Vikarstilling: EUC Nordvest søger barselsvikar til planlægning og skemalægning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Thisted

Som planlægger hos EUC Nordvest kommer du til at arbejde med mange opgaver i relation til skemalægning for erhvervsuddannelserne. Du er bindeleddet mellem undervisningsafdelinger og de studieadministrative processer, når der skal planlægges skema for alle hold, elever og undervisere. Der er således tale om en funktion, hvor du meget præcist skal håndtere og kontrollere skemalægningen, så vi overholder de regler og krav der er til skolen.

Vi forventer

Du skal være omhyggelig og detaljeorienteret, da skemalægningen kræver at man kan styre ’mange bolde i luften’. Arbejdet kræver, at du er ansvarsbevidst og initiativrig i opgaverne omkring skemalægning, da du skal sørge for at alle finesser er på plads i skemaet.

Du skal have en udpræget digital forståelse og skal som minimum være helt fortrolig med brugen af it-programmer som Outlook, Excel, Word og Teams. Skemalægningen foregår i IT-systemerne TimeEdit og Studica. Du har f.eks. en uddannelse som finansøkonom eller anden relevant kort eller længere videregående uddannelse.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende, udfordrende og alsidig hverdag på en travl arbejdsplads i konstant udvikling. EUC Nordvest udbyder en bred vifte af erhvervsuddannelser, arbejdsmarkedsuddannelser og gymnasiale uddannelser, der tilsammen tæller ca. 1.600 årselever, fordelt på vores afdelinger i Thisted, Nykøbing Mors, Fjerritslev og Thyborøn. Medarbejderstaben tæller ca. 260 ansatte, hvoraf de 20 er tilknyttet administrationen i Thisted. I administrationen bliver du en del af et stærkt team af professionelle og engagerede administrative medarbejdere, men i kraft af dine arbejdsopgaver vil du også få en stor kontaktflade i resten af organisationen primært på lederniveau. Arbejde på andre afdelinger vil forekomme.

Løn og ansættelsesvilkår

Startdato 22. september 2021.

Stillingen er på 30 timer ugentligt.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og Kompetencestyrelsen under Skatteministeriet.

Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning

Ansøgningsfrist 25. august 2021.

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet skal udfyldes med: Job2121. Send ansøgning her.

Yderligere information

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte controller HR og Løn Berit Josefsen på [email protected].

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Thisted
  • Onsdag den 25. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Thisted over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 2
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3