Erfaren beskæftigelsessagsbehandler til ambitiøst team i Jobcenter Høje-Taastrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Brænder du for at gøre en forskel og arbejde i en organisation, hvor udvikling, engagement og kvalitet er i fokus? Vil du være en del af et professionelt miljø, hvor du arbejder målrettet og struktureret i samarbejde med den ledige? Leverer du kvalitet og nedbringer ledigheden med et overskueligt sagsantal? Så bliv en del af Jobcenter Høje-Taastrup og vær med blandt andet med til at:
  • Udarbejde jobplaner, der hjælper ledige borgere i job
  • Skabe progression for borgeren ved at lave konkrete aftaler
  • Støtte borgerne på rejsen fra ufaglært til faglært
  • Omsætte lovgivning til praksis og planlægge den enkelte borgers tilbagevenden til arbejdsmarkedet


Du bliver en del af afdelingen Job og Karriere, hvor vi er 17 medarbejdere, og i dit team får du 9 engagerede, hjælpsomme og erfarne kolleger med meget forskellige uddannelsesbaggrunde. Kolleger, som hovedsageligt arbejder med ufaglærte jobparate ledige i tæt samarbejde med andre sagsbehandlere og virksomhedskonsulenter.

Dine primære arbejdsopgaver er at yde råd og vejledning i forhold til det generelle arbejdsmarked og i forhold til den lediges muligheder for opkvalificering ud fra arbejdsmarkedets efterspørgsel. I Høje-Taastrup kommune er der et stort politisk fokus på at løfte gruppen af ufaglærte til faglærte.

Fokus er på det gode samarbejde, både med borgerne og mellem os som kollegaer. Vi løfter opgaverne i fællesskab med høj faglighed og vi brænder for at hjælpe borgere tættere på arbejdsmarkedet via beskæftigelse og uddannelse. Vi har et godt arbejdsmiljø og vi vægter faglig sparring højt. Hos os er det vigtigt, at der i en travl hverdag også er plads til fællesskab og sjov.

Du mestrer redskaberne i den jobrettede samtale. Det er naturligt for dig at være opsøgende og din tilgang til mennesker gør at du får borgeren til at blomstre. Du er opsøgende af natur og har et godt blik for udbud og efterspørgsel på arbejdsmarkedet. Du er positiv og imødekommende, både når du taler med borgere, kollegaer og andre samarbejdspartnere og har et smil på læben, også når der er travlt.

Herudover, har vi brug for dig, som:
  • Har erfaring som beskæftigelsessagsbehandler
  • Har en coachende tilgang og kan vejlede og styrke ledige dagpengemodtagere via en ligefrem, anerkendende og tydelig dialog
  • Skaber resultater gennem personlig indsats og stiller krav om beskæftigelse uanset borgerens etniske, religiøse eller sociale baggrund
  • Arbejder selvstændigt og tager ansvar
  • Har gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt
  • Har gode it-kompetencer og kender systemer som Momentum, selvbookningsløsninger mm.


Det er vigtigt, at du kanskabe overblik og have mange bolde i luften, når vi samarbejder om at finde de fælles bedste løsninger.

Ansøgningsfristen er den 15. juni 2021.
Vi holder ansættelsessamtaler torsdag den 24. juni 2021.

Jobbet er på 37 timer om ugen og ansættelse er pr. 1. august 2021. Ansøgning, CV og andre relevante dokumenter sendes elektronisk. Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og principperne om Ny Løn. Vi indhenter referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Har du spørgsmål? Spørg endelig...
Du har måske spørgsmål til jobbet, hverdagen eller noget helt tredje, og dem vil vi meget gerne besvare. Du er velkommen til at kontakte Teamkoordinator Belma Ocak på telefonnummer: 43 35 38 33 eller afdelingsleder Lizette Steffensen på telefon: 20 52 90 76.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Taastrup
  • Tirsdag den 15. juni 2021

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Administrativ medarbejder til Faglig Afdeling. Du har allerede gjort dig flere års erfaringer på jobmarkedet. Du har måske været PA, advokatsekretær, har en kontoruddannelse, er administrativ medarbejder i et revisionshus eller tilsvarende.
    • Administrativ medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Brænder du for et organiseret arbejdsmarked, hvor ordnede arbejdsforhold og godt samarbejde går hånd i hånd? Og drømmer du om at være med til at gøre en forskel på det grønne område? Der er i d..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 2
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 3
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2