Rekrutteringsfirma

SELSKABSANSVARLIG TIL VÆKSTVIRKSOMHED

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Åbyhøj

Brænder du for investorpleje og kommunikation i topklasse? Så er du måske den nye selskabsansvarlige i Koncenton.


Vækstvirksomhed med høj arbejdsglæde
Koncenton er specialister i at skabe værdi for investorer gennem formidling, forvaltning og udvikling af boligejendomme. Virksomheden investerer udelukkende i ejendomme med de bedste beliggenheder i Danmarks største vækstbyer. På den måde giver Koncenton semi-professionelle og professionelle investorer nem adgang til ejendomsinvesteringer med løbende udbytter, robuste opsparinger og god sikkerhed.

Du får en spændende dagligdag
Som selskabsansvarlig får du reference til driftschefen, og du bliver ansvarlig for en række fonde og selskaber med en bemyndiget kapital på mere end DKK 3 mia. Du får en løbende og tæt dialog med investorer, og din opgave som selskabsansvarlig er blandt andet at informere Koncentons investorer om driften og udviklingen i selskabet. Du vil få rig lejlighed til at sparre og samarbejde med kolleger både i og udenfor afdelingen.

Arbejdsopgaverne indebærer bl.a.:

  • Ansvar for håndtering af din portefølje af selskaber.
  • Afvikling af bestyrelsesmøder og generalforsamlinger i de enkelte selskaber.
  • Regnskabsaflæggelse og afvigelsesforklaring.
  • Sikring af en professionel information og fremragende kundeservice til de mange investorer.

Du har en solid erfaring og evner at skabe tryghed
Koncenton søger en ambitiøs og kompetent kollega, der:

  • har en relevant uddannelse indenfor økonomi og som har forstand på investeringer og kan gennemskue finansieringskonstruktioner
  • er en stærk kommunikator, der evner at sætte sig i investorernes sted
  • gerne har 5 års erfaring med økonomiarbejde, og har du erfaring med håndtering af netop investeringsaktiver som ejendomme, så vil det være et stort plus

Som person er du imødekommende og god til at bevare overblikket, når tingene går stærkt, eller der opstår nye udfordringer. Din naturlige gennemslagskraft, proaktivitet og seriøsitet sætter dig i stand til troværdigt at sikre, at investorerne får den viden og tryghed, der skal til i forbindelse med investeringer af denne kaliber. Din baggrund gør dig i stand til hurtigt at sætte dig ind i Koncentons projektselskaber, og du formår at kommunikere og argumentere på et passende niveau, uanset om det er med investorer, samarbejdspartnere eller kolleger. Du tager ansvar for ’dine’ selskaber og udviklingen heri, og du engagerer dig i selskabernes, såvel som virksomhedens fortsatte succes.

Virksomheden tilbyder dig ansvar og indflydelse
Du får her en unik mulighed for at få en nøgleposition med perspektiv i en virksomhed med et stort potentiale, hvor du kan kombinere din stærke talmæssige faglighed med kommunikation og samarbejde på højt plan. Du bliver en del af en dynamisk virksomhed med gode kolleger samt gode arbejdsvilkår og sociale rammer.

Koncenton har hovedsæde i Aarhus C, og sammen med søsterselskabet Obton, der investerer i solenergi, beskæftiges tilsammen over 135 medarbejdere. Koncenton arbejder ud fra værdierne flid, glæde, handlekraft, vindermentalitet og ordentlighed, og hos Koncenton arbejder man sammen mod visionen om at blive Danmarks stærkeste investeringsalternativ.

Har du spørgsmål til denne unikke mulighed?
Du er meget velkommen til at kontakte Headhunter Klaus Rønne på mobil nr. 23 30 78 91.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Åbyhøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

  • Afdelingsleder
  • Åbyhøj

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Åbyhøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Åbyhøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Åbyhøj over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
22. august 2024 1
21. august 2024 1