Rekrutteringsfirma

Kontorassistent med indkøbserfaring søges til S. Sørensen, Thisted

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Kontorassistent med indkøbserfaring søges til S. Sørensen, Thisted


Brænder du for administration og indkøb, og vil du gøre en forskel både internt og eksternt? Så er du helt sikkert den kollega, vi søger til en nyoprettet stilling, som kombinerer indkøb og administration. Vi er et stærkt team med mange bolde i luften, og derfor står vi og mangler netop dig.



S. Sørensen er en familieejet virksomhed og kører i dag på 4. generation. De har 20 ansatte fordelt på administration, logistik og produktion. Virksomheden har altid været en sund og velkonsolideret virksomhed med fokus på gode værdier og ikke mindst godt købmandskab. For at styrke vores organisation og sætte sejlene til en rejse, hvor fokus er på yderligere vækst og udvikling af vores forretning – søger vi nu endnu en ildsjæl til vores administration.

Om stillingen
Vi søger en struktureret, selvstændig og serviceminded kontorassistent, som brænder for at gøre et godt stykke arbejde, og som trives med til at få enderne til at mødes. Til support af vores i forvejen kompetente team, herunder særligt vores indkøbschef, søger vi dig med en kontoruddannelse og lyst til at arbejde selvstændigt indenfor en bred vifte af opgaver indenfor administration og indkøb.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Oprettelse og opfølgning på indkøbsordrer
  • Indtastning og registrering af stamdata
  • Kontakt med kunder og leverandører via telefon og e-mail
  • Ankomstregistrere varer til lager
  • Oprettelse af kunder og leverandører
  • Diverse ad hoc-opgaver

Kvalifikationer
Du trives med varierende arbejdsopgaver og med at have styr på detaljerne. Du kombinerer et højt niveau af faglighed og selvstændighed med at sikre kvalitet i dine arbejdsopgaver. Din dygtighed og din erfaring betyder, at du hurtigt sætter dig ind i nye systemer og nye opgaver. Du kan skabe positive relationer til både kunder og kollegaer og har lyst til at arbejde for en spændende virksomhed med ambitioner om udvikling og vækst.

  • Har en kontoruddannelse eller lignende
  • Har erfaring indenfor indkøb
  • Er fokuseret på opgaveløsningen
  • Har et udpræget administrativt gen og kan strukturere og prioritere egne opgaver
  • Er serviceminded og fleksibel i forhold til opgaver
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med Microsoft D365 eller oprettelsen af stamdata i andre ERP-systemer.

Som kollega er du altid parat til at hjælpe med stort og småt, og du bidrager med positiv energi og overskud til det gode arbejdsmiljø. Du er glad og smilende og formår, også i pressede situationer, at være imødekommende og serviceminded, samtidig med at du fokuseret og overholder dine deadlines.

Vi kan tilbyde dig en spændende stilling med stor grad af mulighed for selv at tilrettelægge og udvikle rammerne for dine ansvarsområder. Herudover tilbyder vi et spændende og attraktivt arbejdsmiljø med stærkt sammenhold blandt kollegaerne, og hvor vi har en fornemmelse af at vi er ”en stor familie”. Vi lægger vægt på, at der i hverdagen er plads til tæt sparring om arbejdsopgaverne - for hos os løfter vi nemlig i flok. Du vil opleve, at vi i afdelingen har en høj arbejdsmoral og faglig stolthed, men i et afslappet og uformelt miljø.

Vi tilbyder en lønpakke svarende til dine kvalifikationer samt pension og sundhedsforsikring.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anne-Marie Hviid Ekstrøm tlf. +45 30 85 12 94.

S. Sørensen er en dansk, familieejet virksomhed, som strækker sine aner tilbage til 1942.

Udgangspunktet for virksomheden er Thisted, hvor kontor og egne lagerfaciliteter, tapperi, og tankanlæg ligger. S. Sørensen importerer produkter fra hele Europa, som kommer hjem i hele træk, som stykgods og i tankbiler. Fra Thisted kører egne lastbiler og chauffører ud til kunder i hele Danmark.

S. Sørensen sælger i dag primært; ingredienser, tilsætningsstoffer, professionelle rengøringsmidler, kemikalier og salt til en lang række brancher såsom mejerier, slagterier, fiskeindustri, svømmebade, galvanoindustri, printpladeindustri, renseanlæg, kraftvarmeværker, vandværker med mere. Kort sagt forsyner vi produktions-Danmark så hjulene kan kører rundt.

Værdier som ordentlighed, kundefokus og oplevelsen af fællesskab blandt vores medarbejdere er vigtige nøgleord. S. Sørensen er en ældre virksomhed, men har sat alle sejl for at komme på en vækstrejse og sikre fortsat relevans i markedet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Thisted
  • Lørdag den 09. oktober 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Thisted over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 2
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3