Administrativ blæksprutte med en stor ja-hat og lys i øjnene til Institutions- og Skolecentret i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Er du Danmarksmester i service? Ser du det som din fornemmeste opgave at hjælpe andre til at lykkes med deres kerneopgave? Er du stolt af din administrative faglighed? Så bliv en del af administrationsteamet og vær med til bl.a. at:
  • Understøtte klyngeledere og pædagogiske ledere administrativt med høj kvalitet og på sigt indgå i opgaver af mere økonomisk art som fx udarbejdelse af lønhjul
  • Sikre en fortsat udvikling af den administrative opgaveportefølje inden for dagtilbudsområdet og den samlede administration i centret

Målrettet og motiveret ansøgning
Vi glæder os til at læse din ansøgning og vil bede dig om at motivere og målrette din ansøgning til os ved først i din ansøgning at beskrive de 3 ting, du brænder for i den administrative opgaveløsning.

Vi har brug for dig, der har en kontoruddannelse, er fortrolig med office-pakken og kan håndtere digitale løsninger. Du skal have flair for tal og lyst til også at arbejde med løn/økonomiopgaver. Det er vigtigt for os, at du er motiveret af at hjælpe og understøtte andre med et udpræget servicegen, og at du er ansvarlig og selvstændig i opgaveløsningen. Det er en fordel, hvis du kender Silkeborg Data og journalsystemet Acadre, men det er ikke et krav.

En dagligdag med høj faglighed og højt til loftet
Du bliver en del af administrationen i Institutions- og skolecentret. Vi er fysisk placeret på Rådhuset, hvor vi er ca. 10 kollegaer. Dagtilbudsområdet er i Høje-Taastrup organiseret i 11 klynger med 3 institutioner i hver. I klyngeadministrationen, som vil blive dine nærmeste kollegaer, er vi 2 kollegaer - og vi glæder os til at høre mere om dig.

Vi er et åbent og erfarent team med fokus på professionalisme og trivsel, og det er vigtigt for os at der er plads til et godt grin i hverdagen. Vi værdsætter faglig sparring og trives godt i vores arbejdsliv. Vi har altid fokus på at spille hinanden gode og står gerne på tæer for hinanden i centret og for de ledere, vi servicerer – både centralt og decentralt, så vi løser vores opgaver bedst muligt.

Servicegen og et smil på læben
Vores kerneopgave er at understøtte klyngeledere og pædagogiske ledere i dagtilbud administrativt, så de kan udføre ledelse tæt på. Det betyder, at dine opgaver er mangeartede, og du vil bl.a. få selvstændigt ansvar for at understøtte et antal klynger og deres ledere med:
  • Personaleadministration – herunder oprettelser af nye medarbejdere i bl.a. Silkeborg Data og IT, forlængelser og afgange af medarbejdere, timetalsændringer, barselsorlov, lønændringer m.v.
  • Indhente attester og refusioner
  • Tolkebestilling
  • Indgå i arbejdet med økonomiopgaver for klyngerne som fx opfølgning på driftsbudget og lønhjul


Vi tager godt imod dig
Som ny medarbejder i vores team får du en mentor, der hjælper dig på plads i den første tid, og som sikrer dig en god oplæring. Du skal have lyst til at lære nyt – og vil blive sat grundigt ind i opgaverne af dygtige kolleger og mulighed for at få hjælp og faglig sparring.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer/ugen, med mulighed for nedsat tid efter aftale. Ansættelse sker efter overenskomst mellem KL og HK.

Ansøgningsfrist fredag den 17. september 2021
Vi afholder samtaler den 22. september og evt. 2. runde den 27. september.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte administrationschef Winnie Skjoldbøl på 43591333.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Taastrup
  • Fredag den 17. september 2021

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Administrativ medarbejder til Faglig Afdeling. Du har allerede gjort dig flere års erfaringer på jobmarkedet. Du har måske været PA, advokatsekretær, har en kontoruddannelse, er administrativ medarbejder i et revisionshus eller tilsvarende.
    • Administrativ medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Brænder du for et organiseret arbejdsmarked, hvor ordnede arbejdsforhold og godt samarbejde går hånd i hånd? Og drømmer du om at være med til at gøre en forskel på det grønne område? Der er i d..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 2
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 3
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2