Vil du være med til at understøtte erhvervslivet med at rekruttere udenlandsk arbejdskraft?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) søger lige nu flere nye kollegaer, der skal hjælpe os med at komme sagsbunkerne og sagsbehandlingstiderne til livs.

Vi har brug for dig, der vil være med til at sikre, at erhvervslivet får den arbejdskraft, de efterspørger. Du vil i SIRI opleve, at vi har lagt en plan for dig fra den første dag. Du vil blive grundigt indført i meningsfulde arbejdsopgaver på et område med stor bevågenhed, og du vil komme til at samarbejde med statens bedste kollegaer.

Vi søger både akademiske medarbejdere og kontorfunktionærer, og der er tale om både faste og midlertidige stillinger.

Lidt om alt det vi tilbyder
E
t af styrelsens hovedområder er at understøtte virksomheder og uddannelsesinstitutioner i at kunne rekruttere velkvalificerede udlændinge. Vi er her for vores ansøgere, og gennem en effektiv, rettidig og kvalitetsorienteret sagsbehandling hjælper vi personer, der ønsker at arbejde eller studere i Danmark.

Udover at understøtte samfundet med relevant arbejdskraft og viden, bistår vi vores ministerium med policy og andre ministerbetjeningsopgaver, f.eks. spørgsmål fra Folketinget, mødemateriale med interessenter, forskning, ligesom vi også deltager i internationalt arbejde på området. Vi behandler årligt omkring 100.000 sager fordelt på et stort antal meget forskelligartede opholdsordninger, og vi er repræsenteret i fem byer i Danmark.

Vi er kendetegnet ved at være et stort fællesskab, hvor faglighed, jura og kvalitet er i fokus, og hvor der ikke er langt fra studenten til direktøren. Vi samarbejder på tværs og formår at balancere arbejdet med privatlivet. Vores hverdag er præget af politisk, mediemæssig og erhvervslivets bevågenhed, som bl.a. gør, at vi til tider skal levere med kort aftræk og evne at implementere nye tiltag. Det betyder, at du hos os vil få betydelig indsigt i samspillet mellem jura og politik, samt opleve en god blanding af drift og udvikling.

De ledige stillinger er henholdsvis placeret i kontoret for Beløb, kontoret for Fast-track, kontoret for Landbrug og kontoret for Studie. Du kan læse om kontorerne her.

Din primære opgave vil bestå af sagsbehandling. Hertil er der også en række administrative opgaver tilknyttet, som skal løftets. Generelt arbejder vi i teams og har et fælles ansvar for at nå i mål med vores sager i teamet. Du vil komme i kontakt med vores ansøgere og eksterne samarbejdspartenere i telefonen – og flere af dem ansigt-til-ansigt i vores borgercenter. I et job hos os vil du kunne se, at dit arbejde gør en forskel ved, at virksomheden, der efterspørger arbejdskraft, får det, og at familien, der medfølger, får mulighed for ophold i Danmark.

Under din opstart vil du få tilknyttet en mentor, hvor der er mulighed for vejledning og sparring. Desuden vil du have indflydelse på at planlægge din egen hverdag i forhold til hjemmearbejde. Det er vigtigt for os, at alle udvikler sig fagligt og personligt.

Vores forventninger til dig
Søger du en stilling som akademisk medarbejder, forestiller vi os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. cand.jur., cand.scient.adm., cand.scient.pol. eller lignende.

Søger du som kontorfunktionær, kan du have en uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. en kontoruddannelse, en uddannelse inden for administration eller et servicefag, eller anden relevant baggrund.

Du er også velkommen til at søge, hvis du er nyuddannet. Det vigtigste for os er, at du trives med at sagsbehandle, samt kan lide at få noget fra hånden, uanset om du sidder med den lettere eller lidt tungere sagsbehandling.

Du bliver en del af et politisk miljø, hvor der stilles krav til såvel kvaliteten i afgørelserne som til sagsbehandlingstiden, og hvor vi forventer, at du:

  • er fagligt dygtig
  • arbejder effektivt og målrettet
  • er serviceminded og har ansøgerne for øje
  • god til at formulere dig – både skriftligt og mundtligt
  • har en positiv indstilling, er omgængelig og motiveres af at arbejde i teams

Det er en fordel, hvis du har erfaring med:

  • forvaltningsret
  • udlændingeret/udlændingeområdet

Yderligere information
Styrelsen for International Rekruttering og Integration ligger i Valby. Vi bor i en gammel industribygning fra starten af 1900-tallet, der er nyrenoveret og ombygget til kontorarbejde tæt på Ny Ellebjerg Station.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern enten efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation eller efter OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. For ansøgere med de rette kvalifikationer kan der eventuelt blive tale om ansættelse som konsulent.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte enten:

  • Kontorchef i Beløb Torben Jensen på telefonnummer 72 14 25 21
  • Kontorchef i Fast-track Frederik Dalgas Gammeltoft på telefonnummer 72 14 25 15
  • Kontorchef i Landbrug Rikke Kragh Friis på telefonnummer 72 14 22 89
  • Konstitueret kontorchef i Studie Abed Alrahman Elmoghrabi på telefonnummer 72 14 21 64

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest mandag den 8. november 2021, kl. 10.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 45 og 46.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Valby
  • Mandag den 08. november 2021

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Opportunity Executive Assistant to Vice President and Senior Directors (maternity cover)Fixed Term Contract until March 2025Location: Copenhagen, Maersk HQCompany Overview:Maersk .
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København SV

    Vil du være med til at sikre en tryg og smidig genhusning af beboere? Er du serviceminded og god til at tale med forskellige mennesker og vil du være med til at gøre en forskel? Så er dét lige dig .
    • Administrativ medarbejder
    • København SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Valby over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. juli 2024 2
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2