling og service? Så er det dig vi søger i Sekretariatet i Struer Kommune.

Om stillingen:

Afdelingen Sekretariat, Jura & Indkøb består af 9 medarbejdere og er en del af Center for Intern Service. I Sekretariatet er I to kollegaer og én kontorelev, der skal arbejde tæt sammen omkring opgaverne i forbindelse med betjening af borgmester, byråd, politiske udvalg, direktionen og koncernledelsen.

Dine kollegaer beskæftiger sig hovedsageligt med dagsordensproduktion, kalenderstyring, planlægning af eksterne og interne møder m.v. I det daglige vil I have et tæt samarbejde på tværs af opgaverne i Sekretariatet og du vil derfor også stifte bekendtskab med diverse administrative opgaver.

Du vil få dine egne ansvarsområder, og dine primære arbejdsopgaver vil være:

· Projekt- og udviklingsorienterede opgaver for Direktion og Koncernledelse

· Opfølgning på direktions- og koncernledermøder og være bindeleddet fra disse fora ud til kommunens 9 centre

· Projektledelse/projektunderstøttelse på tværgående projekter i Center for Intern Service

· Referent i Børne- og Ungeudvalget

· Sekretær på direktions- og koncernledermøder

· Kvalitetssikring af dagsordner og referater for teknik-, miljø- og klimaudvalget samt kultur-, fritid og lokalområdeudvalg

· Dagsordensansvarlig for og referent på Center-MED i Center for Intern Service

· Diverse administrative opgaver, herunder mødeforberedelse mv.

Opgaverne stiller krav til dine skriftlige formidlingsevner, din sans for struktur og detaljer og din forståelse for at arbejde med politiske og strategiske processer. Det er vigtigt, at du trives med at arbejde med korte deadlines og med at agere bredt på tværs af organisationen, ligesom du skal være klar til at tage ansvar og løse både store og små opgaver.

Vi leder efter den rette person og din uddannelsesbaggrund er derfor ikke afgørende, men vi forestiller os, at du kan være uddannet som politolog, sociolog, antropolog eller have en anden samfundsfaglig uddannelse. Det er en fordel, men ikke en betingelse, at du har relevant erfaring fra en politik styret organisation.

Hvem er vi?

Din daglige arbejdsplads er i afdelingen Sekretariat, Jura og Indkøb, som er en del af Centret Intern Service. Intern Service rummer også afdelingerne Løn og Personale, Økonomi samt IT og Digitalisering. Det betyder, at du i din hverdag indgår i et team med 8 kolleger ligesom du i dagligdagen vil samarbejde med kommunaldirektøren i forhold til f.eks. udvikling og tværgående opgaver. I praksis er din berøringsflade hele centret og faktisk også hele Struer Kommune. Vi er en flad organisation og gør en dyd ud af at være ”tæt på” opgaverne og hinanden. Vi har fokus på, at det er den konkrete opgave, der sætter holdet.

Det er din faglighed og gode dømmekraft, der skal være fundamentet for det samspil, du skaber med borgerne og virksomhederne.

Sammen skaber vi stærke partnerskaber og er fælles om at udvikle fremtidens velfærd. Men hvad er fremtidens velfærd? Vi har ikke svarene alene. Derfor skal vi have medarbejdere der sætter spørgsmålstegn og borgere og virksomheder, der er parter i udviklingen. De gode løsninger kommer, når alle bidrager til fællesskabet.

Lydens By
Vi er Lydens By. Lyden er en inspirationskilde til nye projekter og initiativer, der kan realisere kommunens vækstpotentialer og styrkepositioner til et lokalsamfund, som mennesker har lyst til at besøge, arbejde og bo i.

For os er det naturligt at vores byudvikling tager udgangspunkt i lyd, og vores kunstværker bruger lyden aktivt. Vi arbejder med, hvordan lyd påvirker livskvaliteten positivt hos demente, indlæring hos børn eller fraværet af lyd skaber arbejdsglæde.

Lyd er i vores DNA.

Yderligere oplysning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Konst. afdelingsleder Emil B. Christensen på telefon 29 93 27 16 eller [email protected].

Tiltrædelse den 1. januar 2023 eller efter aftale.

Ansøgningsfrist den 30. oktober 2022 kl. 23.59.

Der vil blive afholdt samtaler tirsdag den 8. november 2022 (1. samtalerunde) og evt. fredag den 11. november 2022 (2. samtalerunde).

Ugentlig arbejdstid er på 37 timer og løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den gældende overenskomst. Struer Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, eller etnisk tilhørsforhold at søge.

Går du med flyttetanker?
Du har lyst til at søge ovenstående stilling, men er lidt i tvivl om, hvilke muligheder du har for at flytte til? Måske er det nødvendigt, at din partner også finder job i området? Struer Kommune har en Tilflytterservice, hvor du eller din partner ganske gratis og uforpligtende kan få direkte og personlig hjælp, hvis du går med overvejelser om at flytte til Struer. Kontakt Tilflytterservice på [email protected] eller 96 84 87 94.

Du er også velkommen til at søge inspiration på www.flyttilstruer.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Struer.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Struer
  • Søndag den 30. oktober 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Vestjylland

    Trives du med ansvar og en omskiftelig hverdag og kan du se dig selv i en koordinerende rolle, hvor du skal jonglere med arbejdstidsplaner og vikarforbrug?Så er det måske dig, vi står og mangler.Vi..
    • Administrativ medarbejder
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Vestjylland

    Har du byggeteknisk forståelse og er du god til proces? Kan du lide at navigere i komplekse udfordringer og samtidig levere god service til din omverden – og vil du gerne være del af et team som er..
    • Administrativ medarbejder
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Engesvang

    Drømmer du om at starte din karriere i en international vækstvirksomhed? Søger du en elevplads i Midtjylland med varierende opgaver, et godt socialt arbejdsmiljø og spændende muligheder? Så er du m..
    • Administrativ medarbejder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Lemvig

    Er du skarp til tal og struktureret i dit arbejde? Så er du måske vores nye indkøbskonsulent!Om stillingen: Vi søger en dygtig og engageret indkøbskonsulent til vores kommune. Du vil blive en del..
    • Administrativ medarbejder
    • Lemvig
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Struer

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Struer over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Struer over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 1
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 2
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1