Patent- og Varemærkestyrelsen i Ikast søger administrativ sagsbehandler til sektionen for forretningssupport

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Kan du give vores kunder den bedste professionelle serviceoplevelse og bidrage til en effektiv, sikker drift? Har du lyst til at arbejde med administrativ sagsbehandling inden for patent- og varemærkelovgivningen? Så er det dig, vi søger!

Patent- og Varemærkestyrelsen i Ikast søger en administrativ sagsbehandler til sektionen for ForretningsSupportProduktion (FSP).

Sektionen består af 2 hovedområder: Varemærke og Design samt Patent og Brugsmodel.
Stillingen vil hovedsageligt være fokuseret på Varemærke og Design, men da vi har mange tværgående berøringsflader, vil man skulle forvente over tid at stifte bekendtskab med begge hovedområder og samarbejde på tværs. Vi er 13 fastansatte og en kontorelev.

Om jobbet
I afdelingen tager vi os af administration af varemærke- og designsager samt patent- og brugsmodelsager.

Vi arbejder ud fra en forståelse om, at vi er en del af en værdikæde, og har en høj grad af transparens i vores arbejdsprocesser samt den løbende produktion. I arbejdet med varemærker, vil en væsentlig del af arbejdet indebære skøn inden for en given ramme. Dette kræver, at du kan agere selvstændigt samt være god til at kommunikere med både kolleger og vores kunder om, hvordan de kan rette eventuelle fejl og mangler.

Her er eksempler på konkrete opgaver, du kan komme til at løse:

  • Behandling og notering af ændringer i vores registre
  • Formalbehandling
  • Journalisering af henvendelser fra vores kunder
  • Forundersøgelser
  • Styring af sagsbehandlingsprocessen og klargøring af sager

Fællesskab og mulighed for hjemmearbejde
Vi har fokus på at have et godt fællesskab i sektionen samt, at vi fagligt og socialt finder de gode balancer i en travl hverdag. Vi arbejder sammen for at løse vores opgaver med en høj kvalitet, den bedste kundeservice og til tiden.

Vi arbejder bevidst med at bruge af digitale redskaber, der understøtter en fleksibel opgaveløsning og et transparent opgavefællesskab. Derfor er hjemmearbejde også en mulighed. Vi øver os løbende i at blive gode til en hverdag, der er mere ”hybrid” end før corona, og holde en god balance i mellem fysisk fremmøde, hjemmearbejde og et godt fællesskab.

Om dig
Du er den rette person til jobbet, hvis du blandt andet kan sætte hak ved disse karaktertræk:

  • Du trives med opgaver, der spænder bredt. Du motiveres i en stilling, der rummer både praktiske og administrative opgaver. Fra rutineprægede opgaver, til sager med kompliceret administrativ sagsbehandling.
  • Du arbejder struktureret og har sans for detaljer. Du går struktureret til værks med dine opgaver og arbejder omhyggeligt med detaljerne, men du trives også når du skal levere med kortere frister.
  • Du kan arbejde selvstændigt og transparent. Du kan arbejde selvstændigt og proaktivt med opgaverne. Du trives med en høj grad af transparens i udførelsen af arbejdsopgaverne, som et udgangspunkt for den løbende vidensdeling.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • er kontoruddannet, professionsbachelor i offentlig administration eller lignende
  • er god til at formidle skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk
  • har gode IT-kompetencer
  • har erfaring fra lignende stilling – dette er en fordel, men ikke et krav.

Om os
Patent- og Varemærkestyrelsen er en dynamisk, moderne og markedsorienteret del af Erhvervsministeriet. Vi beskæftiger ca. 200 medarbejdere, hvoraf 45 er placeret i Ikast. Vi udsteder patenter og registrerer brugsmodeller, varemærker og design. Herudover udfører vi indtægtsdækket virksomhed og deltager i internationale projekter. Vi hjælper virksomheder med at skabe værdi ud af deres idéer.

I Ikast arbejder der både administrative medarbejdere, ingeniører samt jurister m.fl. Vores medarbejdere yder alle en kvalificeret og professionel service. Du kan læse mere på www.dkpto.dk.

Ansættelsesvilkår
Der er tale om en fuldtidsstilling. Ansættelsen er pr. 1. oktober 2022 eller snarest derefter. Du ansættes efter gældende overenskomst mellem finansministeriet og HK.

Ansøgning
Lyder jobbet som noget for dig, så søg senest d. 14. august 2022, via knappen "søg stilling" til højre eller via vores elektroniske ansøgningssystem på vores hjemmeside www.dkpto.dk. Læg venligst dit CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag ind i systemet sammen med din ansøgning.

Yderligere informationer om selve jobbet kan fås ved henvendelse til sektionschef Jens W. Clausen tlf.: 43 50 84 66. Spørgsmål om løn og ansættelsesvilkår kan stilles til HR-rekrutteringspartner Zenia Lotus Hansen tlf. 91 33 70 61.

Vi anvender test som led i rekrutteringsprocessen. Samtaler forventes afholdt den 22. – 23. august samt anden runde samtaler 26. august 2022

I Patent- og Varemærkestyrelsen tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.”

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Taastrup
  • Søndag den 14. august 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Administrativ medarbejder til Faglig Afdeling. Du har allerede gjort dig flere års erfaringer på jobmarkedet. Du har måske været PA, advokatsekretær, har en kontoruddannelse, er administrativ medarbejder i et revisionshus eller tilsvarende.
    • Administrativ medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Brænder du for et organiseret arbejdsmarked, hvor ordnede arbejdsforhold og godt samarbejde går hånd i hånd? Og drømmer du om at være med til at gøre en forskel på det grønne område? Der er i d..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 2
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 3
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2