[xxxxx] søger en ny kollega i administrationssektionen.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Vil du gerne være en del af en spændende arbejdsplads, og vil du være med til at servicere og administrere frivillige medlemmer i Hjemmeværnet? Så er denne stilling måske noget for dig.

Om os

Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland er en operativ militær myndighed under Landsdelsregion Vest, med domicil i Vejle, blot 150 meter fra motorvejsafkørsel nr. 60.
Her vil du indgå i et team, der i dagligdagen beskæftiger 15 kompetente faste medarbejdere (7 civile og 8 militære), der sætter en ære i at yde en god service over for vores frivillige hjemmeværnssoldater og personel af reserven.

Vores primære opgave er at opstille, uddanne og indsætte hjemmeværnskapaciteter til støtte for hæren og politiet. Vores fokus er de nationale operationer og afgivelser til sektoransvarlige myndigheder, ligesom vi også bidrager til internationale opgaveløsninger.
Vi dækker Sydøstjyllands politikreds og består, ud over den faste stab, af en velfungerende frivillig stab, et stabskompagni, syv områdekompagnier og et politikompagni. Derudover skal vi bidrage til opstilling af hærens reserve i form af to kompagnier under Totalforsvaret. Kadren til disse kompagnier besættes med befalingsmænd fra hærens reserve.
Som det måske fornemmes, så er vi en kompleks arbejdsplads, hvor det er vigtigt man kan lidt af hvert, men samtidigt er specialist inden for eget fagområde. En vigtig dimension i dagligdagen er dog det gode samarbejde, hvorfor vi har men meget uformel omgangstone og et velfunderet og sundt arbejdsmiljø.

Vores målsætning er den, at de faste medarbejdere skal være glade for at gå på arbejde, men vi samtidig har plads til at man kan have en dårlig dag, og eller behov for støtte.
Hærhjemmeværnet er således en spændende og dynamisk arbejdsplads, men hvor der samtidig er plads til personlighed og udvikling.

Om stillingen

Du skal indgå Administrationssektionen, der består af én leder, én overassistent samt én kontorassistent.

Administrationens vigtigste opgave er, at levere administrativ støtte til frivillige, hvorfor det er vigtigt at du trives i den rolle.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:
• forvaltning af frivilligt personel.
• superbruger HJV.dk
• sikkerhedsgodkendelser.
• stedfortræder for Leder af Administrationssektionen.
• deltagelse i diverse møder.

Arbejdet i administrationssektionen foregår både via selvstændig sagsbehandling, såvel som ved teamwork blandt distriktets øvrige medarbejdere. Aften og weekendarbejde kan forekomme efter gældende overenskomst, hvorfor stillingen kræver en fleksibel tilgang til arbejdstider, arbejdsopgaver og arbejdsforhold.

Om dig

Vi ser gerne at du er kontoruddannet – med gode IT kvalifikationer.
Vi ser gerne at du har kendskab til forvaltning i Forsvaret, herunder Hjemmeværnet samt SAP/DeMars og statens journaliseringssystem KESDH, vil det væren en fordel, men ikke et krav.

Som person er du en fleksibel, struktureret og socialt anlagt. Du skal kunne håndtere at have flere bolde i luften ad gangen. Du vil, i løbet af en arbejdsdag, have kontakt med mange mennesker, og det er derfor vigtigt du trives med dette.

Du er god til at kommunikere i skrift og tale. Du skal kunne samarbejde med kollegaer, frivillige Hjemmeværnssoldater og reservepersonellet, og møder dem – hvor de er, med forståelse og respekt for diversiteten.

Du er i stand til at balancere nødvendige hensyn til de frivilliges funktionsvilkår, med det bestemmelsesgrundlag som Hjemmeværnet er underlagt.
Afhængigt af dine forudgående kvalifikationer må du påregne kursus- og uddannelsesvirksomhed.
Det er en fordel hvis du har kendskab til Hjemmeværnet, lokale forhold og geografi.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Afhængigt af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af administrationssektionen, Jette Koch, på mail [email protected] på telefon 2090 0144.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Mette Sanggaard Kristensen på telefon 7281 9317.

Ansøgningsfristen er tirsdag den 1. januar 2023 Samtaler forventes afholdt derefter.
Stillingen er til besættelse pr. den 1.februar 2023 eller hurtigst muligt herefter.

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes ligeledes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM HJEMMEVÆRNET
Hjemmeværnet er en frivillig, militær beredskabsorganisation. Hjemmeværnskommandoen (HJK) er Hjemmeværnets øverste myndighed og er en værnsfælles styrelse under Forsvarsministeriet. HJK er ansvarlige for den strategiske og operative ledelse af Hjemmeværnet som organisation og omfatter Chefen for Hjemmeværnet og den Kommitterede for Hjemmeværnet, der tilsammen udgør Hjemmeværnsledelsen, samt Hjemmeværnsstaben.
HJK er ansvarlige for opstilling og uddannelse af frivilligt personel og enheder og deltager som en del af det militære forsvar i løsningen af de opgaver, der påhviler Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet samt disses hjælp til civile myndigheder. HJK står for information om Hjemmeværnet, strategisk rekruttering og fastholdelse af frivillige, planer, programmer og studievirksomhed for Hjemmeværnets udvikling. HJK med Hjemmeværnsstab, divisioner og afdelinger har til huse på Vordingborg Kaserne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Vejle
  • Søndag den 01. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Vejle over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
4. oktober 2024 11
3. oktober 2024 10
2. oktober 2024 9
1. oktober 2024 7
30. september 2024 6
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 6
26. september 2024 7
25. september 2024 6
24. september 2024 6
23. september 2024 8
22. september 2024 8
21. september 2024 8
20. september 2024 8
19. september 2024 8
18. september 2024 7
17. september 2024 8
16. september 2024 9
15. september 2024 8
14. september 2024 8
13. september 2024 8
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 10
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 10
4. september 2024 9