Leder til botilbud

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Bøj din ledelsesstil i neon for os
Din adfærd, når medarbejderne står i et dilemma, der påvirker den enkelte borgers situation og muligheder.
Måden du - med afsæt i en overordnet vision - hjælper læring på vej i en afdeling.
Dén slags er vi nysgerrige på, fordi Botilbuddene Gl. Kongevej og Firkløveret både skal være et trygt og inspirerende sted at bo og et kompetent, energisk arbejdsmiljø.

Mennesker er forskellige. Alle har derfor også unikke måder at kunne være betydningsfulde. I Handicapafdelingen i Aalborg Kommune skal vi opdage og støtte alle mulige måder at få dén oplevelse og dén livskvalitet: Jeg er værdsat. Dét er vores grundlæggende afsæt for at udvikle velfærd på banebrydende måder.

Vores fælles kerneopgave er at fremme menneskers mulighed for at leve et uafhængigt liv gennem udvikling, støtte og omsorg.

Ledelsesopgaven handler om at kunne samle og formidle et sammenhængende overblik, der skaber engagement og sætter retning på beslutninger i ledelsesfeltet.

Dit ledelsesfelt
I alt bor 29 voksne på de to botilbud: 23 på Gl. Kongevej og seks på Firkløveret, som på hver deres måde lever det gode hverdagsliv. Alle har – pga. erhvervede hjerneskader - brug for varierende støtte og hjælp i det daglige. Med afsæt i den enkeltes historik, situation og stemme er opgaven at vedligeholde og udvikle de kognitive, sociale, fysiske og psykiske færdigheder bedst muligt.

De ca. 50 medarbejdere med pædagogiske og sundhedsfaglige uddannelser arbejder tæt sammen med afsæt i neurofaglig viden og refleksion. Du bidrager til en kultur, hvor metodevalg til stadighed er bevidste og tydelige, og hvor vi åbent og nysgerrigt tør undersøge vores antagelser. På den måde kan borgerne opleve den støtte, som giver dem mulighed for et liv med størst mulig grad af selvstændighed og livskvalitet.

Du bliver på flere måder en del af et hold. I det daglige supplerer du og en erfaren assisterende leder hinanden i både drifts- og udviklingsopgaver. Du træder desuden ind i en ledergruppe under enhedschefen i Fagcenter for erhvervet hjerneskade og fysisk handicap. Og du udvikler din og andres ledelse i netværk på tværs af hele Handicapafdelingen.

Hvem er du?
Når du møder ind i botilbuddene og ved hæve-/sænkebordet, så er helt nye forvaltningsmæssige streger i Aalborg Kommune netop trådt i kraft. Dette vil især i det første års tid præge din opgave og de forventninger, der er til dig.

Når vi læser din ansøgning, vil vi lægge vægt på din beskrivelse af…
  • hvordan du har brugt en overordnet organisatorisk rammesætning (fx en strategi) til at skabe faglig udvikling lokalt i dit ansvarsområde
  • eksempler på, hvordan du faciliterer og følger op på en faglig praksis, der naturligt har tværfaglighed og læring indarbejdet.
  • din erfaring med og måde at være ansvarlig for økonomisk sammenhæng mellem aktiviteter og udgifter.
  • hvordan andre vil beskrive, hvad du gør som samarbejdspartner, når I deler intention eller opgave (fx pårørende, tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter, myndighed eller andre)

Det vil være en fordel med en sundhedsfaglig baggrund, men du skal som minimum have øje for både det socialfaglige og det sundhedsfaglige domæne.

Når du søger stillingen
Beskriv, hvordan din erfaring med ledelse kan bidrage til at løse kerneopgaven i jobbet. Forhold dig til, hvordan din lederprofil både kan passe til og udvikle kulturen hos os.

Vil du vide mere?
Den kultur, vi skal bære og udbrede som ledere, har vi beskrevet i Handicapafdelingens fælles ledelsesgrundlag: Et fælles grundlag for ledelse i Handicapafdelingen (aalborg.dk)
Du er velkommen til at kontakte enhedschef Anne Oppelstrup på 2520 5780, hvis du har spørgsmål. Succesraten er højest, hvis du ringer den 12. oktober kl. 13.30-16.00 eller den 14. oktober kl. 13.00-16.00.

Vigtige datoer
Vi forventer at afholde 1. samtale den 18. november og 2. samtale den 25. november.
Når du indkaldes til 1. samtale, vil du få fremsendt cases, som du skal vælge imellem, og præsentere løsningen til samtalen.
Hvis du bliver kaldt til 2. samtale, skal du besvare Garuda profil-link og deltage i profilinterview den 24. november (1 time).

Løn- og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.
Forud for endelig ansættelse skal der foreligge en straffeattest og indhentes referencer.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=2621dc5e)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 8.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Aalborg
  • Tirsdag den 09. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
22. januar 2025 40
21. januar 2025 39
20. januar 2025 39
19. januar 2025 41
18. januar 2025 43
17. januar 2025 42
16. januar 2025 41
15. januar 2025 45
14. januar 2025 42
13. januar 2025 44
12. januar 2025 49
11. januar 2025 49
10. januar 2025 42
9. januar 2025 43
8. januar 2025 45
7. januar 2025 43
6. januar 2025 43
5. januar 2025 44
4. januar 2025 45
3. januar 2025 44
2. januar 2025 47
1. januar 2025 45
31. december 2024 48
30. december 2024 50
29. december 2024 48
28. december 2024 48
27. december 2024 48
26. december 2024 46
25. december 2024 47
24. december 2024 48
23. december 2024 44

Værd at vide når du søger job som afdelingsleder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!