Stabsmedarbejder-kontorassistent, lægesekretær, professionsbachelor i offtentlig administration eller lignende

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Psykiatrien Syd er en af flere afdelinger i Psykiatrien Region Sjælland. Vi varetager den voksenpsykiatriske behandling for borgere mellem 18 og 75 år, som er bosiddende i Lolland, Guldborgsund, Vordingborg og Næstved Kommuner.
Vores akutmodtagelse og i alt 8 sengeafsnit er placeret i Vordingborg, på ”Oringe”. Vi har distriktspsykiatrier og psykiatriske klinikker fordelt i Næstved, Vordingborg og Maribo.

Om stillingen
Denne stilling centrerer sig om vagtplanlægning for lægegruppen samt en høj grad af HR-opgaver, såsom udformning af stillingsopslag, rekrutteringsbistand til alle vores lokale ledelser (sengeafsnit og ambulatorier), og det er vores forventning at du er reelt interesseret i at medvirke til at styrke rekrutteringen på vores breddegrader. Du vil få en hverdag, hvor de lokale ledelser ringer og skriver til dig, for hjælp og sparring til stillingsopslag, forbedringsforslag til rekrutteringsstrategier, mm. Du er nødt til at være velbevandret på dette felt – hvilket vil sige, at du skal have kendskab til overenskomsterne på sygehusområdet.

Ligeledes er projektarbejde almindeligt forekommende i vores organisation – i grove træk er der behov for en tovholder til en hel del forskellige projekter, som løbende ruller ind hos os. Du er nødt til at have stiftet bekendtskab med denne form for organisatorisk udvikling.

Vores afdelingsledelse har også løbende behov for ledelsesstøtte i form af kvalificering af dagsordener forud for møder, levering af data til beslutningsgrundlag, mm.

Uddannelsesmæssige kvalifikationer
Du er kontorassistent, lægesekretær, professionsbachelor i offentlig administration eller anden sundhedsfaglig baggrund med erfaring indenfor de områder, vi beskriver her.

Erfaringsmæssige kvalifikationer
Vi ønsker ansøgere som kan dokumentere erfaring med vagtplanlægning, HR-området inkl. overenskomster og sparring til ledelserne. Det er ikke nok blot at have interesse på feltet.
Du skal være helt opdateret på det at arbejde i en politisk styret organisation, hvor vi meget ofte må slippe hvad vi har i hænderne, for at kaste energien ind i et andet område.
Psykiatrierfaring er absolut en fordel.

Om os
Staben består af mange fagligheder – her findes bl.a. kontorassistenter, administrationsbachelor, kvalitets- og udviklingssygeplejersker og en serviceassistent. Vi bor også sammen med en præst og en diætist, som har opgaver hos os 1 gang ugentligt.
Du skal være indstillet på et arbejdsmiljø, hvor vi uanset faglighed hjælper hinanden, har fokus på ledelsesstøtte og får tingene til at glide – også når vi lige pludselig skal etablere et antistofscreenings-testcenter i vores Festsal.

Det er vigtigt, at du er stabil i din opgavevaretagelse, struktureret (forvent at vi ved samtalen vil interessere os for, præcis hvordan du arbejder struktureret), udstyret med humor og generelt indstillet på, at vores arbejdsplads er et professionelt miljø med plads det gode kollegaskab.

Vi er altid interesserede i dine gode forslag til, hvordan vi kan effektivisere og gøre tingene anderledes, så det er kun en fordel hvis du er iderig på det område. Til gengæld forventer vi, at du kender til ledelsesstrukturen og forstår og respekterer ledelsesmæssige beslutninger, så sagsbehandlingen kan fungere i et ønskværdigt tempo


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Vordingborg
  • Tirsdag den 15. december 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Vordingborg over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1