Movia søger administrativ medarbejder til Flextrafik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Som administrativ medarbejder i Movias Flextrafik bliver du en del af Team Produkter og Support, der varetager specialkørselsopgaver og bestillingsbaserede kørselsordninger for kommuner og regioner. Vi arbejder bl.a. med, patientbefordring til sygehuse, specialkørselsopgaver, handicapkørsel og nye fleksible kollektive trafiktilbud.

I jobbet her søger vi en medarbejder, der har lyst og interesse i at arbejde med specialkørselsopgaver inden for vores kørselsprodukt Flexrute.

Dit nye job

Du bliver en del af teamet, som håndtere kørselsopgaver under Flexrute. Vi administrerer og kontraktstyrer til daglig kørsel for cirka 4000 borgere til og fra over 200 dagtilbud i hele Movias område. Kørslen udbydes på vegne af kommunerne i tæt samarbejde med disse.

Som administrativ medarbejder skal du kunne håndtere de driftsmæssige udfordringer, der opstår på dagligt basis af telefonhenvendelser eller mail. Du skal være klar på, at din kontaktflade under vores kørselsprodukt Flexrute vil være bred, og du skal være i stand til at kunne facilitere en konstruktiv dialog mellem kommunernes administration, de enkelte dagtilbud, elever/forældre, brugere, operatører og chauffører, samt administrere de informationer, som ligger til grund for samarbejdet. Kendskab til udbudsregler vil være en fordel. Desuden skal du varetage regnskabsmæssige opgaver, og det er derfor en fordel, hvis du har en god forståelse for tal og erfaring med regnskab. Du kan forvente en spændende, men hektisk hverdag præget af travlhed især ved start af nyt skoleår og kontraktperiode. Det er derfor vigtigt, at du kan bevare overblikket og det gode humør, også når du bliver presset. Afdelingen i Flextrafik bestående af 53 kolleger med godt humør, højt til loftet, og hvor to dage aldrig er ens.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Opfølgning på driften og løsning af administrative driftsmæssige problemer
  • Administration af brugeroversigt og regningsmæssige opgaver herunder kontakt til kommuner og institutioner om afregning
  • Deltagelse i eksterne møder hos kommuner og operatører
  • Planlægning, styring og opdatering af kørsel i databaser
  • Månedligt afstemning af kørselsdata til kommuner og operatører
  • Bidrage til implementering af kørselsopgaver – fra udbud, kontrakt til drift

Vi forestiller os at du har:

  • Gode kommunikationsevner, både mundtligt og skriftligt. Jobbet medfører meget kontakt både internt i organisationen og eksternt til kommuner, regioner, institutioner og operatører
  • Kendskab til lovgivning inden for det kommunale kørselsområde
  • Regnskabs- og it-forståelse og er superbruger i Excel
  • Gode samarbejdsevner og en høj grad af fokus på kvalitet omkring udførelse af opgaver
  • En nysgerrig til gang til arbejdet og er god til at finde nye løsningsmåder
  • Arbejdet meget selvstændigt med dine opgaver, med en positiv og løsningsorienteret tilgang
  • Relevant erfaring fra en lignende stilling
  • Kørekort til personbil
  • Kan bevare overblikket og det gode humør også når der er mange bolde i luften

Vi tilbyder en spændende hverdag

Du bliver en del af teamet Flextrafik ”Produkter og Support” som er præget af pionerånd, teamarbejde og en uformel omgangstone i et stærkt fagligt miljø med 14 kompetente medarbejdere med vidt forskellige baggrunde. Fælles for alle er, stort ejerskab og et personligt drive med det fælles mål at udvikle og forbedre den kollektive transport. Vi brænder for at gøre den endnu bedre. Vi arbejder på hverdage i tidsrummet fra kl. 07.00 – 16.00.

Movia som arbejdsplads
Vi er en spændende arbejdsplads, som bor i nye, moderne lokaler centralt placeret som nabo til Valby St. Vi har en uformel omgangstone med høj faglighed, højt til loftet og kort til topledelsen. Du arbejder på tværs af hele virksomheden og får mange kolleger med vidt forskellige baggrunde. Fælles for os alle er, at vi samarbejder om at udvikle den kollektive transport og brænder for at gøre den endnu bedre.

Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karriereløft. Vi tror på frihed til at tilrettelægge sine arbejdsopgaver, så der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv. Og så er vi en røgfri arbejdsplads, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden.

Trafikselskabet Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse 1. februar 2020. Vi tilbyder fleksibilitet, og får også brug for din.

Ansøgningsfrist:

Fredag den 22. november 2019.

Ansættelsessamtalerne forventes at blive gennemført den 2. december (1. samtaler) og 10. december (2. samtaler) 2019.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt teamleder for området: Tina Søndergaard, tlf. 36131980 eller pr. mail [email protected] eller se mere om Flextrafik her:

Flextrafik – Transportation for all: https://www.youtube.com/watch?v=s_xpg9oraIQ

Ansøgning:

Søg denne stilling


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Valby
  • Fredag den 22. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Valby over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1