Genopslag: Praktikant søges til Sekretariatet for Rådet for Etniske Minoriteter i Styrelsen for International Rekrutt...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Valby

Har du lyst til at være tæt på de politiske processer? Og vil du arbejde tæt sammen med 14 medlemmer af Rådet for Etniske Minoriteter? SIRI søger en praktikant fra primo februar 2022 og frem til ultimo juni 2022.

Lidt om alt det vi tilbyder
Du kommer til at være en del af Sekretariatet for Rådet for Etniske Minoriteter, som varetager sekretariatsbetjening af Rådet for Etniske Minoriteter. Som praktikant i sekretariatet skal du blandt andet være med til at understøtte og synliggøre det frivillige arbejde, som Rådet udfører. Du kommer til at sidde med opgaver inden for et interessant område med stor politisk bevågenhånd, og du får kendskab til samspillet mellem offentlig administration og den politiske virkelighed.

Dine primære opgaver vil bestå i løbende kontakt med de lokale integrationsråd, samtidig med at du skal udføre forskellige kommunikationsopgaver, herunder skrive høringssvar, debatindlæg og oplæg samt bidrage til udvikling og tilrettelæggelse af Rådets aktiviteter. Du skal også forberede Rådets møder og udarbejde oplæg til brug for medlemmernes deltagelse i diverse arrangementer. Derudover skal du opdatere Rådets hjemmeside og varetage forskelligt administrativt arbejde for medlemmerne.

Du bliver en del af et positivt og inspirerende arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger, der gerne lærer fra sig. Vi er kendetegnet ved at være et fællesskab, hvor fagligheden er i højsædet, og hvor vi har en seriøs tilgang til vores praktikanter. Vi har høje forventninger til os selv og hinanden, samtidig med at vi har en uformel omgangstone med plads til grin, , og vi tilstræber, at du får et godt og udbytterigt forløb hos os..

Vores forventninger til dig
For at komme i betragtning til et praktikforløb i sekretariatet skal du have en relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks.læser du en samfundsvidenskabelig uddannelse, humaniora eller lignende.

Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • har gå-på-mod og ikke er bange for at omgås forskellige mennesker
  • er selvstændig og viser engagement
  • er proaktiv og idérig
  • har interesse for det integrationspolitiske felt
  • er god til at skrive, formidle og kommunikere – også politiske tekster

Det er en fordel, hvis du har kommunikationserfaring.

Yderligere information
Styrelsen for International Rekruttering og Integration ligger i Valby. Vi bor i en gammel industribygning fra starten af 1900—tallet, der er nyrenoveret og ombygget til kontorarbejde tæt på Ny Ellebjerg Station.

Praktikantstillingen er ulønnet og strækker sig fra primo februar 2022 og frem til ultimo juni 2022 med en ugentlig arbejdstid på 37 timer.

I din praktikperiode tager vi hensyn til de krav, der stilles til dig fra universitetet, herunder tid til at skrive nødvendige afleveringer. Du har mulighed for at søge merit for praktikforløbet og således optjene ECTS-point ved at være i praktik i SIRI. Du skal selv undersøge hos din uddannelsesinstitution, om praktikken vil være meritgivende.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Mette Søndergaard på telefonnummer 72 14 28 45 eller på e-mail [email protected]. Du kan også kontakte fuldmægtig Katrine Skagen på telefonnummer 72 14 21 88 eller på e-mail [email protected]

Vi forventer at holde samtaler i uge 44.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Udlændinge- og Integrationsministeriet har overordnet to politikområder: Hvem må indrejse og opholde sig i landet – og hvordan sikrer vi, at udlændinge bidrager til og tager del i samfundet?

Ministeriet har omkring 1500 medarbejdere fordelt på Styrelsen for International Rekruttering og Integration, Udlændingestyrelse og departementet, samt Hjemrejsestyrelsen - herunder Nationalt ID-center, Udlændingenævnets sekretariat og Flygtningenævnets sekretariat.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Valby

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Valby over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
7. september 2024 1
6. september 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 2
14. august 2024 3
13. august 2024 3
12. august 2024 3
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 3