Nordværk søger afdelingsleder til Projekt og Udvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Har du erfaring med projektledelse og porteføljestyring og kan du bidrage til at ambitiøse planer og ambitioner realiseres gennem effektiv projektstyring? Har du indsigt i affalds- og ressourcebranchen og lyst til at bidrage til den fortsatte udvikling af branchen? Og har du leder- eller projektledererfaring og kan du sætte din viden i spil sammen med andre?

Så er du måske vores nye afdelingsleder for Projekt og Udvikling i Nordværk.

Du bliver afdelingsleder i Udviklingsenheden som består af tre afdelinger: Projekt og Udvikling, Miljø og arbejdsmiljø og Kommunikation og formidling.

Projekt og Udviklingsafdelingen består af 8 medarbejdere som både arbejder som projektledere, affaldsspecialister og konsulenter. I Projekt og Udvikling arbejdes der med projektledelse af drifts- og udviklingsprojekter, porteføljestyring, udvikling og strategisk ledelsesunderstøttelse af driftsenhederne, facilitering af netværksgrupper med interessenter fra vores ejerkreds, affaldsdata og BI rapportering, interessevaretagelse og implementering af ny lovgivning.

Opgaverne som afdelingsleder vil bl.a. være:

  • Varetage det daglige ledelsesansvar for afdelingen og medarbejderne, herunder sikre at afdelingen har de rette ressourcer og kompetencer til at løse opgaverne og levere de forventede resultater
  • Sikre samarbejde på tværs af fagligheder og på tværs i organisationen for at sikre en effektiv opgaveløsning
  • Implementere faglige strategier og udvikle den faglige praksis i afdelingen, herunder at oversætte strategier til praksisnære mål og sikre relevant involvering af medarbejderne
  • Udarbejde og implementere Nordværks fremtidige projektmodel og indføre porteføljestyring
  • Skabe et godt og konstruktivt samarbejde med både interne og eksterne aktører så som driftsenheder, ledergruppe, ejerkommuner og private affaldsaktører
  • Understøtte faglige udvikling af medarbejdere og et godt arbejdsmiljø i afdelingen

Derudover vil du i samarbejde med udviklingschefen og øvrige ledere i enheden skulle bidrage til at omsætte Nordværks forretningsstrategi og sætte mål for enheden herunder prioritere og koordinere indsatser og forventninger fra resten af organisationen og samarbejdspartnere.

Om dig

Du har et højt energiniveau, trives med at være i forandringer og ser muligheder frem for begrænsninger. Du udviser handlekraft og kan navigere i komplekse omgivelser, altid på en troværdig og ordentlig måde. Du har projektledererfaring og faglig indsigt fra affaldsbranchen eller lignende brancher og du formår at sætte denne erfaring i spil sammen med medarbejderne i afdelingen. Du udøver tillidsbaseret og anerkendelse ledelse, hvor du sætter fagligheden i spil hos medarbejderne og inkludere dem i beslutninger og opgaveløsningen.

Vi forestiller os at du har en faglig relevant uddannelse, har leder- eller projektledererfaring og eventuelt en lederuddannelse, eller lyst til at påbegynde en lederuddannelse.

Vi kan tilbyde

Du får en central rolle og en bred kontaktflade i en dagligdag der er kendetegnet af et højt udviklingstempo og et godt samarbejde. Vi arbejder i et uformelt niveau med fokus på at spille hinanden gode. Du får engagerede og motiverede medarbejdere og kollegaer, der bidrager til et positivt og godt arbejdsmiljø.

Du bliver en del af et affalds- og ressorucehåndteringsselskab, der har sat ambitionsniveauet højt og som er i en spændende udviklingsproces. Du får stor indflydelse på egne opgaver og kan være med til at præge den fremtidige udvikling både i afdelingen og selskabet.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er på 37 timer ugeligt, der gives løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst.

Dit primære arbejdssted bliver på vores adresse i Aalborg, men Nordværk har flere lokationer i Nordjylland og du skal være beredt på at arbejde fra disse lejlighedsvist. Vi arbejder fleksibelt og med mulighed for hjemmearbejde.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Udviklingschef Gitte Hyttel Skrubbeltrang på mail [email protected] eller telefon 60820707.

Ansættelse snarest muligt og senest 1.december 2024

Ansøgningsfrist er 29.september. Vi forventer at afholde 1.samtale den 4.oktober.

Nordværk I/S
Nordværk er et affaldsselskab med ambitioner om fremtidens affaldshåndtering og ressourceudnyttelse – til gavn for hele Nordjylland. Nordværk driver bl.a. affaldsenergianlæg, miljø- og deponianlæg, sorteringsanlæg, genbrugspladser, transport- og logistikafdeling, genbrugsbutik samt en afdeling for farligt affald. Nordværk er ejet af 6 nordjyske kommuner og er en stærk aktør i fremtidens grønne omstilling. Virksomheden har fokus på at skabe de bedst mulige cirkulære løsninger i fremtidens marked for ressourceudnyttelse og affaldshåndtering i Nordjylland. Du kan se mere på
www.nordvaerk.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.9.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 09.09.2024
  • Afdelingsleder
  • Aalborg Øst
  • Søndag den 29. september 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2