To centrale administrative medarbejdere til Hedeland Naturpark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Kan du yde service i særklasse? Har du mod på at arbejde på en udfordrende, alsidig og særdeles spændende arbejdsplads? Og har du stort drive, og vil være med til at udvikle naturparken? Så læs med her:

Du bliver en del af en lille arbejdsplads, der består af en direktør og I to nye medarbejdere, samt tre medarbejdere, der drifter området.

Vi sætter alle pris på et ligefremt, naturligt og afslappet arbejdsmiljø. Vi har en uformel og humoristisk omgangstone og er ikke større, end at gode ideer hurtigt kan blive til virkelighed. Vi er alle engagerede og brænder for det vi laver og vi har stor indflydelse på egen tilrettelæggelse af arbejdet.

Sekretariatets opgaver omfatter blandt andet opkøb og planlægning af arealer, landskabspleje, vedligeholdelse af bygninger, stier og p-pladser samt naturlegeplads, koordinering af arrangementer samt publikumsbetjening af parkens mange forskellige brugergrupper.

Sekretariatet samarbejder med og har kontakt til områdets mange klubber og foreninger, samt vores tre ejerkommuner. Der er vedtaget en ambitiøs udviklingsplan for Hedeland Naturpark, som skal gøres til virkelighed over de kommende år, hvor læring og inddragelse er centrale omdrejningspunkter.

Dine opgaver
Du får en alsidig blanding af sekretariatsopgaver. Du bliver sekretær for bestyrelse og ledelse, og det er dig, der udarbejder og styrer vores sager, der forelægges for bestyrelsen, som vi også servicerer og tilrettelægger arrangementer for.

Det er dig, der søger for administration af ejendomme, leje- og forpagtningsforhold og vores rengøringsaftaler. Det betyder at du også medvirker i forberedelse af sager vedr. køb og salg af fast ejendom.

Du sætter en ære i at servicere klubber, foreninger og brugere, når de henvender sig med gode idéer eller klager. Så det er vigtigt at du er smilende og imødekommende.

Vi håber du har mod på både personaleadministration, indkøbsfunktion, samt post - og journaliseringsopgaver.

Hedeland Naturpark har en hjemmeside: http://hedelandnaturpark.dk/, som vi forestiller os at du er med til at ajourfører og vedligeholde. Du kan allerede nu læse mere om os på siderne.

Vi har brug for dig, der:
  • Har gode it-kundskaber
  • Motiveres af en alsidig hverdag og kan løse alle opgaver selvstændigt, kompetent og selvmotiveret.
  • Evner at arbejde systematisk og struktureret med mange forskellige opgaver på én gang – både store og små opgaver
  • Har gode samarbejdsevner, er engageret og fleksibel
  • Ønsker at bidrage positivt til den gode arbejdsplads
  • Kan lide at arbejde på en lille dynamisk arbejdsplads med en bred kontaktflade
  • Ikke er bange for nye udfordringer, kan komme med forslag til udvikling og give sparring til Tina (direktøren)


Vi lægger vægt på stor fleksibilitet, og at der er forståelse for omstillingsparathed i hverdagens løsning af opgaverne. Til tider har vi travlt og har brug for at få opgaverne løst, men bare rolig, der bliver også tid til afspadsering.

Vores opgaver er rettet mod det offentlige, og derfor vil det være essentielt, at du har en solid faglighed i de offentlige processer. Du skal have erfaring fra en kommune (fx fra Teknisk Forvaltning), region eller lign.

Vi arbejder hele tiden med at optimere arbejdsprocesser og udnytte de digitale muligheder og håber derfor, at du har flair og interesse for at være tovholder for sådanne processer.

Yderligere oplysninger
Vi har to ledige jobs til besættelse snarest, det ene er en fastansættelse og det anden er en midlertidig ansættelse frem til 31. august 2022. Der er tale om to fuldtidsstillinger og lønnen fastsættes i henhold til overenskomst mellem KL og relevante faglige organisation på baggrund af dine kvalifikationer og erfaringer.

Bag Hedeland Naturpark står I/S Hedeland som er et offentligt interessentskab ejet af Greve, Høje-Taastrup og Roskilde Kommuner. Bestyrelsen for I/S Hedeland består af politikere fra hver af de tre kommuner. Vi har kontor på Tranemosevej 2, 2640 Hedehusene.

Ansøgningsfristen er 7. november 2021 og vi forventer at holde samtaler 1. samtaler den 22. eller 23. november og 2. samtale den 25. november.

Hvis du vil høre mere om jobbet er du velkommen til at kontakte I/S Hedelands direktør Tina Vesth på tlf. 20 71 00 11.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Taastrup
  • Søndag den 07. november 2021

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Administrativ medarbejder til Faglig Afdeling. Du har allerede gjort dig flere års erfaringer på jobmarkedet. Du har måske været PA, advokatsekretær, har en kontoruddannelse, er administrativ medarbejder i et revisionshus eller tilsvarende.
    • Administrativ medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Brænder du for et organiseret arbejdsmarked, hvor ordnede arbejdsforhold og godt samarbejde går hånd i hånd? Og drømmer du om at være med til at gøre en forskel på det grønne område? Der er i d..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 2
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 3
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2